Mr. No 569 Napisano Mart 21, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta da se vidi na sajmu Novi BMW R1200 GS(vodeni) izgleda odlicno uzivo. Honda Crosstourer mi se bas dopao Danas je malo standova bilo u funkciji pa nisam slikao puno. Sutra ce biti sve spremno, jos samo da vreme posluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 21, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanimaju automobili na sajmu: http://213.239.205.196/gallery/main.php?g2_itemId=12298 Hostese: http://213.239.205.196/gallery/main.php?g2_itemId=12300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce neko postaviti slike coper motora pa i kineske i za one koji su spreceni za uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta da se vidi na sajmu Novi BMW R1200 GS(vodeni) izgleda odlicno uzivo. Honda Crosstourer mi se bas dopao Danas je malo standova bilo u funkciji pa nisam slikao puno. Sutra ce biti sve spremno, jos samo da vreme posluzi... toliko je dobar da ga je i marokanac prodao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18623 Napisano Mart 22, 2013 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko već bio na sajmu od jutros (ili je trenutno tamo)? Zanima me da li je neki diler Kawe pristuan? Vidim da su izlagači Delta (motors i auto moto) i Plattner, tj. tu su Honda, BMW i Yamaha, ali ne vidim Mimoto, Marinkovića ili onu auto-perionicu (ako je još uvek diler) za Kawasaki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Mart 22, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan toliko je dobar da ga je i marokanac prodao Ko je dobar i sta je marokanac prodao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Na spisku izlagaca nema nikog od pomenutih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 22, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na Petoševića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18623 Napisano Mart 22, 2013 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na spisku izlagaca nema nikog od pomenutih Pa da, zato i pitam - ako se neko već zadesio na sajmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio sa sajma. Delta, Radulovic, Plattner, Eurosumar, PGS Piaggio, i skuterasi. Ostalo su prodavci moto opreme: Motoring, Moto land, Pegaz, IXS BSZ, Motomania, Pilot sport.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ima i HD zaboravih na njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 22, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je izbor opreme i ima li nekih zanimljivih popusta na kacige i jakne ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ovih dana odem na sajam da proverim konkurenciju... :lol: \/ \/ \/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj hali su izlozeni motori el neko slikao nesto danas da vidimo sta je sve izlozeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Mart 22, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, nije valjda da ne izlazes na sajmu? Odlicna prilika za biznis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 22, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E Laki bas si razocarao sto te nema na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu danas da idem,pa kad se budem vratio,postavicu slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 23, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video... Nije lose.. Dobro je sto su motore i sve vezano za 2 tocka grupisali na jedno mesto. Mislim da je ponuda dobra. Nisam se raspitivao za cene, jer sam posao bez budjelara. Kola nisam nesto zagledao posto me to ne interesuje. Ima svakakvog 'mesa'... dobrih ribica, pa ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko broj od nekoga na Massovom standu? Treba mi da proverim neku cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pazario danas čizme na sajmu u Moto Land-u sa 10 % popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio na sajmu. Na standu motora, cini mi se bolje nego poslednji put, al daleko da je dobro. Izlagaci opreme su zakupili male prostore i doneli su samo delic opreme, tako da ako i nesto vidis, nemaju broj ili boju i sl. Mnogi su doneli samo reklamne uzotke, opreme i delova. Moje preporuka je Komp & co, imaju i robu za prodaju, imaju ulje i dr...povoljne rukavice.....i sve je 20% jeftinije i zadrzavaju te cene do nekog aprila. Moja preporuka za njih. A inace, mislim da nikad nije bilo boljih riba!!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sajam je mnogo bolji nego prethodnih godina. MNOGO. Standovi nisu tako mali, popusta ima. MASS daje 10% na SVE proizvode, imaju svasta nesto. Kompp ima isto neke popuste, isto imaju veliki deo opreme izlozen, bas lepo sredjen stand. Moto land ima stand lepe velicine, isto imaju svasta, veliki izbor jakni muskih zenskih, znam da su sitnice tipa aluminijumske rucice na popustu (sa 2400 na 1600, ima jos par kom) Moto ring ima lep stand, isto imaju svasta, ne znam da li ima popusta, verovatno ima. BSZ company radi IXS i oni su malo zavuceni i imaju malo manji stand. Meni je bilo bas cool, mnogo bolje nego poslednji sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18623 Napisano Mart 24, 2013 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za opremu je ok, tu su, uz sve receno, od bitnih i Maxmoment, Guevara, Pegaz, Motomania... Sto se samih motora tiče, blisko očajnom :'(... kawe nema, honda nije izlozila novu 600cbr, bmw nema nista osim novog 1200lc, eurosummar verovatno najgori, sa polovnim policijskim presretacima . Najbolji stand je platnner, puna gama, sve... Skuterasi su ok. Sajam automobila je ok, vredi sve zajedno vremena i 300din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 24, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I potpuno razočaranje, nema KTMa (pro moto)!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nema KTM-a, Kawe, Suzuki Eurosumar je jedno veliko razocarenje. Nemaju novog bandita, sve u svemu nemaju nista na standu. Nisam ni zastao a prethodno sam isao do njih u predstavnistvo i zestoko su me razocarali tako da za mene vise ne postoje i o njima sve najgore. Skutercentar ima jedan jako lep stand sa kul osobljem. Sto se tice opreme, ponuda je mnogo bolja nego pre par godina, uglavnom sve ''jace'' radnje u BG-u imaju lepe standove sa dobrom ponudom. Zaboravio sam na Guevaru i njihovu ''promoterku'' koju obavezno treba videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...