drvodelja 851 Napisano Novembar 28, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u skripi sa vremenom, tako da ne verujem da cu odgledati celu utakmicu... Makice a koliko odprl. traje jedna rukometna utakmica? Ma Makica sad pakuje opremu u bisage, vidiš da nema vremena. Traje 2 x 30 minuta ''žive igre''. Ne zaustavlja se vreme kao u košarci. I imaš još desetak minuta poluvreme,pa poneki tajm-aut, što sudijski, što trenerski; onda malo guranja, natezanja sa sudijama, onda jedno dva prekida da se smiri situacija - sve ukupno do sat i po vremena, ukoliko se ne izrodi incident. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ok...Fala veliko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis da navijas za nas i da se veselis ili da gledas i places kao i svi drugi navijaci u sali? Da uradi taj jednu sportsku reportažu i da nam ovde okači pokoju sliku. Ih kakav je, ko' političar, sve su strane njegove, on uvek pobeđuje. :D TS Chopper bi mogao da se oglasi, da vidimo šta se dešava... Javljam se ;D Evo pre sat vremena sam dosao kuci. Choperka i ja smo iskoristili hladno i suncano vreme da napravimo jednu kratku voznjicu od oko 80-90km po prelepim jesenjim pejzazima, putevima punih rupa i starim srpskim selima, koja na zalost polako izumiru. Veceras cu okaciti par slicica sa ovog putavnja i posete manastiru Sv.Stefan (selo Lipovac, 20-ak km od Aleksinca). Sto se tice mog auta i cele problematike, stvari stoje ovako: - krivac je uvacen i priznao (procice samo sa prekrajnom prijavom) ??? - osiguranje je konstatovalo totalnu stetu i cekam njihov odgovor, uz zapisnik su prilozene i slike sa restauracijekao i napomena da je vozilo bilo iznad proseka, pa cemo videti koliko ce mi novca ponuditi - ja sam i dalje bez auta, a to mi otezava funkcionisanje iz prostog razloga sto gubim vezu sa selom u kojem je moja stara baka sama, a autobuska linija je vise nego oskudna. :-\ Trenutno mogu samo da cekam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i ja malo,Plava Ptica nagurala 1055 kilometara od udesa a od toga oko 400 sa Joskinim paljenjem.Prosle nedelje bio i do Nisa,kao na auto pijacu da vidim cene,medjutim moj problem i dalje postoji,cimanje i trzanje na oko 3000 obrtaja u svakoj brzini i kad ubrzavam i kad usporavam (kad dodajem gas i kad oduzimam gas).Menjao sam svecice,promenio kabal od bobine,setao iglu gore dole i nista,jedino sam primetio da je onaj desni sraf na karburatoru zategnut skroz (tako sam ga uzeo od Makice),probao i tu da stelujem ali se nista ne desava,kao da uopste ne reaguje na taj sraf.Glavna dizna je 135 a ona dizna sto se srafi u dno lonceta nemam pojma jer se ne vidi a nisam nigde ni nasao koliko treba da bude,nema ni u manualu ili ja ne mogu da nadjem.Lepo vuce i na malim obrtajima i na velikim ali na 3000 nikako!Svaki savet je dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju obicnog i lux modela i koji vise traje a koji manje trosi? Jednako idu i jednako troše, razlika je bila u brojaču okretaja (obični model ga nije imao), malo drugačijim satovima i tako nekim sitnicama, naravno u korist Deluxe modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se sportskih aktivnosti nasih forumasa, a posebno forumasica tice...prosli vikend je bio po principu "veni-vidi-i zamalo vici" ;D ;D (Sorry, Makice ali to je jace od mene-malo se salim naravno)! Doduse ja sam malko gledao i malko fotografisao utakmicu jer sam imao nekih obaveza, ali mi je Makica javila kasnije da su Obrenovcanke u derbiju izgubile od Svilajncanki za 1 poen razlike...Mogu vam reci da skoro nisam gledao bilo koju utakmicu(a slabo i pratim bilo koje utakmice) gde ima ovoliko pozrtvovanosti, morala, snage, umeca...Svaka cast za oba tima! Mogu Vam reci da je Makica Alfa & Omega Obrenovackog tima, sve se okrece oko nje...Dakle, devojke (i svilajnacke i obrenovacke) SVAKA VAM CAST ! Evo malo i slika... Svim silama na Makicu: Sedmerac: Flying Makica: Doduse i Makica zna da "pokaze silu"..."ubi" nasu devojku ni krivu ni duznu : Pa se posle (kao) nesto izvinjava :: Obrenovacka odbrana nije mogla da odoli naletu Svilajncanki Atmosfera: I na kraju... "Ljudi moji pa da li je moguceeeeeeeeee To su te Letece devojke iz Svilajncaaaaaaa...!! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bome zestoko je bilo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast. Neznam koji je ovo fotoaparat ali valja, kvalitet je uočljiv. Znači tako Makica devojčica, odalami pa se izvinjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa takav je rukomet, samo jedna primedba Makici : Posto se tu dosta leti ( pri pucanju na go), mogla bi malo da koristis i neku opremu za mekse sletanje - stitnike za kolena i laktove . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Neznam koji je ovo fotoaparat ali valja, kvalitet je uočljiv. ... Skocio nam standard (a i posao zahteva) pa sam Fuji-a zamenio Nikon-om... Ma devojke su cudo, svaka im cast...Zao mi je sto nisam pratio citavu utakmicu, ali za tih pola sata sam se odusevio...Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke komsinicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o ??? ??? Ko li je ovaj zbunjeni bajker :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac malo-malo pa u novinama,lepo preradjen Falcone u pozadini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Coveka hoce oko kamere ;D Pocecemo da stampamo majice sa njegovom slikom. Salu na stranu ovo samo potvrdjuje ko je iskreni bajker i ko ne propusta skupove. Mihac samo napred pa da slavimo 100. pojavljivanje u medijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svideo se fotofrafu,ovako sa dugom kosom rekao bi covek huligan - a nije nego nas Mihac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan `ajde ljubomorni..slikacemo i vas pa cemo naci neke novine da vas metnemo.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju obicnog i lux modela i koji vise traje a koji manje trosi? Jednako idu i jednako troše, razlika je bila u brojaču okretaja (obični model ga nije imao), malo drugačijim satovima i tako nekim sitnicama, naravno u korist Deluxe modela. + disk kocnica napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 2, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, po redu. Ovo je iz "Politike" 2007 .cini mi se, Iza je Moto Guzzi Falcone 500, vlasnistvo momka poznatog po nadimku Kum, sa Auto Komande je. Sada vozi neku Jamahu, Virago, DragStar tako nesto. A slika je od petka , vidi se da jos nema bikera, samo reporter iskoristio ovu sliku. Nedelja nije jer je ovo izaslo u nedelju, ja bio u povratku iz Panceva na Srebrnom jezeru, pa me nekozvao da kupim novine , kazu uslikali me. A Dragan F. je Fijuk, ako ga znate, mozda. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan DZabe ti je da se pravdas, uslikan si na "licino mesto" bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naš, pa lep, samo goloruk, bez piva... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naš, pa lep, samo goloruk, bez piva... ;D Zato je i zbunjen, nije navikao bez piva a svi znamo da Mihac prokleto nisko nosi flase sa pivom ! Znam po sebi: Mene da je neko na ovoj slici ostavio bez piva................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa dobro si izdržao žedan. :o Jesu se tamo pesničili ali ovde su i psihičke tegobe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem, siske opadose , brada bela osta.....muka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan .. .. Lepa montaza Nego, vidi se da je ovo poodavno slikano...Mihcev prsluk ima jos plavkastu-teksas boju (sada je skoro beo ) a od prisivki samo jedna dok sada se ne vidi prsluk od prisivaka Bitno da u imenima ucesnika tuce nigde ne pise Mihac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...