Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ...i sezonu završavam kaznom za vožnju neregistrovanog motocikla 29.10.2009god... Koja je kazna? 10 dana zatvora ili 5000din. To se desilo kad sam isao da prevedem motor na mene. U Guči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje u Novoj 2011 godini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem cestitkama i ov je od mene.Neka savako izabere sta mu odgovara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zverinjak!!!!!!!!!! :takoje: Srecna nova.... __$$$$$_________________$$______$$ _$$$$$$$____$$$$______$$$$____$$$$ $$$$$$$$___$$$$$$___$$$$$$__$$$$$$ $$__$$$$__$$$$_$$$__$$$$$$__$$$$$$ ____$$$___$$$$_$$$$___$$$$____$$$$ ___$$$____$$$$_$$$$___$$$$____$$$$ __$$$__$$_$$$$_$$$$___$$$$____$$$$ _$$$$$$$$_$$$$_$$$$___$$$$____$$$$ $$$$$$$$$__$$$$$$$__$$$$$$$$_$$$$$$$ ____________$$$$$___$$$$$$$$_$$$$$$$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Svima želim srećnu i berićetnu Novu Godinu ! Kod mene u Zaječaru +5 stepeni,prelep sunčan dan koji sam ja iskoristio za jednu kraću (30 - 35 kilometara) vožnjicu,tako da je,bar za mene,Moto sezona 2011 OTVORENA .Nadam se da ću ove 2011-te primiti više od dve plate (koliko sam primio u 2010-toj),i da ćemo se više družiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ydravlja, srece, suncanih dana i puno benzina... Siroke drumove i samo nappprrreeeeeeeddddddd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 1, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Svima u Novoj 2011. želim zdravlje, sreću, ljubav i slogu!!! I naravno, ono naše bajkersko: 'AJ' BEZBEDNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 2, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Svima u Novoj 2011. želim zdravlje, sreću, ljubav i slogu!!! I naravno, ono naše bajkersko: 'AJ' BEZBEDNO!!! A koliko sam Km-ova zgazio i litara benzina i ulja sipao, para potrošio nemam pojma,a nešto i ne me interesuje. Važno je dasam se vozio !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Juce , cujem neku galamu u dvoristu, istrcim i imam sta da vidim. Komsinica Lara na mom MZ-u.Kaze, crko je njen BMW pa da zavrsi neku misuju. Misuju ti je*em, kad se tad nisam slogirao. Cim sam se probudio, strcao sam u garazu kad tamo, MZ na svom mestu, pokriven. Laro, Laro, platices mi kad-tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Laže kurva, nema pijac noću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se pravio blesav, kao ne vidim, ne upada mi u oči... Po fotografijama Miloshenda je basadžija. Picasoo barata armonikom i bubnjevima. Mihac Junior, ako me sećanje služi, ritam gitara. TS Chopper, solo gitara i akustara. Možda sam nešto permutovao ali proizvode muziku ljudi i sa manje instrumenata... Čika Dule, šta kaže onaj tamo forum, imaju li Švabe bend od svojih ljudi sastavljen? Ima li bilo koji MZ klub svoj bend, "svoj" sa muzičarima koji su članovi? Nemaju? Šteta majku mu, evo nemamo ni mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 2, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako nemaju bend. IMAJU!!! I TO KAKAV... Horst duva u litarsku kriglu, Arnold lupa u pivski čabar, Hans svira na kobajama u kiselom kupusu, a Rolf, Štefan, Norbert, Kristof, Jens, Hans-Jörg, Karl i još neki su u beku sa polu litarskim flajkama. I tako... De, bre, šta ti je, oni samo čekaju gde bi se sastali da jedu i piju. I to rade cele godine, pa i sada. Ja se čudio što toliko voze prikoličare, mislio sam zbog tradicije, je l' te, iz 40-tih, kad u stvari samo da bi moglo što više njih da se natrpa na motor, a da to mogu da rade i sad kad je metar snega u Švabiji. I tako peglaju uzduž i popreko po svom Hajmatu. i žderu i loču... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo kod svirke i ja da svirnem. Do duse, rasprodao sam elektriku i kanim se kupiti neku tamburu.....nisam ni los u tom pivu i kobasicama.Ja sam svestran umetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujoo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 3, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujoo!!! Pridružujem se čestitkama. Zdrav i srećan bio i dugo se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Vujoooo...!! P.S.Ja samo cukam po bubnjevima, 'armoniku ne umem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 3, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce sve ovaj nas Vuja da uradi zbog.....Sretan 18-i rodjendan pa da polozis za "A"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama. A za muziku mi je baš drago, moglo bi tu nešto da se kompletira kad ukupno ima 3 gitare, bubanj i bas. Nisam znao da Zverinjak svira, promaklo u priči... Što se konzumacije žestine tiče, straha nema. Ne od Švaba nego od bilo koga. Preferiram šljivku mada su mi sve ostale voćke jako bliske: kruška, dunjica ili kajsijica svejedno... Naravno, najvažnije je da je DOMAĆA, mučenica, od čista srca sačinjen prepek, u hrastu da je odmorila, plutom se od zlog vazduha štitila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 3, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... dunjica ili kajsijica svejedno... ... u hrastu da je odmorila, plutom se od zlog vazduha štitila... Oh, oh, oh, kako im on samo tepa ... pa onda malo u desetercu ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 3, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi srecna nova godina, zelim vam puno srece i zdravlja i mnogo km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 3, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, srecan rodendan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan sve naj lepse svima u novoj godini i da vuja manje drami kako je mator i da mu treba alnaser na mz-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo! Evo Pikasovog muziciranja http://www.facebook.com/index.php?lh=f637585a2562c0b0f33cf132f5d414d6!/video/video.php?v=173649312668700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan I ja ti zelim puno zdravlja i da se vozissssssssssssssssssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...