Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Pošto se niko nije više javio, a bili smo u kontaktu i sa Vujom, Kića i ja ne vidimo svrhu kafenisanja sutra kod Peđe u Balanseru.

Vujo imaš li šta da dodaš?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ovako kako stoje stvari lako bi mogao Bivolje da izvisi. Ako on dolazi i ja ću, ako ga nema onda nema ni svrhe da se stvar siluje.

Niko od članova van Beograda nije najavio dolazak i što se toga tiče obaveze ne postoje.

No, ako Bivolje dođe na kafu neće je piti sam.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

12h je nezgodno vreme,bar meni,da je to popodne od recimo 17h pa nadalje...ovako...tesko.

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

12h je nezgodno vreme,bar meni,da je to popodne od recimo 17h pa nadalje...ovako...tesko.

Mi bili ispred Balansera, cekali tebe i nista.....Posto smo formirali trio, Cika Dule, Vuja i ja, nastupili smo na novom lokalitetu, kafani "Cirih" na Konjarniku u istoimenom trznom centru.Pretresli smo aktuelne teme od strucnih. preko dnevno-politickih pa do nekih potpuno privatnih stvari koje nebi da iznosim. :lol:

Ne koristimo Forum dovoljno, previše se koristimo telefonom.

Kasnije, tokom dana, javio se Bivolje jer je bio u prolasku Karaburmom. Ja sam radio, nisam bio kod kuće pa se nismo ni videli.

Priča u Cirihu je bila dobra, svako druženje prija i žao mi je što se nismo skupili u većem broju. Prošli vikend kao i ovaj jasno mi je stavio do znanja da treba češće da se viđamo i da za tim postoji potreba. No, važno da je krenulo.

Ljudi, dohvatiće nas zima, ždranje i lokanje a Slovenci su lepo rekli da se trenutak Skupa primiče. Imamo i radove na motorima i sada je pravo vreme za to.

Nije vreme za tišinu po Forumu, prošla je sezona, sada treba da se radi.

Slovenci su ljudi odgovorni i savesni, pitali su za informacije o Skupu i mogao sam da im dam samo datum, sve ostalo nismo dogovorili.

Temu o kalendaru smo načeli, konstatovali da ništa nije hitno i da može da stoji ali sad baš dugo stoji netaknuta i to nije dobro, treba stvar pomaći s mesta kako nas sezona ne bi iznenadila.

Ljudi koji dolaze sa strane treba da dobiju pravovremenu informaciju. Nemožemo da ih zovemo mesec dana ranije jer bi možda i njima trebalo vremena da skupe pare, organizuju porodicu, posao, život...

Što se pre dogovorimo imaćemo veću posećenost, od strane nas kao domaćina ili gostiju svejedno.

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

ja jos uvek cekam informacije na sta obratiti paznju sto se tice logistike. za mene i moju ekipu vazno je samo da ima vode za pice, drugo je nebitno. ali to je za par ljudi, pa nije problem, sta sa vecim brojem koji se ocekuje? ne mogu da uopste gledam lokacije oko bc ako ne znam sta treba da gledam :neznam:

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet

znaci oni dolaze na skup u srbiji koliko sam svatio pa im treba precizan datum. ja sam mislio da cete vi jednom krenuti za sloveniju kad oni odrze mz skup pa da i ja svratim do slovenije, da se vidimo i upoznam sa mz svetom

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

znaci oni dolaze na skup u srbiji koliko sam svatio pa im treba precizan datum. ja sam mislio da cete vi jednom krenuti za sloveniju kad oni odrze mz skup pa da i ja svratim do slovenije, da se vidimo i upoznam sa mz svetom

mozda odem za sloveniju iduce sezone... :moto3: :moto3: imam u planu neko vece putovanje(2500-3000km) pa sad gledam na koju cu stranu... :Mina::zdravo:

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Sedi jedan - ne pratis na casu !

Mi pravimo ovde nase skupove i zovemo sve . Slovenci su razmisljali da i oni naprave skup MZ-a u Sloveniji, kad naprave i pozovu - mi cemo doci. Ti si u Becu, ako tamo ima neki MZ skup, ti javi, a mi cemo doci ako mozemo !

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

Kafenisanje prekosutra, u subotu, u Balanseru? Ko se javlja?

Vujo, prošli put nije bilo Peđe. Je l' možeš da vidiš u vezi toga?

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Pozdrav za MZ fanove,imam jedno malo pitanje za vas,zna li neko sta je sa Flojdom iz Novog Sada,nema ga vec duze vreme na forumu,a na telefon se ne javlja,a bas mi je potreban

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Napravili smo opseznu potragu za njim posto je nestao sa foruma. Poslednja informacija je da je OK, da mu je telefon ostao kod bivse ili neke druge devojke i da dosta radi. :stabre: ????Meni sve to malo smrdi ali niko ne zna koji je razlog njegovom misticnom nestanku.

Svi sa ovog podforuma se nadamo da nicim nismo doprineli njegovom postupku ali nas isto tako i brine , zasto je to uradio. Probaj preko njegovih bliskih prijatelja ako ih poznajes.

Kafenisanje prekosutra, u subotu, u Balanseru? Ko se javlja?

Vujo, prošli put nije bilo Peđe. Je l' možeš da vidiš u vezi toga?

Čika Dule izvini, kasno sam video tvoj post.

Deda Mraz akcija je za koji dan tako da sam van svih aktivnosti dok se ne završi.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

hhmmmmm, aj sad,vidi ovog pesnika,sta je hteo da kaze ....

post-3867-042987900 1292711841_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja