zverinjak 403 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem svima koji vole projekte a nisu do sada videli: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17819.340 ..donja polovina stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tajsone pun ti je mailbox privatnih poruka pa nemožeš da ih primaš više, nema mesta. Iščitaj to što ima, odgovori ljudima koji su ti pisali i radiće kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da otvaram novu temu jer mislim da pitanje ne zasluzuje toliku paznju,nema tu sta mnogo da se pise, ali moram da vas pitam za misljenje. Blizi se dan D a ja mucim muku sa prednjom gumom, spoljnom.U Pozarevcu nemogu da nadjem 2,75 x 18 E sad uzeti 2,50 ili 3,00 pitanje je sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 250 sasvim lepo vozio Trayalku 3.00 napred.Nego da nisi video imaju li unutrasnje 3.50/18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan spoljna 3.00 cena 1300 din. unutrasnja ista 300 din. Za 3.50 nisam pitao,ja sada odoh na posao kuci sam sutra oko 12.oo h. pogledacu pa cu ti javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka je 3.00, ja se vozim sa 2.75 i nisam odusevljen uskoro menjam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Pozarevcu nema da se kupi unutrasnja guma 3.50 x 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba 3.50/18 , a ne 16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 20, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Danas definitivno odose pare na registraciju!!! 7.200 dinaraaaaa!!!! Kako li cu za Cacak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi na cekove,u Dunavu moze do 12 mesecnih rata bez kamate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini za Cacak...ako treba i da slepamo kad nestane goriva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Od Subote gorivo poskupljuje za 3 dinara, tocite gorivo na vreme!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vuki, Hoćeš da poneseš majicu(e)? Bar za tvoga rođa jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, spakovano je za tebe i Lisca, još samo to nisam predao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta je ovaj hteo http://www.youtube.com/watch?v=OeZpZf5rRy8&feature=channel_page Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da utopim tugu sto ne odoh u Cacak, u subotu se prosetah do Jagodine... ...i ovo je MZ. Ovaj mali hladnjak je valjda samo za ukras jer nema nikakvu funkciju. Pretpostavljam da je od nekog rashladnog uredjaja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak je od Dijane (imam takav na NSU-u) i verovatno nicemu ne sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak je od Dijane (imam takav na NSU-u) i verovatno nicemu ne sluzi. Jeste od dijane, ali je kod tebe koliko se secam povezan na uljnu pumpu??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod mene jeste i sluzi necemu,mislio sam na to da na ovom MZ-u nema svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hladnjak koji greje dušu vlasniku. ;D Voli ga čovek, zato ga i stavio... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 25, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo mozes i 'vako da vozis suvozace!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj hladi ulje u menjacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo mozes i 'vako da vozis suvozace!! Lako je njemu, ima samo težak motor ali dva točka idu jedan za drugim pa drugačije nemože. Meni se desilo čudo, od kako sam se vratio nemam problema sa kičmom. Neće verovatno dugo da drži ovako ali Zverinjak je bio u pravu, leđni mišići su verovatno opustili/atrofirali pa zato i dolazi do kočenja. Balansiranje me razmrdalo, vratilo mi život: UOPŠTE me ne boli, savijam se kako hoćeš, spavam kao beba i ustajem odmoran. Put do Ovčar Banje je dug za mene, nisam vozio prikolicu tako daleko a fizički sam se umorio kao da sam bio u rudniku. Ali eto, ništa me više ne boli pa neka potraje koliko god hoće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, zna li neko koliko ima od Nisa do Valjeva, i koji put je najkraci? Ili eventualno koliko ima od Cacka do Valjeva....? Putujem sledeceg vikenda (5.jun) u Valjevo, i u povratku (6.jun) svracam u Tresenik, pa se vracam u NIs na moto-skup ;D Shvatio sam da mi svakog vikenda predjena kilometraza znacajno raste. Taman kada sam mislio da sam spreman da promenim motor, ja postanem jos veci zavisinik o dvotaktolu i TS-u, MZ je stvarno najbolji motor na svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...