Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

E,Duki,pa stvarno je onda vreme za nov akumulator.A jesi li proveravao nivo elektrolita?Sme da se sipa samo destilovana voda,kiselina nikako.I jedno pivo,ali to u sebe  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Imam jedan od RUP-a 12,tako ako ovaj sadasnji totalno otkaze stavljam njega i izguracu sezonu nekako,a vec sledece godine ide novi,kibicovo sam jedan Vartin.A do tada ima da ide i na pivo.Hteo sam da dodjem do Petrovca ovaj vikend ali izgleda da idem na odmor od petka,kaze sef sada mozes da iskoristis a posle videcemo,zavisi kako posao bude odmicao.Reko bolje sada,mozda se nesto izjalovi pa k.... odmor posle.Tako mi prosle godine propade 18 dana odmora od mogucih 25.Hteo sam ja i na Vlasinu sa BJB ekipom 19 jula ali naj verovtnije odoh malo na plavi jadran.

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Ja sa ovom Becejskom, i ekipom iz Kucure (MK Pegaz) dolazim da obidjem skup u Petrovcu u subotu,tako je planirano.Nadam se da cemo se videti.Javicu picasoo-u kada budemo stigli.Inace na izlet krecemo sutra u 10:00 iz Beceja.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ja sam u Petrovcu od podne, pa kada stignete javi te se, normalno beli sesir na glavi nosim ja! hehehehe ;D

Vozi,da kucnem u drvo za sada nije ni stucnuo.Malo me je u pocetku zezao filter vazduha,nije ima dovoljno protoka,i od kada sam to usavrsio ide kao blesav.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Taman sam hteo da ponudim nagradu za onoga ko donese sijalicu sa branika tog motora a onda sam se setio da nije dozvoljeno podsticati krađu.  ;D

Kako pogledam u motor vidim tu sijalicu, kao da na njemu ništa drugo nema.

A motor bre lep!

Ma pricajte sta hoceta ali ona meni sluzi i te kako nocu,a posto sve nervira mozda je i ostavim kada stavim jaci magnet da jos malo prkosi. ;D ;D ;D

Siguran sam ja da ona služi samo treba i far da služi, nema razloga da ne radi.

Vidi sa Joskom šta može da se uradi, rešenja sigurno ima, treba ti jako i pouzdano svetlo od ozbiljnog fara i to ne zbog estetike nego zbog bezbednosti.

• Svrati ponekad, 202 postova
  • Motocikl: MZ chopper

Na faru je najbitnije sjenilo ako je ono ocuvano sve sto treba je dobra halogenska sijalica i bog te veselio,nemogu a da te ne primete ja nesmijem da ukljucim duga ni po danu zaslepljujem ljude  ;D

Ima on tu neku foru od 6V, nisam baš sve detalje zapamtio ali ništa nije nerešivo, naći ćemo i te sijalice od 6V ako je to u pitanju.

A i ako nije, opet ćemo naći foru.  ;D

Snake, šta ima po Sarajevu, šta rade ljudi, kakvo je zezanje?

eh nisam bio u sarajevu godinama  ;D

Omega mi ne odgovara na mejlove a ionako uvoze smo novije kanunije a to nije ni blizu mz,bio sam na motorijadi u trebinju tu sam mamuran skliznuo sa puta pala prva kisica a ja nagazio kroz krivinu ko budala kad ono iz krivine prvo izlazi mz pa tek onda ja ali na dupetu  ;D

srecom samo sam ze izuljo i ugruvao malcice a mz-u puklo staklo od obrtomera  :'( radi obrtomer ali ruzno bez stakla a novi nema da se kupi.

Nego jel iko od vas menjao klipnjacu na mz. moj drug i ja smo menjali na njegovoj 250 odneli smo radilicu zajedno sa novom klipnjacom jednom momku u trebinje posto u bileci nema prese koja je dovoljno jaka da izbije piksne sto drze radilicu u jednom komadu.Elem on je to sve odradio stavio novu klipnjacu balansirao ali motor nije presao ni 500 km lezaj u donjoj pesnici se sape i blokira klipnjaca tako da je sav posao bio uzaludan neznam jel lezaj bio loseg kvaliteta ili je ostecen prilikom stavljanja ali me interesuje kako vi kuburite sa tim ??????

Čuvaj se i pića i motora, kada su zajedno jako je opasno.

Staklo obrtomera ima kod Gabora samo mi se čini da je tvoj kockast, ili se možda ne sećam dobro? Klipnjaču rade na mnogo mesta samo se mehaničari vezuju za jedno mesto i jednog majstora u kojeg su sigurni da će uraditi dobro, tako je njima lakše da rade i bolji kvalitet pružaju. Iz tog razloga ne bih savetovao neko određeno mesto jer majstor nisam, radije bih taj posao prepustio nekome ko to radi stalno, sigurno bolje zna.

Reci mi da li ima Kanunija po ulicama i skupovima? Koliko košta? Da li su ljudi zadovoljni?

Za sada sam ja jedini kanuni vozac i hercegovini izgleda ;D uvek sam hteo redak motor.Neznam gde su samo zavrsili ostali sto su uvezeni u bih zajedno sa mojim.

Svima cudno kada vide parkiranog kanunija (niko nije znao da ih turci prave ) ma svi vole mz-a nema toga ko ga je vozio i bio nezadovoljan.Neznam kakvi su noviji kanuni motori (mz vise ne prave od 2003) ni koliko kostaju ali mislim da nisu ni blizu mz generalno neverujem u ove yamasakije zongsengove itd. sve je to jeftina gomila plastike.Moracu potrazit jedan neispravan mz pa zamenit kompletnu radilicu zajedno sa klipnjacom to je izgleda najbezbolinije, a Gabora nemogu da dobijem na telefon.

Reč je o BJB vožnji, Lalajko to super organizuje. Gore ima dosta toga da se vidi a priroda je neverovatna, lepota neviđena.

Zbog organizovane vožnje u grupi nije preporučljivo da na put idu motori ispod 125 ccm dok je naša varijanta 250/251 jako dobra, mnogo je ljudi bilo iznenađeno kako je Duki krstario Tarom.

Duki je trenutno u Budvi, kaže da neće ići jer je tek stigao.

Meni su iz guma izvirili konci ali nije nemoguće, unutrašnje su nove  ;D.

Da li bi neko išao na vožnju?

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Da li neko ima sipku koja ide iza zadnjeg sedista od MZ-a 250? Siva je,na nju se moze montirati nosac kofera,a na 125 i 251 (posto imaju sa leve strane ispupcenje za drzanje motora)sluzi i za podizanje motora na nozice. Nadam se da znate na sta mislim i da neko ima jer treba mom drugu.

Registrovao sam Crnca, sve ukupno sa uslogama agencije izađe 6.700.

Digli su taksu za dvotaktne motore i ako je starost do 20 godina naplaćuju 350 dinara.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Registrovao sam Crnca, sve ukupno sa uslogama agencije izađe 6.700.

Digli su taksu za dvotaktne motore i ako je starost do 20 godina naplaćuju 350 dinara.

Toliko i ja platio u aprilu u Svilajncu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja