nash 488 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljnih kupaca nema, svi bi neke zamene... a para nema nigde, a ko ima nece da kupi MZ (znam iz iskustva sa prodajom mog MZ-a) ako hoces sto pre da ga prodas, mora da ide ispod cene... ili da drzis cenu i da cekas i cekas i cekas bar je tako bilo u mom slucaju evo primer od juce, drugar prodaje suzuki srad 600, motor je 97god i spustio je cenu na 1250e (u oglasima su od 1600e pa na gore) i opet mu nude neke nerealne zamene a niko pare ne vadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti je da zaboraviš na prodaju ili da ga nekome pokloniš,takva je situacija. Za MZ-a kao iz radnje na velike mišiće bi možda dobio di 500€.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 16, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Na moju preporuku , pre par nedelja , prodat MZ 175 ES za 450 e . godiste 1972. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Danas ode MZ u Bezdan kod Sombora za 500 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 17, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Свака час'! Са срећом га продао и још срећнији купио следећи мотор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Čika Dule,drugi motor je kupljem pre nego što sam MZ prodao. Kupio sam Hondu CBR 600 f2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac MZ-a 175 , kome sam poslao kupca , nije menjao firmu ! Kupio je opet MZ , samo TS 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 17, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Čika Dule,drugi motor je kupljem pre nego što sam MZ prodao. Kupio sam Hondu CBR 600 f2. Ахааа ... пардон, нисам пратио на часу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 17, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ti što ne pratiš nastavu, sutra ispred zbornice sa roditeljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ode MZ u Bezdan kod Sombora za 500 eura. Neka je sa srecom i tebi i kupcu... u zdravlju ga sluzio MZ a tebe Honda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pora61 5 Napisano Septembar 20, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac - AutoKomanda Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu nigde nikog vec 2 dana od price o red velvetu nista sta se desava de ste bre ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 20, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Valjda svi oko dece , krece se u skolu . Bar ja tako . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bitno se ne dešava.Svakodnevne obaveze sve više pritiskaju.Para za zezanje i projekte -nema.Čekaju se neke nerealne kombinacije da se dodje do nekih para i tako dani prolaze.Ako dodamo neplanirana iznenadjenja u vidu rodjendana a da ne pominjem svadbe, jesen stiže a sa njom i svadbarske čarolije. Da prestanem da mračim, slabo št amogu da okaćim na forum.Ne idem nigde, ne pravim nošta i tako mesecima. Evo pitanje za Šumija koji hteo nehteo mora da se bavi svojim motociklom:"Šumi ,dokle si stigao?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć smo Turbopeđa i ja obišli Vlajka u hacijendi i proveli prijatno veče uz zdravu hranu i domaće vino. Vlajko je dobar domaćin a planovi na imanju su ambiciozni i koliko vidim dobro mu ide. Kuća je veliki posao, daleko veći od stana i kad to sve padne na jednog čoveka onda nije lako ali je nagrada uvek prisutna jer je kvalitet života daleko, daleko bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 20, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sredio sam motor, vozio se, eno ga stoji u šupi, usput čekam drugara da zavarim bočnu nožicu i da odnesem opruge zadnjih amortizera na cinkovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To majstore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 21, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan sredio sam motor, vozio se, eno ga stoji u šupi, usput čekam drugara da zavarim bočnu nožicu i da odnesem opruge zadnjih amortizera na cinkovanje... Ne bih ti preporucio cinkovanje, ako neces hromiranje (ili niklovanje), imas dosta jeftinije plastificiranje a odlicna je zastita i lepo izgleda.... ja sam svoje farbao i boja se odlicno drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 21, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti preporucio cinkovanje, Sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 21, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti preporucio cinkovanje... Што толико нападаш човека, кад можда баш воли да му то лепо патинира и да личи на прави оматорели олук. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 21, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ti preporucio cinkovanje... Што толико нападаш човека, кад можда баш воли да му то лепо патинира и да личи на прави оматорели олук. ako! kuda vozim ne zanima me kako ce da izgleda.. imam potpuno zdrave opruge, nego sam nasao neke skroz zardjale sa 2-3 navoja vise(od MZ-a es 150) debljina ista samo ima vise navojaka.. plastificiranje nije losa ideja, ali moram da ih saljem u Kg.. a cinkovanje imam ovde u Arilju.. PS. nece izgledati kao oluk, vise kao vodovodna cev.. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 21, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ...a cinkovanje imam ovde u Arilju. Jел' топло или 'ладно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 22, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jел' топло или 'ладно? valjda toplo.. nemam pojma.. nisam jos isao da vidim.. Mozda i rezeruar da pocinkujem(ako je hladno cinkovanje) pa da mi ceo motor izgleda kao oluk.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 22, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Води рачуна: познато је да је хладно цинковање електролизом неупоредиво лошијег квалитета у односу на топло цинковање потапањем у растопљени цинк. Почев од дебљине слоја, па све до тога да хладно цинковани "премаз" нема неку моћ држања за материјал подлоге и лако отпада. И наравно, и за један и за други поступак је неопходно да се на комаду потпуно одстрани корозија, али то већ сигурно знаш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeća stvar je problem kao što si rekao da su opruge dobro napadnute korozijom, to će ti praviti problema kod cinkovanja jer teško da ćeš uspeti da ih 100% očistiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...