Nikola Simic 134 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Da vam se predstavim,ja sam Vukasin Antanasijevic iz Sida,93 sam god. i vozim ETZ 250. Nov sam na forumu,pa se ne snalazim bas najbolje i nadam se da cete mi pomoci dok ne naucim. Nikola Simic me je uputio na ovaj forum,nadam se da nisam pogresio i da cu nauciti nesto odavde,cuo sam da ima mnogo korisnih stvari. MZ volim i ne planiram da ga menjam. Ovo je moj MZ. Pozdrav! MZ svet je dobio jos jednog clana! Vule je moj najbolji drug, mi se vozimo zajedno od 14. godine kada sam ja vozio APN6 a on ATX 50! Dobar je decko, nije neki napaljeni majmun... Motore bas voli! Vozio je prvo ATX-a pa posle Apriliju AF1 125 pa je sad nedavno uzeo eMZu. Danas smo se zajedno vozili i ja mu pricao za ovaj forum i tako je i dosao na ideju da se prijavi! Dobro dosao Vule! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 3, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 3, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan Vujo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rođendan Vujo!!! Pridruzujem se cestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!! Hvala,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa zakašnjenjem Srećna Nova Godina svim bajkerima Vuji Srećan rođendan koji god da je na redu Novim članovima MZ Sveta želim dobrodošlicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da vam se predstavim,ja sam Vukasin Antanasijevic iz Sida,93 sam god. i vozim ETZ 250. Nov sam na forumu,pa se ne snalazim bas najbolje i nadam se da cete mi pomoci dok ne naucim. Nikola Simic me je uputio na ovaj forum,nadam se da nisam pogresio i da cu nauciti nesto odavde,cuo sam da ima mnogo korisnih stvari. MZ volim i ne planiram da ga menjam. Ovo je moj MZ. Pozdrav! Dobro nam dosao Vukasine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa zakašnjenjem Srećna Nova Godina svim bajkerima Vuji Srećan rođendan koji god da je na redu Novim članovima MZ Sveta želim dobrodošlicu. Uze mi recenice iz usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo... Dobrodosao Vule... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vujo... Dobrodosao Vule... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Za novog clana velika dobrodoslica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Zašto, "možda"? Obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Zašto, "možda"? Obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Zašto, "možda"? Obavezno! Jes vala, i to ne na "nekom" već na svom. Dogovori o prvom jubilarnom Skupu MZ Svet-a počeće nakon Božića, tada ćemo otvoriti temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Januar 4, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Zašto, "možda"? Obavezno! Jes vala, i to ne na "nekom" već na svom. Dogovori o prvom jubilarnom Skupu MZ Svet-a počeće nakon Božića, tada ćemo otvoriti temu. Ja i Vule (Vukasin A.) smo novi ovde... Nismo nikad bili na MZ skupu ali smo jako zainteresovani pa cim bude dogovoranje ukljucicemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imate iscrpne izvestaje sa svih nasih okupljanja , pregledajte pa odlucite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam...nadam se da cemo se druziti,a mozda i sresti na nekom skupu. Zašto, "možda"? Obavezno! Jes vala, i to ne na "nekom" već na svom. Dogovori o prvom jubilarnom Skupu MZ Svet-a počeće nakon Božića, tada ćemo otvoriti temu. Ja i Vule (Vukasin A.) smo novi ovde... Nismo nikad bili na MZ skupu ali smo jako zainteresovani pa cim bude dogovoranje ukljucicemo se! Sigurno da cemo se ukljuciti! I hvala na pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Januar 7, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan bozic zelim svima koji slave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Alohaaaaa MZ-jasi :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 10, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Što li je bez veze lepila onu crnu nalepnicu?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel to foto-sop !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 10, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi pre liči na body art ... mada ... što li su joj bez veze lepili tamo onu crnu nalepnicu ... filozofija body art-a se ne ne zasniva na lepljenju nalepnica ... pogotovo ne tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ih, kolko sam puta skidao kojekakve nalepnice sa motora koje sam kupovao, ne bi bio problem da se skine i ova ! :zvizduk: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma jel ste sigurni da je nalepnica, ili samo kvalitetna boja, vesto nanesena, a svetlost pod uglom (mracno i crno se tesko razlikuje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...