Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

Ja sam za!0takoje.gifBio sam već pokrenuo temu na ime još jednog okupljanja ove godine ali izgleda bezuspešno. Valjda ćemo se sada nešto već dogovoriti!1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet

zato meni zveci motor od manjih karika, ja kad sam menjao karike kupih 69 a klip je 69,3 pa kad se vrti brze on zveci :moto3: , ne sekiram se imam novi klip koji ce na zimu biti spremljen za novu sezonu, i rezevni za 175 takode sa cilindrom u rezervi

reci mi cuju li se te karike kad ga navlacis na velike obrtaje

I te kako poceo je da zveci 1zvizduk.gif Stavio sam fabricki auspuh isao u selo i nazad 150km poceo MZ cudno da zveci kad sam se vracao... Sad je tisi auspuh pa cujes svaki zvuk koji dopire iz masine..

Sad cekam nove pa.. 1moto3.gif

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Nebi da kvarim putovanje 4 septembra je trka ne kosutnjaku pa izvolite dodjite trebalo bi da bude dobra trka za druzenje .Imam ideju da pokrenem novu temu medju nasi ljubimci sa temom ste se pravi u nasoj gaarazi ako ima neko ideju kako bi mogli da je lepo krstimo pa da pokazemo neke zapocete projekte neke zavrsene i neke koji su jos na papiru ili u glavi cekam predlog za naziv pa da vam nesto pokazem ja sam malo bio vredan a voleo bi da i ostali budu koliko im sretstva i vreme dozvoljavaju 0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Crveno Magarence zvano Ol" Red Rebb klinicki mrtvo ostalo u Vojvodini, u noci izmedju subote i nedelje . Polomio se grafit u kolektoru rotora! Vest se brzo prosirila, i HVALA SVIMA KOJI SU U NEDELJU 28.VIII ZVALI I NUDILI POMOC I DAVALI SAVETE!! HVALA!!

MZ stize kuci (mada je i tamo bio kuci hihihihi :aha: )u sredu, a operacioni zahvat ce biti u nadam se u Cetvrtak, tako da ce ponovo veselo juriti Banatskim ravnicama, dosadile mu planine hahahaha!

Jos jednom SVIMA ( a, nije ih bilo malo ) KOJI SU POMAGALI I TROSILI MOB ZA POZIVE!! H V A L A !!!! :zdravo::takoje:

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Podrzavam Sumijev predlog, samo da se utanaci datum :takoje:

Gost sa MZ Croatia foruma odustao od puta po Djerdapu. Stici ce samo do NS, pa Lijane prihvataj tamo gosta, vidi i sa Papijem, Igorom , kaze da bi bio tamo 02.IX.

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

Šumi biće od tebe nešto! Pošto si sad ušao u štos da ti doteram i ja moj da trljaš malo kad ti je već dosadno!1zvizduk.gif

Ajde da vidimo ko će da odredi datum septemar je tu a i pitanje je koliko će nas još vreme služiti.

Vujo da čujemo tebe šta kažeš? Što se mene tiče recimo polovina Septembra 15-16-17,tako da imamo dve nedelje da se organizujemo i sve dogovorimo!1zdravo.gif

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Razigralo se dete... :lol:

Odličan si nema šta, za svaku pohvalu! Okači slike i u svojoj temi da se vidi kakav je sada.

Slobo, ja sam ZA. Oko datuma neznam, predlog ti je na mestu samo bi trebalo da nas je što više.

Ljudi, valja li predloženi datum?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja