demro.st 435 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal neko ima km-sat za hondu shadov vt 600 ispravna je al nema srafic za kontrolu dnevnih predjenih km a nigde ne mogu naci sraf pa sta sad da radim da kupim ceo sat ili neko ima hvala veliko janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1297 Napisano Februar 2, 2013 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan E Janko Janko, nemoj da se stidiš svog imena i ubuduće ga piši VELIKIM slovom. Vješ Slovenski, voljačo mam . Daj sliku čo načim . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan E Janko Janko, nemoj da se stidiš svog imena i ubuduće ga piši VELIKIM slovom. Vješ Slovenski, voljačo mam . Daj sliku čo načim . . . . pozdrav slovacki znam a ime sto sam stavio malim j.b.g ko bi se seio ovako nemam onaj sraf sto se dnevna km stavlja na nulu kupio hondu bez toga ako imas pomagaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Skini sat i odnesi kod Zike sajle on ce to da ti namesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Skini sat i odnesi kod Zike sajle on ce to da ti namesti. A gde je taj "zika sajla" ? imao bih i ja neki km sat za njegovu popravku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan postavi sliku sata ili tacnog srafa koji ti nedostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sliku , ako ti treba deo sa br.10 to moze da se kupi originalan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sliku , ako ti treba deo sa br.10 to moze da se kupi originalan ! hvala da deo 10 i deo 20 srafic e to mi treba gde da porucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan postavi sliku sata ili tacnog srafa koji ti nedostaje. deo br 10 i deo br 20 na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan E Janko Janko, nemoj da se stidiš svog imena i ubuduće ga piši VELIKIM slovom. Vješ Slovenski, voljačo mam . Daj sliku čo načim . . . . pozdrav tento deo mi treba broj 10 aj broj 20 s obrazku dakujem jano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan postavi sliku sata ili tacnog srafa koji ti nedostaje. pozdrav treba mi deo 10 i deo 20 sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...