Vuja 35 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj izveštaja koordinate: N 44 30.368 E 21 16.360 Taj izveštaj počinje pri kraju 10. strane. Koordinate jesu dovoljne ali je ipak bolje pogledati opis sa fotografijama, potpunije je. U kući ima malo kreveta, nedovoljno za sve. Koliko se sećam rečeno nam je da ima 3 sobe sa po 3 kreveta mada unutra nisam ulazio. Kod čvrstog smeštaja prioritet imaju Slovenci i Boban sa detetom, ostalo raspoređujemo na licu mesta kao i sve drugo. Kataran, koliko se sećam tamo imamo frižider, da li grešim? Makar hranu da stavimo a za piće ćemo videti. I tu si imao jednu plemenitu ideju ali nažalost teško izvodljivu: da se kupi piće jer je kabasto i da nema cimanja oko nabavke. Nažalost, ne samo zbog para koje se ne mogu skupiti na vreme nego i zbog potreba koje je nemoguće predvideti to nije moguće i cimanja će morati da bude. Obično ni svako za sebe nije u stanju da predvidi šta će i koliko da popije za dva dana pa bi takva računica, i da je moguća, ličila ne neke norme, bonove, kvote, šta li već... Ovako kupimo klopu a piće kupujemo dok ima para pa dok traje trajaće i pije ko koliko hoće i šta hoće. Ali nam zato treba radnja u Crniću i neko ko u njoj radi a da ima jake živce. Eto, to ćemo videti kad dođemo mada nam takva radnja treba i za hleb, tečni sapun, kese za đubre, toalet papir, ubruse... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda da krenem kolima..? pokupujemo to negde usput gde ima i gotovo.. Dođite ti i Peđa do mene ujutru..pa dalje rešavamo u hodu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Treca godina od kako vozim MZ-a 150 ETZ. Posto vozim iskljucivo relaciju poso kuca, kuca poso, a to je Rakovica- Narodnog Fronta( Kraljice Natalije) 12,5 km u jednom pravcu, znaci 25 dnevno, nikada nisam isao na neku duzu turu. Jednom me tako i na uglu Nemanjine i Kneza Milosa startovao Vuja, i kroz otvoreni prozor na kolima u dve reci uputio na ovaj sajt, tako ja saznadoh da nisam jedini vozac MZ-a uBeogradu, a dugo sam iskreno mislio da jesam. Za TRI godine, nikada ni jednom nisam sreo MZ na ulicama Beograda. Eto tako ja postadoh drug clan. Nazalost do sada sam propustao vase skupove, sto iz lenjosti sto iz straa da negde ne ostanem pored puta. Motor mi je realno u jadnom stanju. Cim sam ga kupio, sam sam odradio generalnu, i otad predjoh oko 10000 km pa tako sada vec pokazuje znake umora. Premda, za tri godine nisam ulozio u njega ni banke zute, dobro se i drzi. Imam neopisivu zelju da vam se pridruzim i fizicki ove godine. Zato sam doneo odluku. Ja krecem u subotu ujutru pa kom opanci kom obojci. Kad moze svaki dan 30 km, moze valjda i 100 odjednom. Imam Vujin broj, pa ako negde ostanem zvacu, mada ne verujem, MZ je to. Onda da ne duzim. Vidimo se u subotu oko 10 h izjutra ako nije rano. Pozdrav. Ljubisa ( Shok). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj da ga "cepaš".Opušteno i lagano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Novac za nase okupljanje mozete uplacivati na tekuci racun ciji je vlasnik moja majka a ja sam korisnik . Broj tekuceg u posti je sledeci 200 36493119 06 Nedovic Desanka ul.Kucevacka 27 12000 Pozarevac. Molim sve koji uplate da me obaveste , ovde ili porukom na 060 6 214 007 Uplatio sam danas vidi tamo jel leglo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnicanin 0 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da neko krece kolima radi kupovine jer ja cu doci kolima u petak radi odlaska u nabavku.A kako mi kuca nije daleko od mesta skupa polse cu skoknuti po motor da se ne izdvajam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Colnago, nemoras auto putem, mozes i preko Smedereva ili na Pancevo , Kovin . Ima jedna rashladna vitrina . Soba ima tri sa po dva kreveta, ako sam dobro zapamtio. Javljam se sa posla ali cu u cetvrtak imati vremena. Okacite mi spisak onoga sto bi ja mogao da kupim . Kese, toalet papir ili sta vec. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u subotu oko 10 h izjutra ako nije rano. Samo se ti po sebi ravnaj, kad god da dođeš neko će da spava a neko da se budi, živimo različitim životima pa su nam satovi drugačiji. Ali zato smo tu dva dana, biće vremena za sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu u pitanju različiti životi već samo različite kolićine ...pića. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ljube ja cu krenuti u slicno vreme kao ti pa cu biti negde na putu evo ti br telefona 060 440 1998 A ostale brojeve imas u rubrici br tel Ako nesto zatreba slobodno zovi ili cu ja tebe mozda ja budem imao neki problem Vujo ako ima neko drugi nemoj da cuvas smestaj za mog klinca kad ga vidis videces kolika je konj..ina netreba njemu krevet vidi ti neku pekarku i tata bi sine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnicanin 0 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: honda cbr 500f Prijavi odgovor kao problematičan Iako je Vuja naglasio ranije da je put los da napomenem da je sad jos vise prokopan.Deo od petlje gde si iskljucuje sa magistralnog puta pa sve do Kravljeg Dola ima bas velikih i cetih rupa nakon toga je dobar,tako na ovoj deonici puta ulaganiti voznju jer ima i jakih krivina i dosta rupa.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj izveštaja koordinate: N 44 30.368 E 21 16.360 Ovo kada sam ubacio u navigaciju kako je moglo.. odvelo bi me blizu Svilanca.. U Igo navigaciji lepo ima manastir Zaova ulica Veliko selo bb 11215 Malo Crniće Ima i izletište Zaova a za koordinate kaže S44.5030019 I21.2745333 Onda sam se setio da sam jednom slučajno svratio tamo.. nego da se neko ne zezne.. ipak valja pratiti uputstva.. seljaka pitati a navigaciju za nedaj bože Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kataklinger i Boban uplatili. Sta ce mo za veceru u petak. Ja radim po podne. Hocete li da ja sutra kupim nesto ili ce te vi kada dodjete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Kataklinger i Boban uplatili. Sta ce mo za veceru u petak. Ja radim po podne. Hocete li da ja sutra kupim nesto ili ce te vi kada dodjete. Bitno da ima hleba negde obezbedjenog a za klopu sve jedno nego ne znamo ko ce sve u petak pa mozda bolje kad se pokupimo.Ja polazim u petak izmedju 10 i 12 h zavisno od vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kataran , jel mi valja ovaj put : Velika Plana - Zabari-Simicevo-Oreovica-Aleksandrovac-Ticevac-Veliko selo-Zaova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kataran , jel mi valja ovaj put : Velika Plana - Zabari-Simicevo-Oreovica-Aleksandrovac-Ticevac-Veliko selo-Zaova Aleksandrovac, Orljevo , Vrbnica , V.Selo , Zaova ! Google mape! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kataran , jel mi valja ovaj put : Velika Plana - Zabari-Simicevo-Oreovica-Aleksandrovac-Ticevac-Veliko selo-Zaova Aleksandrovac, Orljevo , Vrbnica , V.Selo , Zaova ! Google mape! Na google mapi sam i gledao.Znaci ovaj je bolji put na Orljevo -vrbnica .Vazi hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kataran , jel mi valja ovaj put : Velika Plana - Zabari-Simicevo-Oreovica-Aleksandrovac-Ticevac-Veliko selo-Zaova Aleksandrovac, Orljevo , Vrbnica , V.Selo , Zaova ! Google mape! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ta zivotinja, u koliko sati u subotu ce da padne, da ne zakasnim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ta zivotinja, u koliko sati u subotu ce da padne, da ne zakasnim? Paaaa, cim stignes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Krenućemo ranije ali ustajanje nije samo stvar alkohola, godinama radim noću i poremećen mi je sat u AM/PM kombinaciji. Ali eto, neka bude 12 sati kao neko vreme kada možemo da se nađemo na jezeru. I što se vremena tiče, opominjite vi mene slobodno, jasno mi je da normala nije na mojoj strani, ne ljutim se. Okupimo se, zajedno napravimo spisak i odemo do Požarevca za te krupnije stavke a dokupljujemo u Crniću ako nešto zafali. U Požarevcu obiđemo Matijevića i neki Tempo, Metro, Maxi, šta god... U petak imamo večeru, u subotu doručak oko podne , za večeru gicon, nedelja doručak. Alkohol je između mada može i uz jelo, ko voli... Životinja je u subotu uveče, nema šanse da bilo ko zakasni, u tom terminu smo svi na okupu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kataran , jel mi valja ovaj put : Velika Plana - Zabari-Simicevo-Oreovica-Aleksandrovac-Ticevac-Veliko selo-Zaova Aleksandrovac, Orljevo , Vrbnica , V.Selo , Zaova ! Google mape! Pa ako je tolko lose da idem na Pozarevac il mu sve dodje isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put, preko Orljeva mi nije poznat ali odmah da vas upozorim na put od skretanja za Kravlji Do, to je kada se ide od Pozarevca,ima mnogo krivina i rupa, oprez ! A pesma je samo mala sala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod vam zelim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo se polako okuplja jos samo da nas posluzi vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...