Djuxy 1758 Napisano Maj 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći .... koju poruku poslati.... Koliko mi je baterija na telefonu držala toliko sam i snimao Polu-krmačica spremna u fullu za put Da počnemo od čoveka koji je kao apsolutni neznanac bio hit prvog dana U narodu poznatiji kao " Samo mami da se javim" Za neupućene evo i cena kolača u Aleksincu, gde smo saznali da su tulumbe ustvari vizantisjki kolači U Leskovcu smo sreli Bevkicu, pa se Panta prisetio starih dana sa dotičnom "devojčicom" e a kad se dođe u Leskovac mora i da se jede neko meso Nakon Leskovca posetismo i Tasića hacijendu gde neki odmaraše noge neki leđa neki su vežbali čitanje neki odmarali stare kosti a neki nadgledali decu da mu ne gaze travu po dvorište a kod Nemanje smo ugledali retku i neobičnu pojavu na plafonu a kad pritisneš ovo dobiješ diskoteku ..... idemoooo šizenje tu nam je Nemanjina keva pripremila dijetalnu Leskovačku večeru koja se po starom narodnom običaju služi posle ponoći a posle takvog obroka Braca je morao da nam pokaže čuvenu vežbu istezanja nazvanu - Posrnulo jagnje - da se ne bi povredio, vežbu je nagledao doktor (jeste da je malo čudno obučen ali je doktor) a evo malo i panorame Leskovca oko pola 6 izjutra pa se malo pakujemo a onda nas na pumpi dočekuje dečkonja koji će obeležiti taj dan u narodu poznatiji kao - Srebrni letač - i njegova čuvena ručna kočnica ovo nam Nemanja pokazuje full opremu za Dominatora o ovde nam Rumba pokazuje kako se telefonira na Dorćol historical način a da se zna ko je iz Munzea ovo su neki čudni štapići ... prva ruka od brata Gandalfa Uranopolis sa mora e a kad je Panta video galebove odmah je pomislio na film Titanik a nekima je na brodiću i pozlilo od ljuljuškanja slika "pristaništa" na Svetoj Gori ovo ja kao glumim Gošketa na žalost i u Hilandaru je ljudska ruka uspela da napravi male deponije e a evo i pametnog rešenja ako spavate u istoj prostoriji sa 30+ muškaraca (sluške na uvce i spavaš snom pravednika) .... i tako ... u povratku smo se malo smrzli ali i pomagali na raznorazne načine Dr. i Braca u epizodi - pola pije, pola šarcu daje i opet u Leskovcu imali laku večeru ... Ko će punjenu nek digne ruku hm ... i tako .... da ne pametujem mnogo ... Sedite na motor i putujte, nije bitna destinacija... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Djuro slozio si ga kao metar drva .Svaka cast i drago mi je sto je celokupno putovanje proslo uspesno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Juče (odnosno prekjuče) se inače i neuništivi Dominator pokvario, srećom je samo je bila zaprljana svećica a ja sam danas izvadio onaj ekser iz gume koji je oštro Bigijevo oko ugledalo u sred Grčke .... malo (tj. malo više) sam pocepao gumu po sredini ali mi nije baš najasnije kako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ђуро, свака ти је к'а у Његоша! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Maj 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E Đuro brate kao knjigu da čitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1219 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ђуро, свака ти је к'а у Његоша! Djuro... Kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan jA sam samo ovo cekao da vidim kako Majstor Djura srice i pise ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Steta biti u Grckoj a ne okupati se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 22, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan E Djuxy svaka ti cast (dala) na ovakom postu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 23, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast,drago mi je da je sve proslo kako i treba. Slike su EXTRA. Vidi se da je zezanje bilo na zavidnom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je sve prošlo kako treba ( svi na broju živi i zdravi - tamo i nazad ), samo nevideh nigde da ste napisali gde ste ostavili motore u Uranopolisu i jel to prošlo kako treba. Možda će još neko ići kao i vi pa da se zna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Оставили смо моторе на "Градском паркингу", који се налази на самом улазу у Уранополис, 20 метара од канцеларије Управе Свете Горе. Чуван паркинг, цена од четвртка увече до суботе у 15,30 х нешто око 4,20 евра или тако нешто!Углавном није скупо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Оставили смо моторе на "Градском паркингу", који се налази на самом улазу у Уранополис, 20 метара од канцеларије Управе Свете Горе. Чуван паркинг, цена од четвртка увече до суботе у 15,30 х нешто око 4,20 евра или тако нешто!Углавном није скупо. Nije skup parking...tacno. Ali si nas zato odveo u najskuplji restoran u severnoj Grckoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Није он него онај што има као 125кг Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Оставили смо моторе на "Градском паркингу", који се налази на самом улазу у Уранополис, 20 метара од канцеларије Управе Свете Горе. Чуван паркинг, цена од четвртка увече до суботе у 15,30 х нешто око 4,20 евра или тако нешто!Углавном није скупо. Nije skup parking...tacno. Ali si nas zato odveo u najskuplji restoran u severnoj Grckoj Eeee moj Doktore! A bio sam spreman u tebe (i tvoja crevca za transfuziju) da se zakunem! A ti meni tako....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni bilo providno da u svakom restoranu ima nekoga samo u tom u kom smo MI BILI nije bilo nikoga sem nas.....kada nam je stigao racun bilo je jasno da smo ispali piglu....ali neka....barem je konobar imao "zlatni" sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Браца: Ти то мени нешто??? ајде ајде ко каже да мо сели било где другде да не би било исто ...можда и горе!!! Нека је сва штета у томе!!! ипак није мало за нас 11 вечера је коштала 180 евра и притом нсмо били преједени(бар ја нисам)...ал нека ако су нас зезнули,њима на душу...ми смо се лепо провели,дружили,а што је најбитније били смо тмо где смо наумили,и осетили и доживели шта смо требали... а за све заинтересоване ,ускоро ће путопис...морам да се саберем ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prase 50 eura, Prase 50 eura, Jaga 50 eura, 30 eura salata i neko pice. Jesti giros u grckoj sa ortacima i platiti 180 eura konobaru za satro zlatnom cukom.....NEPROCENJIVO Za sve ostalo tu su ovce za sisanje! :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Опуштено браћо. Што би народ рек'о, "сирће је просуто". Било нам је лепо, јебеш пар десетина евра горе, доле. Ја сам први обишао "цело село" а нисам видео онај мали ресторанчић, где смо јели у петак и суботу, кад смо се вратили. Нашао сам га тек кад смо требали да се укрцамо на трајект. Шта да радимо. Прошли смо добро, живи и здрави се вратили, задали многима "домаћи задатак" за организовање и спровођење путовања. Направићемо ми још многа путовања, "зајеба" ће увек бити. И то је део чари. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je sada kupio cuku od pravog zlata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je sada kupio cuku od pravog zlata Јест, па да му одсеку руку, кад се врати кући! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 23, 2013 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ..морам да се саберем ... Jel to čekaš 100-ku da se sabereš Mislim na kilograme... Promenio Maj 23, 2013 član Djuxy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 23, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Опуштено браћо. Што би народ рек'о, "сирће је просуто". Било нам је лепо, јебеш пар десетина евра горе, доле. Ја сам први обишао "цело село" а нисам видео онај мали ресторанчић, где смо јели у петак и суботу, кад смо се вратили. Нашао сам га тек кад смо требали да се укрцамо на трајект. Шта да радимо. Прошли смо добро, живи и здрави се вратили, задали многима "домаћи задатак" за организовање и спровођење путовања. Направићемо ми још многа путовања, "зајеба" ће увек бити. И то је део чари. Brat Rumba je sve lepo rekao ovda...nego sad da polupamo kasice-prasice i da vozimo i Alpe u Avgustu zajedno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Сад гледам прогнозу са ове дане што следе и захвалан сам Богу што нам је подарио онакво време и незаборавно дружење 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...