Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja kad traze nekom mi ce kazemo imamo jednu Grupnu Samo da ne bude kod Leskovca "e ja moram po gasu da se raz'ladim pa vas cekam u Makedoniji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan :lol: ma necu se ja ladim tolko dugacko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton uzmite obavezno.. Na granici je mnogo skuplje a bez njega vas nece pustiti.. Medjinarodnu dozvolu nemojte da vadite, niko vam nece praviti problem zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onaj fabricki alat od Honde pod sedistem,sprej za reparaciju guma,sprej za podmazivanje lanca,glinericu i td.Nije lose da neko ponese i kablove za paljenje i sta bi jer imamo jedan kompresor ili jok .. i Tony ako nije glomazan ponesi taj punjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju sajli gde ima da se kupi ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da stignem u ponedeljak da napravim kabl za paljenje...javljam šta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne napraviš pozajmiću samo recite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13102 Napisano Maj 11, 2013 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju sajli gde ima da se kupi ovo http://www.louis.de/_20822335acf5e5aac9b5cb4c702fa5b802/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da stignem u ponedeljak da napravim kabl za paljenje...javljam šta sam uradio. [/qu kablovi za paljenje spremni(odavno) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju sajli gde ima da se kupi ovo http://www.louis.de/_20822335acf5e5aac9b5cb4c702fa5b802/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019100 Jos da smislimo kako da dobijemo ovo u narednih par dan i pakujemo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda mi je crko akomulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Да ниси испробавао каблове 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra menjam plocice. Nadam se da nove nece da vriste mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Set za reparaciju sajli gde ima da se kupi ovo http://www.louis.de/...tnr_gr=10019100 Jos da smislimo kako da dobijemo ovo u narednih par dan i pakujemo ga Naruceno kod ovih nasih http://www.motodelov...hp?ord=1&cat=29 rekao sam im u majlu da ako moze da stigne u Utorak da salju ako ne netreba mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja sam menjao plocice pre nedelju dana i bas su vristale. al sinoc sam im doskocio zahvaljujuci savetu jednog kolege sa foruma, tako da ako budes imao problem, ima i resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Namazao si disk vazelinom Jes' da ne koci ali zato vise ne vristi A sad bez zajebancije, ja odlagah zamenu ali moracu da obavim. Bas su istrosene. Uzeh neke NISSIN jer kao dobro su se pokazale. Rece mi decko da je probao sve zive plocice i da mu jedino one nisu skripale. Videcu. Izgleda da ce svi da beze od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....vreme je da se konacno dogovorimo oko vremena polaska i da se prijavimo ko ce gde da ceka grupu.... Recimo ja, cekam na pumpi u velikoj plani ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi kazite, hocete da pravite pauzu u Jagodini ili jok? I nakon Jagodine ste planirali da idemo starim putem? Onomad mi udario Lakijev gulas u glavu pa se ne secam bas najbolje dogovora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onaj fabricki alat od Honde pod sedistem,sprej za reparaciju guma,sprej za podmazivanje lanca,glinericu i td.Nije lose da neko ponese i kablove za paljenje i sta bi jer imamo jedan kompresor ili jok .. i Tony ako nije glomazan ponesi taj punjac. imam ja kompresor koji sam samo isprobao(neki -no name-),ako neko ima neki dobar firmiran neka ga ponese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan . Uzeh neke NISSIN jer kao dobro su se pokazale. Uzeo si odlicne plocice evo i mojih i necujne su Panto ponesi taj kompres.ako je no neim bitno da duva i da imamo jedan...ako nemas mesta stavicemo ga kod mene bice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da extra su. Evo upravo ih zamenih i prezadovoljan sam. Nema vristanja, skripanja, deranja a uz sve to i koce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Узећемо још један компресор од нашег брата Алекса,ваљда ће да нам позајми 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude dao pozelecemo mu da mu sledece : da bog da mu skripale te kocione plocice (nove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16004 Napisano Maj 13, 2013 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Decaci imam neki kompresor kupljen u Metrou pa ako treba pozajmicu, takodje vam mogu pozajmiti set za reparaciju guma i sprej punjenja, imam i nesto alata ako treba, braconije cizme te cekaju, s djurasinom napravicemo kablove za paljenje da imate, obavezno rezervna svecica i kljuc za istu, 1L mot. ulja.... ako negde zaskripi u vidu tehnicke pomoci bit cu vam na raspolaganju dan-noc a meni ostaje da vam pozelim SRECAN PUT, BEZBEDNE DRUMOVE I LEP PROVOD jest da ne idem sa vama ali me drma neka euforija samo tako i jedva cekam da ovo iskustvo podelite sa nama srecnooo jos jedared 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хвала брате Дарееее... знамо ми да си са нам у мислима и срцу а и у техничкој приправности,ипак си ти главни сервисер МСЦ!!! Жао ми је што не идеш са нама ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...