Adler 189 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko ko moze od odredjene vrste metala, ne znam koji je najboljli za to sto mi treba pa cu to prepustii majstoru, da napravi rukohvate za stolicu. Ja sam se blago meni, lepo danas izvrnuo, jer su pukli, a oni su sastavljali naslon i deo za sedenje. Stolica je inace u dobrom stanju, pored toga, a sve ovako nove kao moja su po 10.000 i vise, a ja ovu plaltio upola te cene pre par godina, pa trazim jeftiniju soluciju. Dakle, moja je nekako ovakva http://images.kika.com/db/tmp/phpthumb/cache/3/39/394/cache_src3942508601fd10baca00ba4d1521c014_parf6e0b439561e51be8484c300f2bebf02_dat1299058465.jpeg A voleo bih da rukohvati budu ovakvi http://www.kika.com/rs/katalog/m/stanovanje-i-posao/kancelarijski-namestaj/kancelarijske-stolice/19045104/kancelarijska-stolica-d-sign-236625/ Sad, moja stolica ne izgleda tako, hocu reci nisu rukohvati tog oblika, ali ako se nadje majstor, lako cu ja doci, i pokazati mu kako treba, i da li moze. Isto tako ti rukohvati moraju imati rupe za takve srafove, koji idu u stolicu. E sad, da li je ovo moguce, tj. da li neko hoce ovo da radi, ne znam... Zato pitam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan A možda ovako nešto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, vise mi odgovara dizajn koji imam. Samo mi trebaju rukohvati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 24, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan mozda na Novoseljanskom putu?ima jedna firma (kod kuglane) koja radi namestaj od metala....a imas i otpad kod nadvoznjaka,kad se krene ka Misi,odes ,probrljas,mozda i nadjes nesto slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan E vidis, Marphi prijatelju, ta ti nije losa, Videcemo ovih dana, mozda kad budemo isli po onaj materijal da svratimo. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 25, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes pravio te rukohvate 'po meri' mislim da ce te kostati vise nego cela stolica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 25, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam slicnu stolicu i meni su pukli odavno nasloni za ruke koji ujedno drze i naslon za ledja, al nikako da uhvatim slobodnog vremena da sredim to. To je boljka svim takvim stolicama i znam mnogo ljudi kojima se desila ista stvar. Nabavio sam materijal i sad za vikend planiram da je popravim, slikacu pa cu postaviti ovde, mozda nekom pomogne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo bih cenio, ako biste postavili kako ste to uradili! Najbolje bi bilo, kad bih sam uspeo to da namestim. Koji materijal koristite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 26, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se dzabe trudis, Sergio ti je sve objasnio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 18, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam juce uhvatio slobodnog vremena da sredim stolicu Pa evo i slika kao sto sam obecao. Uradjeno je od prohromskog lima (inoksa) debljine 2mm. Savijen je po obliku rucke, sa gornje strane, izbusene velike rupe da prodju srafovi. Lim je sa 4 srafa pricvrscen za plasticnu rucku, zavrtani su iznutra, na spoljnoj strani je urezan navoj u limu. Visak srafova je odsecen i ceo lim ispoliran. Nasloni drze odlicno. Sad ce stolica da sluzi jos dugo, dugo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 3, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se javim da rucke nisu mrdnule posle dve godine mucenja (bilo je i ljuljanja u dvoje ). Ko ima isti problem moze slobodno ovako da odradi, drzi duze od fabrickog resenja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...