maxx 1209 Napisano Januar 22, 2023 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki, ovo je hop 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 22, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo malko bolji OK, unistismo temu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovicgledam ove vase voznje,recimo Maljen,i reko da pitam,koliko si visok ako se sme znati? Cini mi se da je tvoj saputnik visok covek,na jednom delu snimka spustio je noge i debelo se vuku po zemlji. Pitam radi neke procene ergonomije,interesuje me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7317 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Džaba gledaš kad su obojica na fabričkom "vešanju" ako se to može uopšte tako zvati. To je opruga nazad kojoj klecne zadnji kraj motora 15-20cm samo od težine motora. Digneš ga za ćopave on čučne. I ne, ne zjbvm se. Kad sedne čovek na motor on čučne skoro do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam po snimcima da je jako loš zadnji amortizer. Ne vredi dok ne sednem, da vidim dal mogu da se smestim i na šta to liči. Iako izgleda po specifikacijama, mislim na mere, neznatno manji od 2kf,položaj fuzastera, i ostalo ne mogu znati. A i kad se sedne ako motor toliko legne izgledao bi smešno. Visok sam 188 i 2 kf i ja se ergonomski slažemo savršeno.Tu mi miriše na obavezno ulaganje u aftermarket opremu i zadnji shock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tvoje visine, da je zadnji amortizer normalan bilo bi ti fino. Ovako kad sedneš sabiješ ga i onda je to druga priča, daleko je od niskog, ali ni je to to kako bi moglo biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam po snimcima da je jako loš zadnji amortizer. Ne vredi dok ne sednem, da vidim dal mogu da se smestim i na šta to liči. Iako izgleda po specifikacijama, mislim na mere, neznatno manji od 2kf,položaj fuzastera, i ostalo ne mogu znati. A i kad se sedne ako motor toliko legne izgledao bi smešno. Visok sam 188 i 2 kf i ja se ergonomski slažemo savršeno.Tu mi miriše na obavezno ulaganje u aftermarket opremu i zadnji shock. Ja sam tačno 188cm, i trenutno 99kg Ok je ergonomski, malo je nizi u polazaju stajanja ali to sa našom visinom skoro na svakom motoru treba popravljati.Zadnja opruga prosto ne postoji, sa tim se pomiriš i ako želiš promeniš to.Lakše i jeftinije se rešava vešanje ukoliko ti neodgovara nego nepouzdan agregat. Bar ja tako gledam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 25, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Bojan82 said: @DjordjeMijailovicgledam ove vase voznje,recimo Maljen,i reko da pitam,koliko si visok ako se sme znati? Cini mi se da je tvoj saputnik visok covek,na jednom delu snimka spustio je noge i debelo se vuku po zemlji. Pitam radi neke procene ergonomije,interesuje me Ja sam 176 a saputnik znatno visi, al nisam ga merio Ja sa tom visinom i 90kila sa opremom u cizmama spustim ravno noge taman. Za moju tezinu i visinu visina fabrickog motora je taman, ali amort jeste mlohav. Jednog dana vrv i cu ga i ja zameniti ali osecam da cu morati malko da spustim motor onda za svoju visinu. Ako zamenis amortizer, vrv ce ti na tu visinu biti udobniji motor cak i resio si 2 problema jednim udarcem. Mozda @nvic moze reci vise o iskustvu sa novim amortizerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri ljudi. Ako budete vozili peščaru cimnite me, da vas malo ispratim i da se upoznamo, pa da isput i iskoristim da sednem samo na taj motor.Tamo mogu vikendom. Ustvari mogu samo subotomNedeljom nema skela Promenio Januar 25, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I mene sve vise zanima ovaj motor, ako ima gde da se proba,neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Onaj CRF450L bi bio savrsen,ali Honda je ukinula proizvodnju posle dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da sam prodao Dominatora, u potrazi sam za novim motorom. Za sad vodi CRF 300 L. Da li ima neka dobra duša koja bi mi pokazala motor izbliza? U Stojanovu nemaju na stanju. Najbolje Beograd, ali može i NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, kole24 said: Obzirom da sam prodao Dominatora, u potrazi sam za novim motorom. Za sad vodi CRF 300 L. Da li ima neka dobra duša koja bi mi pokazala motor izbliza? U Stojanovu nemaju na stanju. Najbolje Beograd, ali može i NS. Danas zvao Deltu,u aprilu stize isporuka,cena ce biti 6200-6300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako su mi rekli i u Stojanovu. Sledeće nedelje će se znati cena i moći će da se kapariše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To poskupljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Reče prodavac da očekuje oko 200 evra veću cenu, valjda je prošle godine bila 5400. Ili je to bilo 2021. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To je znatno više od 200e. Onda mi nije primamljiv više. Još cena u evrima a platiš u dinarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 26, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Beogradu u 45. Bloku.Ako želite možete videti / probati moj motor....toliko dugujem karmi, želim da vratim.Znam u kojim ste mukama, kada smo mi gledali da uzmemo CRF-a, dobri čovek @nvic je meni dao da probam njegov motor (prvi put me je u životu video) Opet, hvala mu još jednom. Sećam se, nakon što sam sišao sa njega bio sam 100% siguran da je to ono što sam tražio.Slažem se da je 6300e malo puno, ali mislim da ce svi motori poskupeti 2023 u odnosu na proslu godinu 500 eura.2022. Je CRF koštao 5800e u Stojanovu.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala unapred. Ma samo da ga vidim uživo, za sad sam 90% siguran.Jel si slobodan ovih dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 26, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, tj trebalo bi da sam slobodan u subotu.Negde oko podne Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7317 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, kole24 said: Hvala unapred. Ma samo da ga vidim uživo, za sad sam 90% siguran. Jel si slobodan ovih dana? Iskreno, osim što je domi 250 stariji, mislim da ćeš da se iznenadiš kolko svet NIJE napredovao, čak što više mislim da je i nazadovao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost to je primetno u mnogim oblastima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7317 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam slike što je momak okačio kad je kupio od tebe motor - prelep motor. Sa druge strane sve ima svoj vek (pa i mi) a i dostupnost delova je već upitno itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da je samo malko veća, ne bih je prodavao. @malitomic je legla savršeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @Psychonauthvala! Ja sam u principu odustao,jer sam racunao i amort zadnji i onda me izadje motor vise nego sto zelim da potrosim na svoj hobi. Zadrzacu XT,staviti mu tablice, dozvolu resavam u 2023,a lova neka je sa strane dok ne naidje nesto drugo sto mi se svidja na PA.Neki r od 2018 recimo itd,kao drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...