Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Januar 18, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sudeći po onoj drugoj temi, gde se trenutno nalazite, neće šumar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ribočuvar će Ja ko svaka patka,samo uz vodu Promenio Januar 18, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 18, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude neko prodavao svoj crf 250l tamo od kraja februara, ja sam otvoren za saradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 18, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Интересује ли те приколица? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 19, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @bojan82Druže, zagrizi metak i polaži.Olakšaj sebi život, povećaj sebi opcije za manevar.Znam da smara, al svi smo to prošli.I da ti malo dodatno zagorčam odluku, za CRF 300L ja sam dao 1800 i neki euro keš, i taj deo sam osetio.A sada ova rata od oko 65 eura, bukvalno ne osetim, to mi je jedan odlazak u radnju.Pritom, neka njima jede inflacija novac, taj fixni iznos sve manje vredi zbog inflacije jednog dana ja ću taj motor mozda prodati polovan za iste pare koliko je koštao nov.I tako negde objasnio sebi, mene je nov 300L koštao 1800 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... kontam da je žena poverovala. 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Januar 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna racionalizacija nema sanse da zena ne poveruje! Promenio Januar 19, 2023 član maxx 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pratim sa strane, a posle ovog posta reših da promenim motor Koliko godina po 65e/mesečno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 19, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 godina. p.s. Žena je poverovala. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da, kad sam kupio čizme nisam rekao ženi "kupio sam čizme za motor". Na to bi pozelenela. Kazao sam "investirao sam u personalnu protekciju" i lakše je prošlo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 19, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slično. Ja sam mojoj objasnio kako ovaj motor ustvari štedi pare. Nešto kao Đenka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A lako je tako. Ja sam došao kući sa plavom nogom - "pao mi je motor na nogu, srećom nije pukla! Pod hitno kupujem čizme neće me dva puta Bog pogledati" "Tako je mužu moj!" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sirite zarazu punom snagom. Jel ima u Delti neki demo model za probu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da potpomognemo zarazu ;-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 21, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, maxx said: Evo malo da potpomognemo zarazu ;-) U duhu poredjenja 250l i 300l i ove slike, moramo napomenuti da je 250L sashio tristotku do ovog mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 21, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U duhu poredjenja 250l i 300l i ove slike, moramo napomenuti da je 250L sashio tristotku do ovog mesta Ne ubija strela, nego indijanac !Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 99 Napisano Januar 21, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sirite zarazu punom snagom. Jel ima u Delti neki demo model za probu?Nemaju za prodaju, a ne za probu...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan i mi konja za poziranje i imAmo! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pih,al su gadni I mene ste zarazili,kad videh temu uopste. Jel me cujes @DjordjeMijailovic i ti i tvoj YT kanal!!! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 21, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cujem cujem! Znaci ja sam taj koji ce na*ebat ako kupis motor i ne svidi ti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni ce da se svidi,poceo sam da seruckam mnogo. Ja ni XT ne mogu da nateram kroz makadam preko 80,saserem se ziv PS.A jel to ni nema tog motora da se kupi?Ni kod Stojanova? Promenio Januar 21, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Januar 21, 2023 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam nikoga ko je otišao i kupio motor odmah, svi su davali kaparu, pa čekali da stigne, ja konkretno skoro 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Lele,ja mislio to odes kupis ko lebac:) Mozda zato sto im na sajtu stoji isporuka odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Januar 21, 2023 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan action shot, attack mode na off road-u: 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kad će "bunny hop" E sad moraš da menjaš kacigu Promenio Januar 22, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...