Gliga 4433 Napisano Octobar 11, 2022 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Veliku većinu korisnika i ne zanima vešanje, nikada neće prići ni blizu njegovim granicama. Bolje glasniji auspuh i lepše nalepnice nego kvalitetnije ogibanje. Manjina će da sređuje u vlastitoj režiji. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 11, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Истина, као што у Ендуро рубрици на форуму већина модела ако је видела мало макадамског пута то је макс од теренске вожње. Можда су очекивања "мањине" у коју и сам спадам била превелика за овај мотор. Мањина ће купити нешто друго што је више у категорији вожње ван пута, а неки ће сређивати ову Хонду, као што кажеш. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Octobar 11, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje, a nigde nisam nasao info, da li i kada ce ovaj model sa led svetilima stici u Evropu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Rally mislim da je LED, L ne verujem da će ikad moći sa tim farom da bude homologovan jer mislim da im se ne ulaže u to. Ei je dosta zahtevan što se tiče LEDa i ksenona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 15, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan За заинтересоване врхунски амортизери из Француске, сад имају и за ову Хонду. 300 CRF-L (2021- 2022) - EMC SUSPENSIONS EUROPE WWW.EMC-SUSPENSIONS.FR Promenio Octobar 15, 2022 član СајберГастарбајтер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nije ovo skupo nego sam ja siroma'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Octobar 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pobegnemo od zadnjeg amortizera i kopanja u blato Kako vam se pokazao ovaj motor za "normalnu" upotrebu? Zapao mi je za oko, za taj off i vožnju kakvu planiram vikendom sam siguran da je odličan (smešno spram ovog gde voze ljudi u temi), ali mi ipak treba i motor za grad (skoro)svakodnevno, malo magistrale, poneku dalju vožnju.. Nosač za kofer+kofer i neki deflektor bi išli odmah napred svakako. Jel ga ima smisla uzimati u takvoj situaciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nije za to. CB500x i Bog te veselio. CRF je za bele puteve na Gmaps. CB je za nacionale i slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan samo litra bajomoj! Zbilja, ovo što Andrej kaže, cb500 ko budali šamar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Octobar 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Hejteri Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za tu upotrebu je bolji Rally od L-a, čak mu je i prenos malo prilagodjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Octobar 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan On je već blizu 7000, onda je tu i CB500X.Običan je primamljiv baš zbog ceneSent from my SM-G990B2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Izbor je ili L ako ćeš da voziš lagani TET, ili CB500 ako ćeš drumom i lošim putem. Rally je bolji što se tiče rezervoara i te zaštite od malo vetra ali mu je to i mana - padneš li ko ja što sam pre koji dan - ode vizir, farovi... Suviše plastike za slomiti. Barem moje mišljenje. A na toj brzini kojom voziš CRF, 80-85kmh, nije baš da je vetar prejak. Stvar je što mislim da bi tebi CB za ta putovanja koja kažeš da želiš radi posao daleeeeko bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2022 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posle par godina posedovanja ovih motorica rekao bih da imaju smisla samo za neku od sledecih kategorija: - pocetnike kojima je ovo prvi motor - ljude koji bi se jeftino zavlacili svuda po prirodi u nasoj drzavi ili susednim drzavama - apsolutno nemate potrebu da vozite preko 90kmh (iako motor moze da nategne vise) - cak i za city commuting ali samo ako se ima namera silazenja u offroad cesto inace ima boljih city motora Ne bih preporucio motor ako: - autoput postoji u idejama i planovima u bilo kojoj meri - imate puno kilograma - imate suvozaca u planu - vozite samo asfalt Quote ali mi ipak treba i motor za grad (skoro)svakodnevno, malo magistrale, poneku dalju vožnju Sve ovo sto si naveo se dovoljno uklapa u namenu motora po mom misljenju sem poslednje stavke. Zavisi sta "Dalja voznja" znaci i kuda se vozi. Ako mislis na ture po Evropi asfaltom, meni ovaj motor bas nije za to. Da, neki idu i oko sveta ovim motorom, ali neki idu i peske. Tu vec moras sam probati da osetis. Ako si u NS (a pise da jesi na profilu) javi se, dodji i pogledaj uzivo. Imam crf250L 2020 na prodaju Promenio Octobar 29, 2022 član DjordjeMijailovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 1, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 250 je i zvanicno na prodaju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Novembar 21, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo YSS suspenzije. Promenio Novembar 21, 2022 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan YSS se po kvaliteti ugrađenih materijala ne može podrediti sa wilbers-om, ktech-om, bitubo-m….Kad bi koštao upola, ne velim.Po ovim cijenama nikad….„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I meni wilbers deluje najbolje za plaćeno/dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5603 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1989 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zamrla vam nešto tema Gde su vožnje, gde su slike ? Norali već ubi 42 hiljade, i rasturi ceo motor Odgledah juče ta dva videa, i baš su mi se dopali. Vrlo neka zanimljiva atmosfera, a momci koji su joj radili motor znaju svoj posao. Provukli su i par dobrih saveta. Jedino mislim da joj je motor sad ružniji sa ovim setom nalepnica - ali o ukusima ne vredi pričati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Januar 3, 2023 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se, kako ne a ponekad padne i medjusobno kupanje! Dobro je pa je 3. januar, pa je toplo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovaj motor pokazao pri padovima?Mislim na 250L.Negde sam citao da puca poluga menjaca lako,ne secam se gde... Moze li startovati u trecoj brzini,sa nekim razumnim gasom? Jel ABS spada u dodatnu opremu koja se mora doplatiti? Da li koristite cisto off gume ili neke lapo lapo? Pitam se,ako se gume pojedu brzo na asfaltu,dal je pametnije imati prikolicu i prevesti tako motor do nekog terena... Koliko se brzo ustvari unistavaju offroad gume na asfaltu? Ima li i kurblu? Tenk ju vi veri mač Promenio Januar 17, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Januar 17, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Bojan82 je napisao: Kako se ovaj motor pokazao pri padovima? Zavisi kako padneš. Čovek mi je udario parkiran motor i oborio. Ukrivio se štitnik ručki i zaglavio gas. pre 23 minuta, Bojan82 je napisao: Negde sam citao da puca poluga menjaca lako Prvi pad, visoka trava, kosina, i naravno slomio polugu menjača. Ostao u drugoj, tako ga odvezao do civilizacije. Trećom, teško. pre 24 minuta, Bojan82 je napisao: Jel ABS spada u dodatnu opremu koja se mora doplatiti? Moj, 2013., nema ABS. pre 25 minuta, Bojan82 je napisao: Ima li i kurblu? Nope. pre 26 minuta, Bojan82 je napisao: Da li koristite cisto off gume Off. Brzina od 90 do 100 na sat i možeš na kraj sveta sa njim. I na kraju, vozamo se ceo dan, dođemo na pumpu, ja naspem 800 dinara goriva. Dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se setio odakle mi to za slomljenu polugu menjaca. Citao na Whats App Znaci padati samo na desno. Nemam vise pitanja ili ti " I rest my case your honour" Promenio Januar 17, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Januar 17, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bojan82 je napisao: Sad sam se setio odakle mi to za slomljenu polugu menjaca. Za to - nisam jedini. I ja sam čuo nekoliko puta. U mom slučaju, ljudi na strugu napravili novu i sada samo bijem. Nova poluga je najčvršći deo motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 17, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto,razlika izmedju 250l i 300l je u ceni nekih 1000e. Da li je za tih 50cc realno opravdano dati 1000e? Ili tu ima jos nekih bitnijih poboljsanja... Pogotovo za mene,ja sam samo hobista,cini mi se previse razlike u novcu za malo vecu glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...