terzin 30 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2006 registrovan prvi put 2007 karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, kako bih ga sad slatko pazario da nisam uzeo auto. Odlicna cena, s obzirom da sam ja svoj od 125ccm prodao za malko manje para. Siguran sam da ces ga brzo prodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Becollino 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji tommy je bio prethodni vlasnik? Kako mogu da kontaktiram sa njim? Ne mogu ga naći ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3540 Napisano Jul 8, 2014 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Koji tommy je bio prethodni vlasnik? Kako mogu da kontaktiram sa njim? Ne mogu ga naći ovde... 99% je ovaj gospodin u pitanju. http://forum.bjbiker...r/11487-tommyn/ P.S. cena je zaista dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Becollino 0 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :-) jeste dobra :-) nema šta :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ukoliko se neko resi da pogleda motor do petka,spreman sam jos malo da korigujem cenu iako je vec i tako realna ali zbog neprilike u kojoj se nalazim sam prinudjen na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 23, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bluetooth set za komunikaciju izmedju vozača set za dve kacige, Scala Rider Q2, ceo komplet drugar bi dao za 100e. Ako je neko zainteresovan eto prilike. Maxi pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan menjao bih jugo n,za neki maxi skuter,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat,u svakom slucaju hvala Alexantu sto je dozvolio da mi se oglas objavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 13, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar drugar traži da kupi neki maxi u dobrom stanju, do 500 kubika. Imate li šta na tu temu da ponudite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Mitshuboshi kais za master agregate 500 ccm,odgovara mom atlantiku 500 2002 godiste,presao 50km cena 6000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104531-malaguti-madison-s250/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 8, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Продајем варијатор за мастер агрегате,скинут са АА500 2004 год.цена 5000дин. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pakka 0 Napisano Octobar 9, 2014 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodajem svoj ... Promenio Octobar 9, 2014 član alexanto nepoštovanje pravila teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4709 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa dva posta na Forumu, prosto ne ide da se obraćaš sa "drugari" U 22:12 si se pradstavio na Forumu a 10 min kasnije bi da oglasiš svoj motor "drugarima"... Pročitaj uvodni post teme i pridržavaj se toga. Imaš Oglasnik sajta pa tamo oglasi svoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahah izbrisi mu ovo "prodajem svoj" da se ne shvati pogresno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4709 Napisano Octobar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nek' sVaća kako koj 'oće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 22, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju beverly 500. 2003. godiste , 38400 km Fabricki kofer ,vozir... Dva kljuca, registrovan do 7.2015. godine. Dobro stanje, gume odlicne. Prodaja zbog kupovine drugog motora.... Skuter sam uzeo relativno na brzinu nakon peha, vecina forumasa je upoznata sa tim. Beverly ko beverly, ima svoje prednosti i mane. Sto se tice samog agregata, nisam nista radio niti otvarao. Pozeljno je uraditi mali servis za sledecu sezonu. Ulje u kocnicama izmenjano, plocice prednje dobre, zadnje nedavno menjane, kao i ulje u reduktoru i lezaj. Antifriz novi u celom sistemu. Mane dve, iskljucivo estetske. Sediste treba da se presvuce. Izduv su strucnjaci hteli da poliraju, pa mu unistili glazuru i sjaj, ali kolega mi je obecao drugi, tako da kroz par dana cu imati novi, niklovani, sjajni! Cena je 1600 na oglasu,ali to je stavljeno cisto ako bude nekog cenkanja. Ispod 1500e ne ide... Ponude kolegama, pitajte sta vas zanima... Stojim na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 22, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan moze malo vece slike tih estetsih mana...sediste me zanima. i kilometraza, godiste itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 22, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan moze malo vece slike tih estetsih mana...sediste me zanima. i kilometraza, godiste itd... Prepravka , ubacio sam god i km. Daj mi broj PP ili mejl ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga Nolan N43 air u dobrom stanju, vozena 2 sezone, siva metalik boja. Ako je neko zainteresovan neka posalje poruku na PP. Slike cu postaviti sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Novembar 12, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti jaaako male 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pingvin 8 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege potrebne su mi gume za mog dvotockasa polovne sa dobrom sarom. Prednja: 100/80-16 Zadnja: 120/80-16 Ako imate nesto,slobodno ponudite pa da trgujemo. )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ....чак ми и Ђукси делује дебело за те лоне Ђура их је и преузео Продато. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Decembar 12, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za MSC drugare, imam na prodaju dve GANZ NOVE gume Pirelli Diablo Scooter. Kupljene su u Markone Pegazu u N.S.-u krajem septembra.Na nalepnici pise Guevara zato sto su oni uvoznici.Zasto ih nisam uzeo u Guevari je tema za neki drugi put... Gume su proizvedene 2014 godine i placene su 13.000 rsd.(6.950,00 RSD,6.020,00 RSD) Planirao sam da ih ugradim preko zime ali Gileru sam prodao tako da su mi ostale gume. Lik koji je kupio Gileru od mene hteo je da ga sacekam do Nove godine i rekao da bi on preuzeo gume ali juce me pozvao i rekao da je bez kinte i da nece moci da me ispostuje i kupi gume. U ime MSC voljan sam da ih prodam nekome iz kluba bez cenkanja i smaranja za 8.000 rsd. Nova godina se blizi a ja sam nesto u fazonu Deda Mraza Gume su sledecih dimenzija: 120/70-14 55S DIABLO SCOOTER 140/60-13 63P DIABLO SCOOTER 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...