BorisSimurina 466 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2. 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. VladaSD 7. Profesorkosmosic 8. Deniro 9. Kloktor 10. Kepo 11. Dario 12. Cope 13. Miša-Pei 14. doktor 15. Miroslav 16.Raca 17. aca-pn 18. Iron_Floyd 19. Cilesd 20. cedax 22. Bimba Na zalost i ja moram da odustanem sa pozicije 2, porodicne obaveze me sprecavaju, plus nisu mi jos stigle gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 20, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam rute koja je okacena negde na pocetku teme, ide se iz Pirota putem ka Knjazevcu do Temske, odatle do Toplog Dola pa na B. Zub i onda Midzor? U tom slucaju, probacu da vas nagazim negde u regiji Toplog Dola ( ako resim da odem na Piljski vodopad) ili kod B. Zuba. Ne isplati mi se da prodjem kroz Temsku pa da se odmah potom vracam. Ne stavljam se na spisak jer jos uvek postoji verovatnoca da ne nabudzim semeringe prednje viljuske. Ako uspem u tome - dobar mi je sator i SDO :-D Prodao si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 20, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci Jager odustaje, pa baltrekk i tako redom Bitno da ste se vi prijavili na vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bice tu jos odustajanja...tek je utorak . Ima nas nekoliko ..malo udarenih u vugla, krecemo sutra/prekosutra off-om, pa za 3 dana valjda stizemo . Plasim se samo da ne bude ono...gle pecenjara - off road..... gle rostilj - off road...moze ladno pivo - off road :lol: . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan @machinori: Kad sam ja prodao? Nisam ja baltrekk :-) @VladaSD: Vi udareni, kojim off-om od Smedereva? Negde kroz Homolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. Stivog 4. VladaSD 5. Profesorkosmosic 6. Deniro 7. Kloktor 8. Kepo 9. Dario 10. Cope 11. Miša-Pei 12. doktor 13. Miroslav 14.Raca 15. aca-pn 16. Iron_Floyd 17. Cilesd 18. cedax 19. Bimba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Bimba care... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan More carevi beze polako od duvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jbga...daleko ste za neke motore ..... Afrike i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Ma dodji druze slobodno.... ps. verujem da je neizvodljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. Stivog 4. VladaSD 5. Profesorkosmosic 6. Deniro 7. Kloktor 8. Kepo 9. Dario 10. Cope 11. Miša-Pei 12. doktor 13. Miroslav 14.Raca 15. aca-pn 16. Iron_Floyd 17. Cilesd 18. cedax 19. Bimba 20. wanjamoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 20, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Stvarno bi trebao da dodjes i da nam odrzis jednu malu prezentaciju upotrebe blendera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 20, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Eh ta tenera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci Jager odustaje, pa baltrekk i tako redom Bitno da ste se vi prijavili na vreme Aaaaaaaaaaaaaaaa pa zaebo si se Evo nas kod mise gej, hocu reci pei Nas četvorica na 3 motora (dva Jagera, Misa-pei i VladaSD) krećemo sutra ujutro put Negotina dunavskom magistralom, pa do Niša kod Pit-a na burek i vidimo se u petak u Pirotu Ako ima ko da bi da nam se pridruži, krećemo sutra ujutro oko 9 (ili 10 ) Moj broj je 063 294802 Povratak isto tako lagano... Sve u svemu ovaj put će vožnja biti od utorka do utorka! Napokon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Eh ta tenera... Pa teško da ta bedevija može da dobaci do Pirota Vlajko, samo dođi kolima i ponesi vazelin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaaa pa zaebo si se Evo nas kod mise gej, hocu reci pei Nas četvorica na 3 motora (dva Jagera, Misa-pei i VladaSD) krećemo sutra ujutro put Negotina dunavskom magistralom, pa do Niša kod Pit-a na burek i vidimo se u petak u Pirotu Ako ima ko da bi da nam se pridruži, krećemo sutra ujutro oko 9 (ili 10 ) Moj broj je 063 294802 Tako neko putasestvije sam i ja planirao, ali me unistava deficit slobodnog vremena, toliko da ne znam jos uvek da li cu uopste moci i u subotu da dodjem pa se zbog toga ne turam na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja i brat jogi stizemo sobajle do 9h kod karaulu ko sto on rece sa prikolicu i cvaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Eh ta tenera... Pa teško da ta bedevija može da dobaci do Pirota Vlajko, samo dođi kolima i ponesi vazelin Puuuu baksuzi jedni...mante se vise STenera, pa sta vi mislite , cime ja idem ..BMW-om? Eeeee Vlajko moj, zamenio si STeneru ..blenderom (hebe te malo AcaPN ), brate nebitno cime si dolazi da se druzimo...kao i uvek ...... nego nesto kontam, izgleda da ce moja STara biti jedina .... auuuu , krajnje je vreme doslo, da joj uradim mali servis na 20.000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Eh ta tenera... Pa teško da ta bedevija može da dobaci do Pirota Vlajko, samo dođi kolima i ponesi vazelin Jager ga silji sve vreme....seo covek posle godine na motor, pa mu mi STenerasi krivi...sto ne SEDA cesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 21, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Krećem iz NS sam. Treba mi oko 6 do 7 sati da stignem do Pirota. Kad bi odgovaralo da pristignem u petak? Oko 17h kad? Gde će tačno biti okupljanje u pirotu, ime neke ulice bar da znam šta da ukucam u iGO? I naravno neki brojevi telefona za ne daj Bože. Ako ima još nekog da kreće iz NS, ajd samnom... Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jager ga silji sve vreme....seo covek posle godine na motor, pa mu mi STenerasi krivi...sto ne SEDA cesce. Ajde, ajde ... samo prozivaj... bolje spremaj tu bedeviju, stizemo po tebe za sat vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krećem iz NS sam. Treba mi oko 6 do 7 sati da stignem do Pirota. Kad bi odgovaralo da pristignem u petak? Oko 17h kad? Gde će tačno biti okupljanje u pirotu, ime neke ulice bar da znam šta da ukucam u iGO? I naravno neki brojevi telefona za ne daj Bože. Ako ima još nekog da kreće iz NS, ajd samnom... Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Oko 17h bi bilo lepo da budete ispred hotela Pirot. Ko zna put do Dojkinaca, moze i odmah da produzi gore. Imas na jednoj od prethodnih strana i gps do Dojkinaca. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 21, 2013 (promenjeno) BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Krećem iz NS sam. Treba mi oko 6 do 7 sati da stignem do Pirota. Kad bi odgovaralo da pristignem u petak? Oko 17h kad? Gde će tačno biti okupljanje u pirotu, ime neke ulice bar da znam šta da ukucam u iGO? I naravno neki brojevi telefona za ne daj Bože. Ako ima još nekog da kreće iz NS, ajd samnom... Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Oko 17h bi bilo lepo da budete ispred hotela Pirot. Ko zna put do Dojkinaca, moze i odmah da produzi gore. Imas na jednoj od prethodnih strana i gps do Dojkinaca. Vidimo se P.S. sad sam tek provalio da sam nekako uspeo da preskocim dve stranice gde je okacen broj telefona a i ruta... Vidimo se Promenio Avgust 21, 2013 član Iron_Floyd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...