svrle 2 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde ovde u beogradu postoje mesta na kojima moze da se vozi brzo a da nema saobracaja niti opasnosti od policije i slicno?jel ima nekih napustenih puteva i slicno?ajmo bajkeri da vas cujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam ogranicenje brzine po gradu je 60 . Sve preko toga je na tvoj rizik i odgovornost. Ne savetujem ti to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam ogranicenje brzine po gradu je 60 . Sve preko toga je na tvoj rizik i odgovornost. Ne savetujem ti to. Koliko ja znam ogranicenje kroz naseljena mesta je 50? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka lepo ode na auto put...moze tamo da ga razvuce citavih 120 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ima dobra ravnica sa otvorenim semaforima prema Pancevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan auto put ne dolazi u obzir,to je sad postalo mnogo nebezbedno po meni,prosle nedelje sam malo odvrnuo gas do nekih 180 km/h i busevi i kamioni samo setaju levo desno,prelaze iz jednu u drugu traku kao da su jedini na njemu,niko nista ne gleda,niti daju migavce,katastrofa,ne bih da rizikujem vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni kada se juri uzmem video igricu, a u saobracaju polako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ista ove tema je bila odavno na forumu. Potrazi je. Videces da se glupo zavrsila, isto kao i sto je pocela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan auto put ne dolazi u obzir,to je sad postalo mnogo nebezbedno po meni,prosle nedelje sam malo odvrnuo gas do nekih 180 km/h i busevi i kamioni samo setaju levo desno,prelaze iz jednu u drugu traku kao da su jedini na njemu,niko nista ne gleda,niti daju migavce,katastrofa,ne bih da rizikujem vise. da probaš možda na stazi? batali divljanje po saobraćaju, previše je opasno, ubićeš nekog.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ima dobra ravnica sa otvorenim semaforima prema Pancevu Aaaaaaaaaaaaaaaaaa i još ''otvorenijim'' radarima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ima dobra ravnica sa otvorenim semaforima prema Pancevu Aaaaaaaaaaaaaaaaaa i još ''otvorenijim'' radarima... koliko sam bio brz da ih nisam ni vidio ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da nema takvih mjesta, bar ne po gradu pa cemo fino zakljucati dok se netko ne napali i dok ne dobije volju za samoubijanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...