brm-brm 852 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Maxter Puno hvala na detaljnim informacijama. Takodje, zelim jos jednom da se zahvalim svima na pomoci I savetima. Upravo to I jeste razlog sto sam clan ovog foruma, dobri ljudi koji zele da pomognu. P.S. Sledece nedelje bi trebalo da se vidim sa vlasnikom pa javljam rasplet dogadjaja. Pozdrav Javi ako ga kupis pa se posle popismanis, te pozelis da ga prodas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @ brm-brm, OK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Maico imalo ih kod nas dosta 50-tih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 17, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih reko da je to NSU-Pretis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju za 50 e imas lepu zanimaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Meni masina lici da je od trobrzinca,za ram ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Januar 27, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan poz druze to je neki karabudz masina je od starog tomosa t-12 vile i tocak stara jawa 175 zadnji deo je neki puch deo rama ispod rezervoara je njegov ili apn-4 sve u svemu nista al za 50e uzmi jos ako ima neke papire ok ta sedista oko su dobra vrede mutna slika ne vidim od cega su puch bmw ili tako nesto malo se razumem clan sam oltajmer kluba imam 2 motora stara poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...