muljaz 1877 Napisano Januar 4, 2013 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://nomorerack.com/daily_deals/view/194481-canon_eos_rebel_t3_slr_digital_camera_pro_lens_package Sta reci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan auu,ajd da sracunmo koliko je to sve ovde.Ja imam eos 450d,skupio sam za poklopce,i stalak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguće kupiti ovo, i kolko bi koštala carina. I da li je povoljnije da ga pošalju npr. u Italiju a odatle imam kombinaciju bez carine za Srbiju? Mnogo pitanja a malo vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sa carinom/poštarinom izaće ko cena iznad, tj cena bez popusta... Bem ti banana državu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Meni prijatelj poslao USA ponudu za d5100 sa gomilom dzidzamidza (kao ovaj CN gore) za nekih 500-tinak $... 'bem ga kad' nemam pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 5, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa carinom/poštarinom izaće ko cena iznad, tj cena bez popusta... Bem ti banana državu... Mora da se stiti domaca foto-industrija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku, dok sam sad bio u Americi, da uzmem D5100 sa dosta opreme za 500$, nego ja budala uzeo Nikon AW100, kao ne treba meni više... Inače AW100 je koštao 300$. Kreten! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 5, 2013 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i ne mora da udje legalnim tokom, mada mislim da je i tako velika razlika u ceni. 2x20kg (valjda) moze kod sebe u avion, bez carine. Tako je meni dosla kamera. Kad su ovakve ponude bitno je da ima ko tog trenutka tamo da kupi, a za prenos cemo se snaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo moze bez carine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...