zajec 240 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje prvo druzenje sa vama, ma CISTA PETICA BRE! Dobra klopa, morao sam kolce sa lepoticama iz gornjeg dela da opletem, kako bih poterao jagnjetinu kroz creva. Hvala Gishoniju na podrsci Direktore, dobra organizacija i hvala na kalendaru. @ _che hvala ti boze na vidljivim belim isprekidanim linijama U potpisu: David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja stigoh kuci ... sta reci bas je sve MAXI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11542 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo i mi citavi kuci. Jednom recju, bilo je EXTRA! I, Presjednice hvala za kalendare! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno prepuni smo utisaka...jedva cekamo otvaranje sezone.... Stvarno ste MAXI 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigoh......sta reci sem MAXI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa stigla kući. Hvala svima na društvu. Okupiti 40-tak ljudi iz cele Srbije, polovinom januara nije mala stvar. Ako se godina po "jutru" poznaje, biće ovo još jedna EXTRA MAXI godina, puna druženja, vožnje i smeha. ...nego, Popovići se ne javiše još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Javice se Popovici za jeno 9 meseci cisto da se tradicija ne prekine 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, хвала на лепом дружењу, Црном на довожењу а Саши на одвожењу, наравно и хвала Ел Пресидентеу на календару. Још једном се показало зашто ова наша "дружина Пере Квржице" тако добро функционише. Поздрав свима. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Januar 13, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste maximalni,svakako. Zaista vam svaka čast za okupljanje u ovolikom broju. Kad postoji želja, način se uvek nadje. Neka ste za primer. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ne znam da li je potrebno da napisem sve ono sto mislim, a za to bi mi trebalo verovatno ceo dan tako da ukratko, Vi ste bre sjajni, fenomenalni, dream team smo, ustvari jedna celina, . . . . . . . . . . . . . Predsednice hvala za kalendare 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 13, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan EEEE ... od toliko omladine , pa da mi budemo najgori ... opet - ne biva Pretedenti na titulu menjača (usranih) pelena su: Najzreliji (prim. aut.) Ima mogućnosti ako bludne misli sa Azurnog Atlantika usmeri ka simpatičnoj devojčici ... Tiha voda breg roni ... ćuti i muti svašta se od njega može očekivati ... Lepi Š. da učvrsti pozicije u firmi ... Kako će kuma sama da ljulja ... Oni su već u g..... , još jedno više --- kontinuitet I njima bi moglo da se omakne Veliki poz od Popovića BTW fotke od sinoć 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 13, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par mojih amaterskih... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pope, turi fotke da budu public pa da svi uživamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde popeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... garant ga jos nema u ljubavnom je gnezdu!!! Ceka slatko i vodu da s' oporavi i ocitavi od sinocnjeg egzibicionizma zvanog ''iskljucivo i samo pravim decu u Januaru mesecu!!!'' kakva rima,a!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pop kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pop kralj mitropolit borcko ovcko krnjacki!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 13, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Svima na predivnom druzenju! Cast mi je biti deo ovakve ekipe kao sto je MSC! Posebna zahvalnost ide Gospodinu Predsedniku na kalendaru! Veliki pozdrav za najveseliji sto u kafani, i G. Biggy-u na voznji! Do sledeceg vidjenja pozdravljaju vas Carlito & Carlita ))) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste sde lepo proveli i da je provod kao i na svakom maxi okupljanju uvek bio na nivou a to koliko mi je zao sto nisam mogao da dodjem necu uopste ni da komentarisem .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uz blagoslov Mitropolita borčansko - ovčansko - krnjačkog, SuperPOP-a, evo pokoja fotkica sa duženja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Djecaci svaka cast ne mogu vam opisati koliko mi je zao sto nisam mogao prisutvovati ovom okupljanju,ali Boze zdravlja vozacemo se ove godine. I valjda ce se nesto od Mitropolitovih prognoza ostvariti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Eh drugari sta reci ,drago mi je da sam video sve vas(posle onog udesa sam pauzirao par meseci od voznji i vidjanja ali evo nadoknadih sad ).Krivo mi je sto odoh medju prvima (zena poce kuka na bol u nozi a i meni kljucna kost poce da seva)te tako propustismo interesantna desavanja posle(dogodine ostajem do fajronta).MSC je jos jednom dokazao da treba svima da sluzi za primer po pitanju druzenja,voznji,okupljanja,provoda i odziva clanova na sve ovo.Da skratim ..ma bre NAJJACI smo.tnx Sale na organizaciji i kalendaru,Pope na slikama.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro de de... jeeeste, lepo smo se okupili, zdrali, pili, slikali se, bilo nas je 40ak... jeeeste najbolji smo! AJmo sad da se preselimo u temu maxu scoot voznj(e-ice)!!! Sutra lepo vreme pa skupljamo dobrovoljce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 14, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jutarnja voznja ili vecernja? Ipak je radni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan A jes dobro bilo... I jelo se i pilo, i dobro zborilo... i smejalo i besedilo!!! Svaka nam cast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 15, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Primate li me po drugi put u sektu? Vec jednom jesam primljen ali sam bio neaktivan clan,posao,malo slobodnog vremena,menjao motore,bla,bla,bla...ali sad sam tu definitivno i jedva cekam lepo vreme. Evo,becavam i zavetujem se ovim putem da cu cim malo otopli prikljuciti se vec sa prvim voznjama. Spada li i dalje moja baby u maxije? VXR-bila primljena,ova nova samo jos vise porasla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...