idanijel 1594 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi pocinju http://www.racing-un...ic-gsr-600.html 4 cilindra oko 4500e u Francuskoj http://www.racing-unlimited.de/new-generic-gsr-600.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мотор који води порекло од Benelli-ja сигурно није за потцењивање. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 1, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Benellijevo ime sve ostalo je RIŽA! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Benellijevo ime sve ostalo je RIŽA! Nesto tako davno se pricalo i za JAPANCE... Pa posle preuzeli skoro sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Januar 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je..vrhunski izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kineski trash! http://www.racing-unlimited.de/tl_files/racing-unlimited.de/bilder/2012/generic/P1070759.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan masina lici na cbr 600 iz 1990 i neke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Januar 1, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dizajn nije loš, ali naravno nije kineski. Ostalo izgleda sve na mestu ali i preko slika se stiče utisak kao da je u pitanju igračka kupljena na vašaru. Pogledajte te gumene delove, čelik kao da je makazama sečen - žasu...Hyosung ima bar 5 puta kvalitetnije motore pa i oni se raspadaju posle 10000KM, mogu misliti kako će ovo da se drži . Ovo treba zabraniti za prodaju Zakonom o zaštiti o potrošačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 1, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudno da mu na sajmu vec farba otpala sa viljuske i da ima koroziju na granama. Mislim da su bar za taj sajamski model mogli malo vise paznje da posvete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 1, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Benellijevo ime sve ostalo je RIŽA! Nesto tako davno se pricalo i za JAPANCE... Pa posle preuzeli skoro sve... Kad kineski motori dostignu taj kvalitet i dugotrajnost uz nešto (ne ovoliko) manju cenu od konkurencije, tad će i početi dominacija Kine poput dominacije Japana. Dok se to ne desi, mogu samo da sanjaju dominaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 1, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je takav krs, da ja nemam reci. Sa sve onom belom vezicom preko instalacije, kao sa buvljaka. Kinezi... Ne bi dao 4500 na ovo, a kamoli 5500 koliko vidim na linku... Katastrofa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 1, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Nažalost, verovatno si u pravu, ali bih pre vozio 20, pa i 30 godina star motor, nego 2 dana staru kantu, a mnogi razmišljaju poput mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi vozio kineza i da mi odseku k.... !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ce ovo biti odlican motor, i da moze sigurno da sahrani bar 3-4 gsr ili neka druge japanske motore u klasi. Nisu kinezi budale, ne bi oni izbacili na trziste nesto sto je sranje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Isto ovo pricase i za kineze od 150ccm, te ne valja te sranje a oni u rangu japanca.. Nego za ove pare vecina ce voziti japance do 5 god starosti, ako smanje to na neku smesnu sumu dok ne probiju trziste i ljudi vide da to nesto vredi, ne treba da ocekuju da ce prodati ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 2, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi mogu da prave skuterčiće od 50cc pa najviše do 250cc ,sve preko toga treba ostaviti profesionalcima koji ne škrtare na kvalitetnom materijalu. Sretna Nova 2013. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi mogu da prave skuterčiće od 50cc pa najviše do 250cc ,sve preko toga treba ostaviti profesionalcima koji ne škrtare na kvalitetnom materijalu. Sretna Nova 2013. nesto nisam primetio ni da su novi japanski motori kvalitetni kao sto su nekad bili! smejali smo se kad Kusturica u filmu namesti svinju da jede trabanta,a danas bi ta ista svinja pojela i najnovijeg mercedesa,sve je plastika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 2, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,mislim da realno treba razmisliti koliko je sigurno kupiti Kineza ove kubikaže iako izlazi pod kapom Talijana?! Mislim da je jevtino na kraju skupo,i to mnogi od nas mogu potvrditi. Ipak ,ko je spreman da odvoji 4500 eura na ovo sokoćalo bolje onda da se napne još malo i vozi http://www.newbikesinfo.com/new-2013-honda-cb-500-x/ kako je Bog rek'o! Kao što vidite cijena će da bude oko 5900 eurova. Sa istim agregatom će da bude i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 2, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan a vala i ovo za 6000$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja i dalje tvrdim da je ovo u startu bolje od svakog japanca u klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 2, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto to tvrdis? Ja ne tvrdim nista, ali su ga mogli bar oprati za sajam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tvrdim jer znam nesto sto vi ne znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg ovo im je izgleda jedini prototip koji je sluzio za testiranje, crash-testove pa ga na kraju doneli na sajam xD Izgleda kao da je star 10 godina i vozen bar 80k kilometara :S Tuga, Hyosung je klasa za ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Gavra samo baca udice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Gavra samo baca udice ma gde bih ja to radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...