ruske011 601 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove onaj mladi decko sto je slikao Nikonom nije nosio deda mraz odelo kad smo prilazili skoli? Sliko me je na motoru sa deda mrazicom pred ulazu u skolu, ako me se seti nek mi se javi, molim ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove onaj mladi decko sto je slikao Nikonom nije nosio deda mraz odelo kad smo prilazili skoli? Sliko me je na motoru sa deda mrazicom pred ulazu u skolu, ako me se seti nek mi se javi, molim ga! Na ulazu u skolu kad su motori ulazili bili smo samo Goske i ja. U oba slucaja Canon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove onaj mladi decko sto je slikao Nikonom nije nosio deda mraz odelo kad smo prilazili skoli? Sliko me je na motoru sa deda mrazicom pred ulazu u skolu, ako me se seti nek mi se javi, molim ga! Da nije na zasluzenom odmoru mislio bi da je u pitanju Arakis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Decembar 31, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova Godinaaaa aaaa aaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sliku! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast, ne treba mnogo da bi nekog ucinili srecnim.. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori. Drago mi je da vas je vrijeme posluzilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Januar 3, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vise nego dobro. Dakle, vidimo se sledece godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve devojke treba da potrazite One imaju mnogo cool fotke ja mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo vruce iz kucne produkcije...Slozio sam svoje klipove i klipove mog prijatelja fearless-a i dobio ovo: Uživajte...ja kad gledam svaki put se naježim...šta ću... Lajkute, komentarišite pa ćemo krajem godine opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vruce iz kucne produkcije...Slozio sam svoje klipove i klipove mog prijatelja fearless-a i dobio ovo: Uživajte...ja kad gledam svaki put se naježim...šta ću... Lajkute, komentarišite pa ćemo krajem godine opet... Ne radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan MAJKU IM ...!!! Blokirali mi video zbog muzike!!!! Aaaaaaaaaaa.... Moracu muziku da promenim... Back to the drawing board... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A sad? Muzika je ista ali nije vise javan, samo sa linkom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18446 Napisano Januar 3, 2013 Integrisan, 8465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet te ulovili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 3, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A sad? Muzika je ista ali nije vise javan, samo sa linkom... Opet isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako, jokram, uz tebe smo! Pozdrav i za ostale autore materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 3, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mora da si turio neku Karleusinu pesmu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pecnuo nas sa videom i sada nas drzi u neizvesnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A sad? Muzika je ista ali nije vise javan, samo sa linkom... Jebo ga ti, koji ce ti muzika, daj sam snimak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo gaaaaaa! Nije Karleusa nego Enigma i jos neki nominovani i dobitnici EMI-ja...zajeb Izvinjavam se ali sad mislim da radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ako bi prestao da koristis budjavi youtube i presao na vimeo ili jos bolje na dropbox? Pa kad sam majmun...koristim dropbox! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvalite i kritikujte da znam za ubuduce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 3, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mora da si turio neku Karleusinu pesmu Uze mi rec iz usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas` Majstore :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...