HRC954RCV211 0 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, danas sam resio da malo cackam oko motora sobzirom da nije palio skoro 5 meseci, pa me sada zanima konkretno kako da izpitam pick up,map,cam i ostale senzore na 954, koje su njihove vrednosti +/- u kojim vrednostima rade, to jes tacnije kada su ispravni, konkretno pick up danas kad sam merio izaslo je 478-9 tu varira ,sada ako moze neka pomoc, sta sve da isproveravam,inace akumulator stoji ceo dana da se puni i pokazuje 10.71V umesto 12V ,pa ako neko moze neka mi pomogne i evo jedne slike od starter releya i on mi je malao cudan kad sam ga proveravao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Januar 2, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? pitanje jos jedno za bombine kako da proverim dali su ispravne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slika NEMA, a aku izgleda da je UMREO!!!! Merio sa klemama ili otkacen??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 2, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.manualedereparatie.info/en/download/honda-cbr-929-rr-fireblade-2000-2001-Service-manual.html ...a malo da prelistaš emanuel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Slika NEMA, a aku izgleda da je UMREO!!!! Merio sa klemama ili otkacen??? Druze, jbg slike sta da postavljam kad sam rasparcao motor skroz, menja se prednja viljuska oklopi se farbaju komplet, sredjivanje radim ,inace motor nije vozen dugo, a sto se tice aku,sa stavljenim klemama je toliko danas sam merio to jes veceras i pokazuje oko 8 sada iskreno ovaj aku je izvlacena mu je dusa iz njega sigurno, stajao je jedno vece da se puni i napunio se do 10.78 i to je to vise ni da mrdne, inace exide... inace motor je imao problem sa pumpom releyom pumpe i onda je skinut rezervoar, namesten drugi reley i kad je sve vracneo nije hteo da pali,ali zato pre toga je hteo ako prespojis da pali normalno... Problem koji se samo pojavi je da nece da sada upali pumpu da radi desetak sekundi da odradi svoje i da baci varnicu to je jedino,ostalo funckionise i otvara injektore http://www.manualede...ice-manual.html ...a malo da prelistaš emanuel? Hvala druze, sada cu da prelistam.... A da i svima srecna nova godina i bozicni praznici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Januar 3, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To što ti je napon accu i posle punjenja 10.7V znači da ti je umrla jedna ćelija - znači bacanje akumulatora Nađi dobar accu i onda probaj šta se dešava a pre toga proveri osigurače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan To što ti je napon accu i posle punjenja 10.7V znači da ti je umrla jedna ćelija - znači bacanje akumulatora Nađi dobar accu i onda probaj šta se dešava a pre toga proveri osigurače. E danas sam proveio osigurace dobri su svi,ostalo proverio sam sve u servisnom meniu sto je navedeno,ostalo je senzore da isproveravam na bregastoj i radilici, jel ono ne daju varnicu.... E sada kad sam merio sve to posumljao sam i u onu diodu sa tri pipka stoj je u kiti sa osiguracima, sad ne znam kako to da ispitam,i reley startera i ova ostala dva releua ma da su ona nova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ti nov akumulator i vrati sve na svoje mesto i upali i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Stavi ti nov akumulator i vrati sve na svoje mesto i upali i vozi U toku sledece nedelje nadam se da cu da nadjem accu,pa cu videti sta se desava, inace motor je skroz rasklopljen stoji na stenderima, cekaju se druge usd viljuske sa troklipnim kljestima i jos neke sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan od kojeg motora stavljas viljuske, i ja bi trebao da mjenjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan od kojeg motora stavljas viljuske, i ja bi trebao da mjenjam? od cbr1000rr 2007,komplet sa celjustima menjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim malo, e ovako juce sam pokusao da palim motor po prvi put posle ne znam ni ja sam koliko vremena iskreno desavaju se sledece svari,motor ocitava kljuc,ali kad verglam ne baca varnicu ni na jednu svecicu, sta moze da se desava,inace proveravao sam struje ima svuda? sad me zanima sta se desava ako je los regler ili ako su namotaji losi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 14, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da je los regler ne bi imao struje na ne puni ili bi prepunjavao(tad moze da zvekne kompijuter od jake struje)a da su losi namotaji opet ne bi punio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Regler ili namotaji nemaju direktnu vezu sa ovim problemom, ispitaj prvo da li bombine dobijaju struje a potom ispitaj i da li dobijaju signal. Ukoliko nema struje na njima obicno je neki bezazleniji problem kao npr kontakti,osigurac ili ozicenje a ako nema signala onda je verovatno neki senzor ili komp i u tom slucaju bi trebalo ocitati greske sa compa. I jos ti ne bi bilo lose da ustanovis da li i dizne benzina okidaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan Regler ili namotaji nemaju direktnu vezu sa ovim problemom, ispitaj prvo da li bombine dobijaju struje a potom ispitaj i da li dobijaju signal. Ukoliko nema struje na njima obicno je neki bezazleniji problem kao npr kontakti,osigurac ili ozicenje a ako nema signala onda je verovatno neki senzor ili komp i u tom slucaju bi trebalo ocitati greske sa compa. I jos ti ne bi bilo lose da ustanovis da li i dizne benzina okidaju... Struja do bombina dolazi,e sada signal to nisam gledao,sumljam na senzor radilice posto on daje puls koliko na bombine,ali jbg ne znam ,inace dizne rade, kad vrerglam normalno dobijaju struju .... sutra cu opet da pokusam sve ispocetka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sezor ne daje signal bombinama direktno nego daje podatke compu a on daje signal na bombine i dizne, tako da i dizne treba da proveris da li dobijeju signal.Naj lakse ti je da ih skines sa grane komplet sa sinom na koju su zakacene pa onda da verglas i vidis da li baca benzin. .. Posto kazes da nema varnice proveri jos dizne i ako ne bacaju gorivo onda pravac na dijagnostiku koja bi trebala da keze u cemu je problem tj. ako je problem u senzoru nekom onda ce dijagnoza reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan sezor ne daje signal bombinama direktno nego daje podatke compu a on daje signal na bombine i dizne, tako da i dizne treba da proveris da li dobijeju signal.Naj lakse ti je da ih skines sa grane komplet sa sinom na koju su zakacene pa onda da verglas i vidis da li baca benzin. .. Posto kazes da nema varnice proveri jos dizne i ako ne bacaju gorivo onda pravac na dijagnostiku koja bi trebala da keze u cemu je problem tj. ako je problem u senzoru nekom onda ce dijagnoza reci. druze dizne reade, probao sam kad verglam bacaju...videcu ovih dana ako nista nasao sam komplet sve sta mi treba sa drugo motora pa cu prepakovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...