Samo vas gledam 0 Napisano Decembar 23, 2012 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me maglenke za motor. Ako ko ima, tu sam! Promenio Decembar 23, 2012 član alexanto pisano velikim slovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ZANIMAJU ME MAGLENKE ZA MOTOR AKO KO IMA TU SAM teras po magli??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Decembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ tindirbp Nije zabranjeno terati po magli a ni imati maglenke na motoru bez obzira po kojim vremenskim uslovima se vozi. A ima nas koji i po magli teramo @ Samo vas gledam izvod iz Pravila ponašanja (nije loše pročitati) "2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu: a. Ne piši VELIKIM SLOVIMA. To znači vikanje." A što se tiče maglenki za motor, teško ćeš naći kvalitetne ispod cca 50-tak eura. Pošto ne znam koji motor voziš (nisi naveo u svojim podacima) razmisli o LED maglenkama jer sa njima ne bi opteretio alternator na motoru. Ja sam sa mojima prezadovoljan ali nažalost su dobrano poskupele od prvobitnih 60 eura. Ako ti se sviđaju, obrati se Arakisu (Admin na Forumu) da te uputi gde ih ima. (jer u svojim podacima nisi naveo da li si iz Subotice, Beograda ili Vranja ) Evo kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samo vas gledam 0 Napisano Decembar 23, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi ove za moj motor nekako su male i smesne baz ljutnje nebi to stajalo na mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Decembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6011 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan OndaK ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je već nešto :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 23, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Za mog transalpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan @ tindirbp Nije zabranjeno terati po magli a ni imati maglenke na motoru bez obzira po kojim vremenskim uslovima se vozi. A ima nas koji i po magli teramo @ Samo vas gledam izvod iz Pravila ponašanja (nije loše pročitati) "2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu: a. Ne piši VELIKIM SLOVIMA. To znači vikanje." A što se tiče maglenki za motor, teško ćeš naći kvalitetne ispod cca 50-tak eura. Pošto ne znam koji motor voziš (nisi naveo u svojim podacima) razmisli o LED maglenkama jer sa njima ne bi opteretio alternator na motoru. Ja sam sa mojima prezadovoljan ali nažalost su dobrano poskupele od prvobitnih 60 eura. Ako ti se sviđaju, obrati se Arakisu (Admin na Forumu) da te uputi gde ih ima. (jer u svojim podacima nisi naveo da li si iz Subotice, Beograda ili Vranja ) Evo kako izgledaju tero sam i ja po magli nije da nisam al bez maglenki i mogu ti reci da mi se nije dopala ta voznja ipak u autu je lepse bar kad je magla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba da uradim da imam ove maglenke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Da das neke novce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih hteo da spomenem nesto na sta mi je Arakis skrenuo paznju - bitna je snaga alternatora. Ako je alternator opterecen skoro do maksimuma, onda nema mnogo prostora za dodatne sijalice. LED sijalice smanjije opterecenje i realnija je opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 29, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje ovako nešto? @ Duxill Koliko ove kostaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Decembar 29, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.lavauto.rs/elektronski-katalog.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=772&category_id=23 Ja preporucujem LED, skuplji je ali ima daleko manju snagu. LED maglenke koje je alexanto stavio na svoj motor (iste su i na mom TDM-u) su 18W obe. Ove sa linka gore koriste H3 sijalice 55W - to je ukupno 110W dodatnog opterecenja za alternator. Ako nije u pitanju neki BMW sa alternatorom od 750W, bice problema ako se duze vozi sa upaljenim farovima i maglenkama Doduse, ako se stvarno koriste samo po magli - onda nije ni bitno koliko ce da trose akumulator 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mr. No- da li ti imas ovakve koje si naveo u postu -iste? Ja imam 3VD tdm yamahu pa se raspitujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Januar 4, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Varadera montirao Hella micro de i svetle kao lude iste takve su mi sada na Advenceru malo su skuplje ali kvalitet http://www.ebay.de/itm/Hella-Micro-DE-Nebelscheinwerfer-Set-/350641308242?pt=DE_Autoteile&hash=item51a3d9c252#ht_883wt_1065 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 4, 2013 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mr. No- da li ti imas ovakve koje si naveo u postu -iste? Ja imam 3VD tdm yamahu pa se raspitujem Da, kupljene u Antenalu u BG. Cena bila nesto oko 70 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 5, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozes da vidis kako sam ja sebi napravio maglenke. 10w na jednoj strani tj. 20w ukupno. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21087-honda-xl600-v-transalp/page__st__4620__p__1392085#entry1392085 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...