Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio X8 zamena antifriza

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k8

Uvek je isti princip.. imas cep gde se sipa, sraf gde se ispusta i na nakim poseban sraf za ispustanje vazduha.. ostalo varira , kolicina koja se sipa i lokacija tih srafova. Znaci kada nadjes sraf za ispustanje (potrazi po netu manual ili ako neko ima ovde da ti slika) ispustis, dobro prodrmas skut..mozes i da upalis na kratko ,kad se dobro iscedi, zavrnes taj sraf i sipas polako koliko staje pa upalis malo i prodrmas pa dolijes i tako kad nestane vise potrazi taj sraf za ispustanje vazduha obicno je dole kod creva od hladnjaka.. pa ga odvrnes malo dok vidis baloncice od vazduha ..kad krene da kaplje curka zavrni to pa doli jos antifriza...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 67 postova
  • Motocikl: NX500 2024 Pearl Horizon White

"Znaci kada nadjes sraf za ispustanje"

Znaci da on zna gde je sraf za ispustanje, znaci da ne bi ni pisao na forumu...

Imao sam isti problem sa Apriliom Atlantic. Imam 2 manuala i dzaba, nigde nije objasnjeno, cak sam postavljao i pitanje ovde na forumu ali odgovora nema.

Verovatno da ima neki srafic negde od dole na hladnjaku buduci da mu je to najniza tacka, ali mi se nisu skidale plastike da ga pronadjem.

Letos sam cackao nesto oko vodene pumpe pa sam otvarao sistem i koliko je na pumpi i iz cevi izaslo, izaslo je, to sam dosuo novog(oko 1L), a verovatno da je u hladnjaku ostalo i starog antifriza. U svakom slucaju trebalo bi ga zameniti na svakih par godina kako pise u uputstvu i time smanjiti mogucnost nekog ozbiljnijeg problema. Meni je zardjala osovinica propelera i uzrokovala da gumeni semering propusti vodu u zariba lazejeve pumpe...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja