Jump to content

Moto Zajednica

Polaganje za "A" kategoriju, po novom zakonu

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: exYamaha Tricity 300, Yamaha MT-07 Yamt

Evo, ljudi, da se pohvalim da sam pre sat vremena položio za A2! Majko mila, ovo nikome ne bih preporučio. Tačno sam znao da ću da se oprostim sa živcima, zato sam pre godinu i nešto dana kupio Tricity 300 samo zbog B kategorije. Ali avaj morao sam da menjam..

Od kada sam položio teoriju prošlo je tačno dva ipo meseca do danas (praktično vozio samo 14 časova zbog ostalih kategorija koje imam). Čekanje me ubilo i to je bio najveći problem kod mene. Neizvesnost i lažna nada! Trebao sam polagati još pre mesec dana. Javio mi instruktor, ja se radovao, menatlno spremao i dan pred polaganje kaže da je otkazano/pomereno, ne zna se kad, javlja. I tako su pomerali još dva puta termin, ja čekao u neizvesnosti (nova mašina skuplja prašinu, morao da je vozim po zatvorenim putevima u lokalu..). Pa se ovo vreme menja, stalno naiđe neka kiša, evo i danas muljavo, a ja "blago" šenuo.

Poenta priče: ko u Nišu želi da polaže sebi neka mentalno unapred da 6 meseci minimum za sve, pa ako bude i brže onda je još i bonus. Da danas nisam položio iz prve, ne znam kada bi mi dozvolili da ponovo polažem jer kandidati koji su posle mene upisali auto školu a nisu nijednom izašli na polaganje imaju prednost. 

Sve u svemu još uvek treba da mi sine da sam otkačio sve ovo, i da se konačno opustim, nego rekoh da napišem dok je sveže, možda nekom bude od pomoći.

• Sviđa mi se 6
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

I koja je cena za polaganje A2? 

• Integrisan, 3381 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA
Pre 2 sati, Gilgames je napisao:

Evo, ljudi, da se pohvalim da sam pre sat vremena položio za A2! Majko mila, ovo nikome ne bih preporučio.

Odmori malo, pa napadni čistu A kategoriju !

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: exYamaha Tricity 300, Yamaha MT-07 Yamt

Hvala @Bobni AŠ Zeleni talas

Ima cena na sajtu svake skole. Mene casovi izasli 30 i nesto K a sada vidim da su 40 i nesto K.

@Blaza Neka hvala. Ne napadam nista vise dosta i ovo 

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 667 postova
  • Motocikl: Apn 6

Nema na cemu,uzivaj.pricao sam sa @Alexandra995da krajem meseca organizujemo neku voznju celog dana npr.dunavska i da se sakupimo sto vise nas sa foruma sa juga,objavicemo u temi juzna grupa.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Znam da to zavisi. Da polaznik ima AM, meni su u Kikindi rekli neku cifru od 60000 dinara, pao sam na guzicu. 

• Zainteresovan, 667 postova
  • Motocikl: Apn 6

Ako imas Am kategoriju moras odvozati 20 casova za punu A kategoriju,za a2 14 casova,za a1 7 casova.Cena casa je 2000 dinara,polaganje testova i voznje su po 5000 dinara +1000 din za sup.Lekarsko uverenje je 2500 dinara.Do nove godine je cas bio 1500 dinara.

Promenio član Bobni

• Drug član, 1599 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
Pre 1 sat, Bobni je napisao:

Ako imas Am kategoriju moras odvozati 20 casova za punu A kategoriju,za a2 14 casova,za a1 7 casova.Cena casa je 2000 dinara,polaganje testova i voznje su po 5000 dinara +1000 din za sup.Lekarsko uverenje je 2500 dinara.Do nove godine je cas bio 1500 dinara.

Auuu, u trenutku kad sam polagala za A imala sam AM i B, izašlo me oko 300e, čas je bio 800din (2021)...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja