zikasb 20 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo, kupio sam neki agregat od zongshenga na limundo i nadao se da je u malo boljem stanju al sam se prevario sve u svemu treba mi za spomenuti agregat klip sa karikama, garnitura duhtunga, usisna klackalica,korpa kvacila, frajlauf misim da se tako zove ona skurnja sto stoji na magnetu i zupcanik koji ide izmedju frajlaufa i alnasera i jos nesto svasta pomagajte ako neko ima delove ili ako neko zna de ima da se kupe ovi delovi, naso sam predstavnistvo u novom sadu ali je broj nepostojeci .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da kupis jos jedan agragat http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1097540_Zongshen_200xt_2007_god a za delove od zongshena nisam cuo da imo ovde u ns. Ima sprint prodavnica delova i opreme u ns (pristanistna zona) http://www.sprintscooters.com/supermoto_03_pulser_200.htm ali moras doci licno, poneti stare delovi i videti da li odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 6, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim druze da bi u Sprintu mogao naci odgovarajuce delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 6, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da ga ja pazarim..Tip je rekao da je sve OK. samo fali jedan zupcanik..Hteo sam da ga ubacim u Hondu xl 200..Zadnja cena je bila 130 e..Izgleda da sve sto hoces da bacis, stavis na Limundo..Strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Decembar 6, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan @forest druze hvala lepo na informacijama ali taj agregat iz tog oglasa je bas taj kome sve zivo fali on je na mome stolu raskupusan a delovi sprint i zongshen su ista drsla u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru @daywalker i ja mislim tako druze jer su agregati isti @orlovi eeee pa druze imas srece sto ga nisi pazario i mi smo ga uzeli da ga strpamo u ram od xl 125 hondice i da dobijemo malo na snazi alnaser tralala al kad ono medjutim u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не знам коју "Зонгову" машину имаш, али ако је као она са Форестовог линка, то је клон мотора "Јамахе" TW 200. Дај овамо фотке конкретне машине, па ћемо да видимо да ли је реч о таквом мотору или је нешто друго у питању, јер "Зонг" има свашта у својој понуди. А постоји и подфорум "Кинеска империја" где ће људи који је пачају са Кинезима пре да виде ову тему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Decembar 7, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan zorge potpuno si upravu druze sutra otvaram novu temu u podforumu kineska imperija pa cemo da diskujemo i da vam pokazem sta je nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...