Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan Evo, kupljen 29.11.2012 u PIAGGIO GROUP SRBIJA (PGS - PRVI GLAS SRBIJE :) ). Boja je BRONZE PERSEO. Uskoro mi stiže i kofer u boji skutera. prešao sam sa njim 45 km. tog prvog dana, oprao ga, parkirao u garažu, pokrio ceradom i čekam proleće. 100% sam na vožnjama sa Vama samo da se malo upoznam sa Beverly-em. Inače sam do sada vozio SPEEDFIGHT 2 od 50 ccm koji je imao kit na sebi ali sve to menja kompletnu sliku kada kažem da sam PEUGEOT kupio sa 31 godinu i vozio ga do svoje 41. Ovo je u salonu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11600 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 2, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo motorce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina speedfight? Verujem da je mnogo truda ulozeno u tim godinama da se jednom vozi nesto ovako, cestitam! Vidjam jedan slican po gradu, zaista prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan 10 godina speedfight? Verujem da je mnogo truda ulozeno u tim godinama da se jednom vozi nesto ovako, cestitam! Vidjam jedan slican po gradu, zaista prelep! Ma najbolje od svega je što je taj SPEEDFIGHT prešao samo 14000 km za tih 10 god. Prodao sam ga prvom koji je došao da ga vidi jer je motor bio savršen. Čak ni cenu nije spuštao. Momak me par puta zvao da se zahvali što sam tako očuvao motor. Imao sam zadnjih šest godina kabriolet koji se vozio leti i vikendom, prodam ga pre nekih mesec dana i pogodi mi se extra cena u PGS i eto ga Beverly. Inače sam ga kupovao od maja meseca i nisam žurio, Čekao sam pravu cenu i ponudu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini i neka te dugo sluzi , i naravno vidimo se na prolece na nekoj voznji Ps: samo da kupim pre proleca neku masinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Prelep smekerski motoric.U zdravlje da te sluzi i da predjes mnooogo km sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Decembar 2, 2012 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, nema sta i dobro nam dosao SF2 jako dobar sqt i po mom misljenju nisi trebao da ga prodas osim ako se bas mora ( 100 puta mi je proslo kroz glavu da pored maxia imam neko 2T skuterce...prodavnica, hrana za macke, babi lek i ostalo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, nema sta i dobro nam dosao SF2 jako dobar sqt i po mom misljenju nisi trebao da ga prodas osim ako se bas mora ( 100 puta mi je proslo kroz glavu da pored maxia imam neko 2T skuterce...prodavnica, hrana za macke, babi lek i ostalo ) Ma speedfight je samo stajao i skupljao prašinu. Ove godine sam prešao oko 300km. Nije imalo svrhe. Inače i ja mislim da je odličan skuter. Sad čekam proleće i u vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije problem da mi napises koja je bila cena ovog motora sa vizirom i koferom?mozes i na pp.hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 2, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, nema sta i dobro nam dosao SF2 jako dobar sqt i po mom misljenju nisi trebao da ga prodas osim ako se bas mora ( 100 puta mi je proslo kroz glavu da pored maxia imam neko 2T skuterce...prodavnica, hrana za macke, babi lek i ostalo ) Ma speedfight je samo stajao i skupljao prašinu. Ove godine sam prešao oko 300km. Nije imalo svrhe. Inače i ja mislim da je odličan skuter. Sad čekam proleće i u vožnju. U zdravlje da ga vozis i dobro nam dosao!!! I ne cekaj prolece vozi ga malo kako mozes da izdrzis ja bih poludeo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ponovljaju i pripazi: držimo te za reč da nam se na proleće priključiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije problem da mi napises koja je bila cena ovog motora sa vizirom i koferom?mozes i na pp.hvala! Imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, nema sta i dobro nam dosao SF2 jako dobar sqt i po mom misljenju nisi trebao da ga prodas osim ako se bas mora ( 100 puta mi je proslo kroz glavu da pored maxia imam neko 2T skuterce...prodavnica, hrana za macke, babi lek i ostalo ) Ma speedfight je samo stajao i skupljao prašinu. Ove godine sam prešao oko 300km. Nije imalo svrhe. Inače i ja mislim da je odličan skuter. Sad čekam proleće i u vožnju. U zdravlje da ga vozis i dobro nam dosao!!! I ne cekaj prolece vozi ga malo kako mozes da izdrzis ja bih poludeo!!! Vozio sam ga taj dan kada sam ga uzeo, a Ja nisam neki bajker/skuteras tj. uopste nemam opremu a sve ispod 20 stepeni je za mene hladno, tako da jos uvek osecam hladnocu od tog dana ... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na ponovljaju i pripazi: držimo te za reč da nam se na proleće priključiš. Na proleće se vidimo sigurno + u planu je put do Zell am See-a u Austriji negde u Julu tako da ... Biće slika i putopisa ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Decembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eh kako sam se ložio na ovaj model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Taman preko zime da nabavis neku adekvatnu opremu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 4, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje cena ovog motora, ako mozes napisi ovde ako onda bih zamolio za pp. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Observer 9 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje cena ovog motora, ako mozes napisi ovde ako onda bih zamolio za pp. Hvala Imaš pp. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelep, fantastičan skut izvanrednog izgleda, naročito u toj boji Iskorišćena PGS novogodišnja akcija! A o ljudima u PGS-u i njihovoj predusetljivosti i angažovanosti sve naj naj............ BOLJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veniamy 3 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skuter! Cak se i legenda Ioannis slaze (doduse za 350) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep skuter!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam pristalica touring skutera,ili bar skutera koji teze tome..ali ovaj Beverly je stvarno prelep..mnogo lep skuter nema sta .Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put kad sam video ovaj skuter, odusevio sam se kako izgleda. Elegancija u pokretu. Odlicna kupovina! Sto bi se u nasem narodu reklo: "Da te sluzi u zdravlju i veselju!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...