Jump to content

Moto Zajednica

Observer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Observer

  • Rođendan 16.07.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Piaggio New Beverly 300 i.e. Bronze Perseo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Observer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Hm dobar post ... Ja sam BIO skuteras, zavrsio karijeru sa ovim novim Beverlyem ... Elem, fino se radilo prosle godine kupim sebi Range Rover Evoque ... A i napunim neke 42 god. I to je to. Beverlya poklonim rodjaku koji je sav blentav, grizla me savest ali cujem da ga je menjao za Corrado ???? pa mi je mirna savest. Moram da priznam da nisam nesto uzivao u voznji sam ali isto tako razumem ljude koji vole motore i cekaju svaki lep dan da se voze. Zena me pita: Sta uradis pa ti se ovi motoristi zahvaljuju ??? Jednostavno pazim kada se provlace u koloni i obavezno desno kada ih vidim na putu ... Eto jedno drugacije vidjenje ... Puno sigurnih kilometara zelim ...
  2. Drzi se ti Stila, sigurnije je ...
  3. Observer

    Astone kacige

    Moja devojka ima Astone ona sa Barberi šarom ... Ok je. Kupljena u Moto Mania za nekih 15.000 dinara. Čini mi se kvalitetna.
  4. Lepo receno. U grad skuterom kad moram. A kad si pomenuo klince sa skuterom ... U udesu ispred moje zgrade su ucestvovali kamion i skuter koji su vozili dva klinca od 18 godina. Vece oko 21.00h Crni skuter, crna jakna, crna kaciga a umesto svetla baterijska lampa !!! Epilog dvostruki otvoreni prelom butne kosti, prelom karlice, par rebara, ruka i prestravljeni vozac kamiona koji ih nije video.
  5. Kao za inat, malopre sretnem druga koji je imao udes na Nbgd sa Grand dinkom. Seta sa stakama (prelom butne kosti) i kaze da je sezona za njega gotova kao i karijera. Njegove reci: Mozda i nije toliko zbog mene ali zbog matoraca moram.
  6. U pravu si. To nije nikakvo opravdanje ali meni je dovoljno da se lagano oprostim od dva točka. Kao što sam napisao, nisam neki bajker zagriženi, do sada sam prešao možda nekih 30.000 km na dva točka ukupno u životu. Ove udese sam naveo kao primer. Mene drugari zezaju da će Mirko Alvirović napraviti emisiju o meni. Tipa, nit obilazim kolone, nit se guram između kola. Ponašam se kao da vozim auto, stojim na semaforima iza kola i laganica. Mislim da je jedino ozbiljnije odvrtanje gasa (100 km/h ) bilo na otvaranju sezone preko mosta na adi ... Dovoljno mi je da parkiram gde hoću sa skuterom pa sam uštedeo vreme ...
  7. Nisam neki bajker, imam 41 godinu i vozim skutere od 50 ccm zadnjih 20 god. Prošle godine u Novembru sam kupio nov Beverly 300 ie. Elem, put od PGS do Bogoslovije nekih 5-6 km recimo. Osecao sam nevidjen umor pazeci na saobracaj. Sve to je rezultiralo time da posle osam meseci na satu imam 850 km predjenih i po meni to je to ... Skuter ide lagano u oglas ... Kupio opremu kompletnu, spremio svu pamet u glavu ali dzabe ... Beograd nije za motor i to je to .... Koliko god me ljudi ovde budu napadali ili šta već, ja čvrsto stojim iza toga ... Imam porodicu, imam privatni posao od koga oni žive a ja zarađujem ... I nekako od kad sam kupio Beverly-a ... Momke udario kamion ispred moje zgrade, ja bio pored njih dok nije došla hitna pomoć ... Karlica, rebra, butna kost ... Komšiju mi na Grand dinku udario čovek na semaforu dok je stajao ... Ne hvala ...
  8. Evo ovako. Prodao sam skuter jednom momku i sada treba da uradimo prenos. Skuter je PEUGEOT SPEEDFIGHT 2. Ja sam vlasnik i skuter je kupljen ovde. Ima stare tablice SO NOVI BEOGRAD, ali Ja više ne živim na toj opštini već na Paliluli. I gde sada vršim prenos ??? Po meni je logično da registrujem skuter na svoje ime pa da se plati prenos .
  9. Kada sam ja kupovao Beverlya, nasao sam samo jedan da je ovde kupljen+je bio u odlicnom stanju. Ali je imao i veliku cenu. Trazio sam i trazio i na kraju otisao u PGS i kupio novi 300 i.e. Zelim ti da nadjes bas dobar primerak pa makar i cekao malo duze da se pojavi.
  10. Svaka cast na kupovini. Lep skuter. Gledao sam ga kada sam kupovao Beverly. Inace, jesu malo u PGS-u nadobudni ali na kraju sve ispadne ok. Ja sam ih smarao takodje duze vreme i isto pokusao da kupim u Skuter Centru ali je cena bila presudan faktor za kupovinu u PGS-u. Odlicni popusti povodom preseljenja u novi salon.
  11. Prelepa je vespa. Ja sam se ipak odlucio za Beverly 300 i iskoristio taj popust. Parkirao ga u garazu za 3.900 e. Lomio se, lomio i prelomio na Beverly.
  12. Kod mene je to islo ovako: 1. APN 6 80 i neke, kupljen nov na JP pumpi Autokomanda! Prodat 2. Peugeot Rapido kupljen nov Ukraden, nikada nadjen 3. Peugeot Speedfight 2 Kupljen nov u Veranu Prodat 4. PIAGGIO NEW Beverly kupljen nov 29.11.2012. Stoji u garazi sa 45 km na satu i ceka peolece. Mislim da je to to, s'obzirom da sledece godine punim 42 god. Slike imam samo od Speedfight-a i Beverly-a
  13. Hm, dok sam bio vlasnik jednog specificnog automobila, aktivno sam posecivao strane forume, i jedan ovakav projekat su grci zapoceli i uspeli. Naime, imaju mesecnu clanarinu za svoj klub, od koje placaju prostor u kojem se vidjaju svakodnevno (nije obavezno) + imaju jednu vecu radionicu i garazu gde povremeno popravljaju automobile ili vrse prepravke (farbanje, montiranje dodatne opreme itd). Mozda nesto takvo da zazivi a ako neko hoce da parkira motor preko zime moze, uveca mu se clanarina za taj period i ima i garazu. Po meni je vrlo bitno za ovakvo nesto, maksimalno razumevanje i minimu sujete (tipa: ja sam platio a drugi koristi itd. ..)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja