igorxt 25 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan AJMO LJUDI ZIVLJE SA OVOM AKCIJOM NEMAMO PUNO VREMENA Do sada je skupleno 25.000,00 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj'te ljudi bicete i u novinama ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nam čini se prognoza ide na ruku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara koji je neki menadžer u Čipsiju pa ću da probam ga iscimam da učestvuju u akciji tako što će nam obezbediti čipseve i sl. ali bi bilo dobro da znamo tačno koliko dece ima da bismo mogli da se organizujemo. Ako bi još neko mogao da organizuje neku čokoladicu (dulesotona probaj da to dobiješ za džabe) imali bi smo i prave paketiće pored kompjutera, DVD-a i sl. Iz mog iskustva sa kolegama sa posla i drugarima vidim da su ljudi više nego spremni da pomognu ovu akciju. Zato pitajte sve u vašem okruženju za pomoć i nećete se razočarati. Još nešto, nisu bitne samo materijalne stvari (paketići, pokloni itd.) već i sama činjenica da ćemo doći motorima i u dedamrazovskim odelima zato i ako nemate sredstava to nije razlog za neučestvovanje pošto sve što sakupimo predaćemo kao zajednica a ne kao pojedinci. Jedino bi bila sramota da se od nas 2.000 pojavi samo desetorica. Zato ajmo ljudi PRIJAVLJIVANJE, BRZO! Juče sam pričao sa urednicom novinske agencije FONET Jasminom Džabić. Oni imaju foto i video servis i vrlo rado bi distribuirali materijal sa naše akcije svim korisnicima ali trenutno im je samo jedan reporter-kamerman tu tako da bi trebalo da sami organizujemo slike i video materijal koji ćemo im odneti posle akcije a koji će oni izmontirati i ponuditi korisnicima. To, predpostavljam, ne bi trebalo da bude problem obzirom da imamo toliko fotografa na forumu (JAVI SE MIKKO!) a Azerbejdžanci(Bane, Hitman i Mlader) bi mogli da obezbede kamere ako ih nisu vratili Sony-u. Ostale medije ću kontaktirati sledeće nedelje kada ćemo nadam se imati i preciznije informacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sakupila i pare i motoriste,tako da ce mo 29.12. oko podne biti na trgu u Zrenjaninu u crvenim odelima. Posle toga idemo u Melence gde cemo deliti drugi deo paketica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, sutra idemo u posetu direktoru ustanove u Sremcici. U svakom slucaju, rekli su mi da imaju 300 deteta na smestaju, tako da je svaka pomoc vise nego dobrodosla. Za sad imamo dosta krupnih stvari koje im nosimo, ali mislim da smo malo kratki finansijski jer planiramo da od svih para kupimo slatkise za decu. Ali, njih je 300 i trebace ipak dosta para da se svakom detetu kupe slatkisi... Odlicno ce biti ako nam Chipsy pomogne, znacemo ovih dana kako ce to proci. Veliko Hvala clanu Direktoru za sve sto je organizovao do sada za ovu humanitarnu akciju! Od srca pozivam sve vas koji ste u mogucnosti da se pridruzite akciji bilo finansijski bilo samo voznjom sa nama do Doma. Potrebno nam je da nas bude sto vise jer iako je cilj akcije da se pomogne deci, realno je da bi valjalo da se Beogradu i Srbiji predstavimo kao motoristi koji pruzaju tu pomoc. Hajde da se potrudimo da se promeni slika o motoristima u Srbiji. Mi nismo vanzemaljci koji terorisu ljude u saobracaju, vec ljudi koji uzivaju u voznji motora i zele pre svega da pomognu kome treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kad je zadnji rok sto se tice davanja novca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sredina sledece nedelje je neki poslednji rok za kupovinu slatkisa, tako da neka bude poslednji rok za skupljanje novca sledeca Sreda 26. Decembar 2007. Jedino je bitno da se najavite, zato sto cemo preko vikenda kupovati Deda Mraz odela za sve koji ce ucestvovati i koji nemaju odela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu moci da dodjem motorom iz Mladenovca jer ce biti hladno a nisam dovoljno opremljen. U svakom slucaju ja sam skoro svaki dan u BG-u na faksu pa cu se potruditi bar da dam nesto para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko od nas da dodje i kolima???mislim cisto ko hoce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto necete moci motorima da dodjete. Treba da nas bude sto vise i nema nikakvih problema da dodjete i kolima. Ako hocete, ponesite bar kacigu Tamo nastupamo kao moto zajednica, ne kao pojedinci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to i nije tako lose,,mogu i cerkicu da povedem,da pones nesto dodatno itd,,,,,,,,,,a jel idu i deda mrazice kao podrska????? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan to i nije tako lose,,mogu i cerkicu da povedem,da pones nesto dodatno itd,,,,,,,,,,a jel idu i deda mrazice kao podrska????? :D Idu, nego sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam i ovako javno,poslao sam poruku IgoruXT ali nisam dobio nikakav odgovor,nadam se da je nije ni dobio zbog nedavnih desavanja na forumu,naime ukolio smatrate da su kalendari Kreativnog centra koje sam Vam dostavio preko Lalajka adekvatni da se nadju u paketicima za klince,mozda mogu da obezbedim jos 200,300 komada istih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam proverio i trenutno stanje u mojoj firmi sto se tice skupljanja donacije i sve deluje skroz dobro za sada.A sutra ce i plata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam i ovako javno,poslao sam poruku IgoruXT ali nisam dobio nikakav odgovor,nadam se da je nije ni dobio zbog nedavnih desavanja na forumu,naime ukolio smatrate da su kalendari Kreativnog centra koje sam Vam dostavio preko Lalajka adekvatni da se nadju u paketicima za klince,mozda mogu da obezbedim jos 200,300 komada istih? To je super! Verujem da nije dobio poruku jer se bas trudi da akcija uspe maksimalno. Javice ti se u toku veceri sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Decembar 19, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put pristupam bjb preko mob.fona. Racunajte na mene. Kupio sam odelo. Samo igoru da dam kintu. Malo su me usporili ovi slavski dani :-P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put pristupam bjb preko mob.fona. Racunajte na mene. Kupio sam odelo. Samo igoru da dam kintu. Malo su me usporili ovi slavski dani :-P Jebi ga, mnogo pijes. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci,sada sam prvi put video ovu temu i odusevljen sam. Zao mi je sto trenutno nisam u mogucnosti da vam pruzim bilo kakvu pomoc ali obecavam da cu vam se sledece godine sigurno prikljuciti. Zelim vam da ova akcija uspe u svim gradovima,a ja cu sledece godine pokusati nesto da organizujem i u Vrscu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.betarfi.com/ ...kolege!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.betarfi.com/ ...kolege!! Pa ovde jedino da ti NesaXX donese preporuceno pismo sas Hondu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 20, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Temerin spreman! Upravo smo zavrsili proizvodnju paketica, spakovani u crvena dzakove,... Sutra ujutro stize televizija i u 11:00 cemo, nadamo se, obradovati oko 350 klinaca i klinceza. Petak vece izvestaj sa slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi gde su slicice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nije precizirano gde idu Beogradjani? Plasim se da ne bude 10 motora i 30 automobila i mislim da niko ne razmislja o hladnom vremenu na koje se ljudi zale, jer nemaju svi adekvatnu opremu. Nece nama nigde pobeci ustanove kojima je pomoc neophodna, mogu se ovakve akcije praviti vise puta godisnje (bolje pare da damo deci nego za ulaznice za skupove ). A skupovi budu bez ulaznica ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije definisano koja je ustanova? Sci, probudi se! Idemo u Sremcicu, Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju... Pogledaj naslovnu stranu sajta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...