bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce sve da prodje u najboljem redu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo da vam ispricam situaciju u mojoj kuci: Jelena (zena) mi vec dva dana prica da nisam normalan...kao, ko jos vozi motor po ovom minusu i ledu i zasto ne odlozimo akciju :o Ja je, naravno, ne razumem bas najbolje i pre pola sata prica ona telefonom sa svojom kevom i cujem kako se zali da sam poremetio pamecu i odjednom pocinje da se smeje. Ja je pitam sta je, a ona kaze - rekla mi je mama: pa sta je tebi, kako da ne idu AKO SU SE DOGOVORILI??? ;D ;D Mislim da na ovo ne treba da dodam nista mora da te tashta bas mnogo voli, kad ti zenu nagovara da te pusti da se po ledu vozis motorom. ;D vidish....kad tako pogledas... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se od pakovanja paketica, i svratih u garazu da upalim motor... I nece, pa nece... Bendix me zeza, ali ranije je palio, sad jok, akumulator sam skoro ispraznio... Stavio sam ga da se puni preko noci, pa sam sutra u 8 u garazi da ga upalim! Vec sam isplanirao nizbrdicu, i mol pumpu u blizini, da kupim start sprej ako ne upali uz pomoc nizbrdice... A ako ni to ne upali, shibica u rezervoaru ce sigurno!!! :-\ Stvarno ce mi biti zao ako ne dodjem motorom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 28, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sa srecom ! Nasmejte te klince da nikad ne zaborave ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Honda je to. Tvrdoglava kao mazga. Rekla je NE! Kvarni sutra ide busom. Jebiga. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes Hondu da palis na VW. Procitaj user manual Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tako ti to kad nemas nov akumulatorcic ;D ;D ;D ;D :P :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo, jedan topli caj unazad ima da smo se vratili sa paljenja Karlosove Yamahe. Tvrdoglava i ona ali uz pomoc kablova upalila. Ja nisam imao takvih problema, ne vozim "tvrdoglave" vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada dosao od mog motora...nisam ga video 3 nedelje...cist, lep....pali kao mina...ALI...ulica u kojoj mi je garaza....Vajara Djoke Jovanovica (paralelna sa Tolstojevom, na Topciderskom brdu).....ima 2km...e pa meni je garaza tacno na pola ulice koja je cela, ali CELA - ZALEDJENA :'( :'( :'( Bio sam dovoljno veliki debil da ne odem ovih dana do garaze da vidim kakva je situacija, bio sam ubedjen da je ociscena...mada, nista ne bih promenio, led ne bih mogao da otopim u duzini od skoro 1km. Dolazim kolima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada dosao od mog motora...nisam ga video 3 nedelje...cist, lep....pali kao mina...ALI...ulica u kojoj mi je garaza....Vajara Djoke Jovanovica (paralelna sa Tolstojevom, na Topciderskom brdu).....ima 2km...e pa meni je garaza tacno na pola ulice koja je cela, ali CELA - ZALEDJENA :'( :'( :'( Bio sam dovoljno veliki debil da ne odem ovih dana do garaze da vidim kakva je situacija, bio sam ubedjen da je ociscena...mada, nista ne bih promenio, led ne bih mogao da otopim u duzini od skoro 1km. Dolazim kolima.... kakav si ti baron, pa to je strasno....pa ja bi je celu noc sa fenom susio samo da sam blize... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Shvabo i ja sam bio u Bariju putnikovim busom, svracali smo u Lido Di Jesolo, mozda smo isli zajedno ;D Rekoh vam ja da ce biti problema sa paljenjem, mada se ova moja vozala danas, upalila na anlaser, na gurku nece da cuje, a kad se vozala danas, ne vidim sto ne bi i sutra I meni je par stotina metara led, ali TENERKA je cudo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada dosao od mog motora...nisam ga video 3 nedelje...cist, lep....pali kao mina...ALI...ulica u kojoj mi je garaza....Vajara Djoke Jovanovica (paralelna sa Tolstojevom, na Topciderskom brdu).....ima 2km...e pa meni je garaza tacno na pola ulice koja je cela, ali CELA - ZALEDJENA :'( :'( :'( Bio sam dovoljno veliki debil da ne odem ovih dana do garaze da vidim kakva je situacija, bio sam ubedjen da je ociscena...mada, nista ne bih promenio, led ne bih mogao da otopim u duzini od skoro 1km. Dolazim kolima.... kakav si ti baron, pa to je strasno....pa ja bi je celu noc sa fenom susio samo da sam blize... Dovedi nekog ortaka i izgurajte ga taj 1 km... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kad se hoce, sve se moze... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi obavezno obelezite autobus,neka svi znaju ko prolazi gradom. Busman moze ad umesto linije upise dedamrazBJB Ne moze na displeju da pise nista osim umemorisanih reci, a Deda Mraz i BJB ne postoje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima za sutra da mi pozajmi visak zimskih,topih rukavica za motor,bio bih mu zahvalan,odnosno moje ruke,neka ponese sutra,ja imam letnje rukavice 3 xl velicina! Ponecu ja jedne, nisu kozne, vec od cupkavog toplog plisa. Valjda ce ti biti dobre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PROSAO SAM PORED SKUPSTINE TAMO SU POCELI DA PRAVE BINU , GDE CEMO SE TACNO SKUPLJATI? e, to sam i ja video, pravi se bina, ima kamiona, kombija. Bice malo stiska sa parkingom. Prosao oko 1:30 poslednji put. Bina porasla dobro. ima prostora ispred nje, al` ako ne budu nastavili da je dogradjuju. E jedino, sto za "kociju" treba 50m2 za parkiranje, pa bi ja da se izmestim preko puta u Pionirski Park, na trotoar. Ma videcemo na licinom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zglobnjak? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Honda je to. Tvrdoglava kao mazga. Rekla je NE! Kvarni sutra ide busom. Jebiga. najzli Komsija, izlazim iz garaze u 9:05. Cimni me na 064/ 11 74 654, pa se vidimo na kapiji u Visnjickoj. Imas direktan prevoz u oba smera tokom cele akcije. ;D I ti si hteo sa gipsom na Afriku :o, pa breeee... cemu sluze komsije, tj. Biker-i. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada dosao od mog motora...nisam ga video 3 nedelje...cist, lep....pali kao mina...ALI...ulica u kojoj mi je garaza....Vajara Djoke Jovanovica (paralelna sa Tolstojevom, na Topciderskom brdu).....ima 2km...e pa meni je garaza tacno na pola ulice koja je cela, ali CELA - ZALEDJENA :'( :'( :'( Bio sam dovoljno veliki debil da ne odem ovih dana do garaze da vidim kakva je situacija, bio sam ubedjen da je ociscena...mada, nista ne bih promenio, led ne bih mogao da otopim u duzini od skoro 1km. Dolazim kolima.... kakav si ti baron, pa to je strasno....pa ja bi je celu noc sa fenom susio samo da sam blize... Dovedi nekog ortaka i izgurajte ga taj 1 km... e moj Bane, ne vredi da nalazis resenje za nekoga ko je jos pre dve nedelje resio da nece ici. Ne postoji ne resivi problem, naravno ako neko zeli da ga resi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan P A Z Nj A! Ljudi, sad pokusavam da dremnem bar dva sata. Cudo je ova trema. Ajde da me neko budi izmedju 7:25 i 7:35. Lalajko mi u igri izbaksuzirao da cu da se uspavam. ;D Ne salim, se ozbilan sam. Tel. 011/ 2 778 418 Objavljujem na Chat-u da sam ustao. Veceras posle akcije, brisem ovaj post. HVALA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 29, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, nije ti uspelo baksuziranje! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam vozio motor bilo je -4 danas ce biti toplije najavljuju danas -2 , znaci toplo. Vidimo se tamo , mozda je bolje kako kaze BusMan preko puta skupstine kod pionirskog parka zbog guzve i radova na bini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.informatika.com/kamera/kamera.asp?id=1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Sa specijalno za ovu priliku pozajmljenim novim akumulatorom, matora hondica upalila iz prve. ;D ;D ;D Za 20 min cu se uveriti da li ce mi visednevno lopatanje moje zaledjene ulice omoguciti prolaz. Vidimo se tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 29, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sad je u Srbiji negde oko 10:15. BJB Deda Mrazevi, srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...