Arakis 6025 Napisano Decembar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 19:30...još sat - dva pa se kreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze i Maxi Scooter-aši ... sa sve gospođama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba Ova moja se već namontirala i sve tuče u leru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 8, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Podigni joj ler da ne prokuva! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 8, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan I stavi joj zimske gume ! Upravo prosao pored Ade i panduri trkeljisu zbog zimskih guma. Ko ih jos nije turio neka se ne zeza da ne dobije cestitku za Novu godinu od par hiljada dinara i nekoliko bambija ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 8, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a kakva je situacija sa snegom, ja jos nisam krenuo, a znajuci kako su azurni cistaci snega ne znam dal i da krecem :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 8, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kao po obicaju, putari iznenadjeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 8, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari, lepo se provedite! Suvise sam umoran da bih rizikovao, nadam se da necete zameriti p.s. sacuvajte jednu pljosku za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan MSC ekipa krece iz Vinče,MM Luga i Čordola uskoro,ni sneg,ni štrumfovi nam ne mogu nista :D . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 9, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje na sneznoj Adi, verujem da je svima koji su bili prijala casica razgovora. Zahvaljujem u svoje ime donatorima nagrada na tomboli i cestitam dobitnicima, a i gubitnici su imali cemu da se raduju . I ovom akcijom smo pomogli da se prikupi dovoljno sredstava za poklone nasim drugarima u Sremcici! Bravo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo odlično, atmosfera, izbor muzike, društvo, uzeo sam dva tiketa i dobio RST windstopper okovratnik tako da odlažem kupovinu potkape A dvoumio sam se da l' da dođem, umoran sam, sutra na posao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro druženje, sa dobrim ciljem, sa dobrim ljudima u dobroj atmosferi .... Delić te atmosfere donosi Vam SuperPOP :zdravo: Dobre enduraše, Lepe skuteraše, Neustašive R -aše i predobre i prepoštene servisere ... možete pogledati na linku DeLiĆ aTmOsFeRe ( kliknite na prvu sliku , a ondaK na Full screen i uživajte) 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 9, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala SuperPOP-e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Decembar 9, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super. Dobio sam i neki vip broj (u najavi ce biti za svaleraciju), tako da sam bio srecan i zadovoljan ahhaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Decembar 9, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo (Super)Pope, odlicne fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala direktorici Doma Milki i njenom kolegi što su došli na žurku i stvarno se dobro proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 9, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo super! Mi posle, jelte, nastavili dalje!!! p.s. Pope, fotke su odlicne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 9, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Boci Bastardu i meni bilo skroz lepo, nama je to bio prvi put na toj zurci. Boca osvojio solju, a ja JD pljosku koju sam dao zeni i kacigu koja je moj broj Moram pohvaliti i izbor muzike, takva se sada retko gde cuj u klubovima i kaficima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 10, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da kazem da je u odnosu na proshlu godinu bilo mnogo loshije. U ovom kaficu je bilo prilichno hladno, neki su bili u jaknama/kaputima sve vreme, muzika je bila nishta spec (u smislu da nisu razmrdali ljude nechim) i cene pica su bile prilichno visoke (u odnosu na npr Red Shoes koji je malo dalje). Da nije bilo odredjene ekipe ljudi pokupili bi se i otishli posle pola sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 10, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno nije bilo kao prošlih godina pošto niko ne izbacuje slike a i organizatori se nesto ne javljaju. Verujem da je tome dosta kumovalo ovo vreme. Tako da mi je sad manje žao što nisam mogao da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E sad...zavisi ko je šta očekivao ko je igrao nije mu bilo hladno ali, složićete se da je akcenat bio na druženju, upoznavanju i veseloj tomboli čiji je sav prihod išao za Dom u Sremčici. Prostor je bio duplo veći nego prošle godine i ceo je bio za nas...prošle godine je, sećate se, došlo do velikog negodovanja gostiju oko naše tombole, tražili su muziku a ne "dosadnu tombolu nekih bajkera" . Meni lično je bilo super, moglo je da se priča za stolom (za razliku od prošle godine), moglo je da se cirkuliše po celoj sali jedino što su sa cenama pića malo preterali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Decembar 10, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Vise sedeljka nego zurka, ali je meni bilo odlicno! Popu hvala za fotografije, sjajne su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 10, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je bilo jako hladno. To treba uzeti kao činjenicu za neka buduća okupljanja - ovo mesto prosto nije za zimu. U tom smislu, cene su bile neopravdane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori su stvarno mogli malo vise da se potrude ako su to druzenje vec najavljivali kao BJB zurku! Sve pohvale sponozorima i nadam se da se ipak uspelo skupiti nesto para za decu iz doma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Za sve su krive SEKA i DEKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...