kepo 4527 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore, ume da klizne i bez ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 4, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si ovo ti ( vidim da vozite iste motore ) ali lepo ga cepa kolega , svaka mu cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 4, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Ma budala neka ugrozava saobracaj...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Maj 5, 2013 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući sve komentare, došao sam do zaključka da je Valentino Rosi samo jedam običan papan koji nema pojma! Kakve sve teorije i kakva elementarna poznavanja vožnje... Bez uvrede, ali sve to o čemu pišete primenite u vožnji, molim vas! Svaka čast pojedincima, ali mislim da ovde većina misli da je sve u hrabrosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1617 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 978 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba i hrabrosti uci u krivinu 120 kmh i oboriti motor do kraja. Ne znam zasto, ali meni je mnogo lakse pri 120khm u krivini nego pri 80-tak khma... nekako je stabilnije sve kada ga oborim, kao da se vraca sam nazad, dok mi je pri 80-tak... sve nekako "nestabilnije"... mada mozda gresim, ipak nemam ne znam koliko godina voznje motora pod dupetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni postaje nestabilno kada lose udjem u krivinu pa kada hocu da uradim neku,nazovi korekciju pa pustim gas. Onda zadnja guma gubi jak kontakt sa podlogom i pocne igranka. A pri obaranju, kada sam na gasu, stabilno je isao 10 ili 100 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1617 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 978 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan To da sa gasom, a nazalost kod nas je dobar deo krivina uzas, jer odjednom postaje jos gora krivina. Mada, uglavnom nemam tih problema, jer prvo dobro upoznam put pa se tek onda "kurcim" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba i hrabrosti uci u krivinu 120 kmh i oboriti motor do kraja. Ne znam zasto, ali meni je mnogo lakse pri 120khm u krivini nego pri 80-tak khma... nekako je stabilnije sve kada ga oborim, kao da se vraca sam nazad, dok mi je pri 80-tak... sve nekako "nestabilnije"... mada mozda gresim, ipak nemam ne znam koliko godina voznje motora pod dupetom. Zavisi gde se vozis i sta vozis. Duza, kraca, otvorenija, zatvorenija, ima svega. Hteo sam samo reci da nije svejedno voziti brzo i obarati motor do kraja. Negde mi je i tih 80 prebrzo. I naravno da je bitna i tehnika, i iskustvo, i genetika, i jos dosta faktora. Ko to sve poseduje i ume da upakuje, bice Rossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 5, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba i hrabrosti uci u krivinu 120 kmh i oboriti motor do kraja. Ne znam zasto, ali meni je mnogo lakse pri 120khm u krivini nego pri 80-tak khma... nekako je stabilnije sve kada ga oborim, kao da se vraca sam nazad, dok mi je pri 80-tak... sve nekako "nestabilnije"... mada mozda gresim, ipak nemam ne znam koliko godina voznje motora pod dupetom. Zavisi gde se vozis i sta vozis. Duza, kraca, otvorenija, zatvorenija, ima svega. Hteo sam samo reci da nije svejedno voziti brzo i obarati motor do kraja. Negde mi je i tih 80 prebrzo. I naravno da je bitna i tehnika, i iskustvo, i genetika, i jos dosta faktora. Ko to sve poseduje i ume da upakuje, bice Rossi. I kraj teme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 5, 2013 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovo lepo sto se vidi.... samo mi nekako pade pogled na cajger u trenucima kada se sa obe strane puta nalaze kuce sa ili bez zastitne ograde, a on pokazuje 120+ ako sam dobro video. Onda mi padne na pamet dete koje je sutnulo loptu koja pada na put a ono, ne gledajuci kako to deca inace i rade, istrcava.... Nemojte ljudi, tako... lepa je nasa zemlja, prelepa, uzivajte u njoj. Dobrih puteva, na zalost, ima malo, ali ne treba ih koristiti za ovakve voznje bez obzira na okolinu. Staza - sve je dozvoljeno. Naseljena oblast.... razmislite i nek vam je na volju... samo da volja ne postane nesto opasno..... razmislite. Pozz 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam do sad tek nekih 30tak hiljada na 2 tocka i skoro deset puta toliko na 4. Do sad mi se nikad u slicnom okruzenju nije naslo djete na putu, uvjek je to neki "odrasli" koji izlazi na rikverc i gleda u suprotnom smjeru od onog iz kojeg ja dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...