Kanarinac 334 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da pokusam i ovako. Ako znate nekoga da prodaje dobar motor, sa kog nije padano i koji nije krpljen nudite. Ako moze sa slikom bilo bi idealno. Prednost ima plavo bela sara, ali ako naleti neki lep i dobar motor u drugoj boji naravno da cu ga pogledati. Oglase sam prekopao skoro sve i skoro je nemoguce naci dobar motor, na telefon su svi extra, a kada dodjes i pogledas uzivo skapiras da je kanta u pitanju. Pa eto sta ko ima nudite. E da okvirni budzet je nekih 5500 evra, recimo da je to neki maximum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da moj nisi gledao, pomislice ljudi da spada u te kante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha ne ne. Tvoj motor je u uzem izboru definitivno )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan skupis jos 3 soma i kupis nov sa 0km u horgosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt kako se ja toga nisam setio??? Ne znam sta sam nejasno napisao. Kupujem motor, budzet je taj. Ne mora da se pise nesto samo da bi se napisalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, ispravi naziv teme da kupujes nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu, samo moram da isprdim 3 somica na brzaka. Sta je to u danasnje vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nislije ili neko iz te okoline, zna li neko ovaj motor i moze li mi reci nesto o njemu? http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/9cb1caaa45b9-800x600.jpg http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/8f4ee737c2b2-800x600.jpg http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/192fcae07c2c-800x600.jpg Motor je kupljen nov ovde i sad je na 9500km. Kaze da je u do jaja stanju. Mozda je farban desna maska sivi deo. Zapalio sam se pa ako neko zna nesto vise bilo bi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nislije ili neko iz te okoline, zna li neko ovaj motor i moze li mi reci nesto o njemu? http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/9cb1caaa45b9-800x600.jpg http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/8f4ee737c2b2-800x600.jpg http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/276/2764847/192fcae07c2c-800x600.jpg Motor je kupljen nov ovde i sad je na 9500km. Kaze da je u do jaja stanju. Mozda je farban desna maska sivi deo. Zapalio sam se pa ako neko zna nesto vise bilo bi dobro Mnogo je lepa ova kombinacija boja. Jel si razmisljao o uvozu, Ja sam uvezao sebi motor iz Slovenije i prezadovoljan sam. Srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je uvezao iz Grcke alfu 159 2008 u vrhunskom stanju a ne kao ove kante kod nas sto se prodaju , za kes su trazili 8000e on izvadio 6000e i kupio.. Tamo je sad kriza na vrhuncu , sve je ispod cene tako da ako imas mogucnosti mozes da uvezes nesto iz Grcke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Uvoz mi je zadnja opcija. Gledao sam cene po mobile.de i nema ispod 6000 motor,a dok se uveze popece se na 7000. Koliko vidim kod nas su motori najjeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan smedicev motor ti je u dobrom stanju,stvar dogovora za cenu koliko se meni cini. decko nije prevarant i motor mozes provozati videti i na kraju se sa njim dogovoriti oko svega.. a na kraju i popiti dobre rakije jer steva je boem od coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan smedic uopste nije boemski covek on je unistitelja alkohola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 30, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 4, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj gsxr 600 za 8500e u Horgošu je k9, i nisu se pretrgli sa sniženjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Ali ne znam ovi ostali da li su L2 ili isto k9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 4, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan k9 = 8500 l1 = 10600 Za l2 ne piše da imaju. Inače, ja bih kupio R6 da sam na tvom mestu, gsxr nema onu klupu tek od l1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam planirao R6 da uzmem, a onda sam shvatio da izgledam na tom motoru kao medved Mnogo je mali i nije bas udoban za voznju, previse si naboden napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Decembar 5, 2012 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nislije ili neko iz te okoline, zna li neko ovaj motor i moze li mi reci nesto o njemu? http://images2.polov...5b9-800x600.jpg http://images2.polov...2b2-800x600.jpg http://images2.polov...c2c-800x600.jpg Motor je kupljen nov ovde i sad je na 9500km. Kaze da je u do jaja stanju. Mozda je farban desna maska sivi deo. Zapalio sam se pa ako neko zna nesto vise bilo bi dobro zakasnio si zavrsio je kod drugara. bio prevrnut na stranu, ali su kupljene nove plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znaci nije bilo sudjeno. Jel ste to zakljucili gledanjem motora ili znate nekoga ko zna sta je bilo? I ako nije tajna za kolik je prodat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Decembar 7, 2012 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodat vrlo povoljno dosta povoljnije nego sto je trazeno. Zajednicki drugar pre odlaska u prokuplje je objasnio sta se bilo dogodilo i sta je promenjeno, a ostale su i stare plastike, polomljene. Srafovi su fabricki, malo na nogostupu se vidi da je izuljan, nista strasno. Videces ga na uscu sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je spustio na 5000 preko telefona. Ako je tako kako kazes onda ste odlicno prosli. Meni je iskreno bilo sve to malo sumnjivo. Ajde plastike sto su menjane, ali su i felne ofarbane pa nisam bas bio siguran sta i kako. Neka ga lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Decembar 8, 2012 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da hoce. Pojavio se jedan crni iz Nis, na berzi, za 5300e. samo ako ga budes gledao proveri da nije sa carine, jer neces moci da napustis drzavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je 2007, a i necu crn motor da uzimam, onaj zuti bi bio taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je 2007, a i necu crn motor da uzimam, onaj zuti bi bio taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...