Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se malo poigramo sa nasim ljubimcima,kraj sezone pa tako i ja.Mnogo me nervira moja aprilia scarabeo 500.Salim se naravno , zvuk je ono sto me vec neko vreme muci.Motor je tako tih da me u saobracaju niko neprimecuje pa sam resio da to promenim,resenje drag star auspuh.... kupljen i naravno nepasuje nikako....sta sad? resenje pivo dva tri...bruselica malo seckanja i opala... nabudzen ..A zvuk ko da vozim nesto od 900ccm i dva cilindra.Naravno morao sam malo da ga stisam tako da je sad extra.Zasto sve ovo pisem, interesuje me vase misljenje dali ovo stoji ...???? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje, ne ide mi to nikako za skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Uz dužno postovanje Alex nemaš pojma ,meni ovo izgleda extra touring scooter :D dosta hromiranih povrsina mislim da to bas pristaje scarabeo retro fazonu ,mogu jos samo da zamislim kako se cuje .Svaka čast druže ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Мада генерално о укусима не треба расправљати, сматрам да је цењени колега, комшија и друг (Алекса) у праву. За паре, које си дао за тај издув, могао си код познатих произвођача из Аде да набавиш врхунски издуве, који се добро показали на разним моделима макси скутера (Априлија Атлантик, Пијађо Беверли, Сузуки Бургман). Наравно, сад је ствар "решена", ти си се намучио монтирајући и немој много да се нервираш, ако се неком не свиђа. Важно је да је теби о.к. Поздрав. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1353510186[/url]' post='1401782']Uz dužno postovanje Alex nemaš pojma ,meni ovo izgleda extra touring scooter :D dosta hromiranih povrsina mislim da to bas pristaje scarabeo retro fazonu ,mogu jos samo da zamislim kako se cuje .Svaka čast druže ! Ja se slazem sa culletom.....auspuh je legao kao budali samar....bas lepo izgleda..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo budžite te jadne motore... Nikad mi to neće biti jasno... Fanatici jedni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan daj celu sliku motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje, ne ide mi to nikako za skuter. Mene zanima jel ima nesto sto se tebi svidelo da je neko uradio, a da to nije bilo na tvom najboljem i najlepsem skuteru od svih? Meni je skroz zanimljivo kako izgleda, al mogla bi i cela slika da se vidi kako izgleda 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan kruzer imam a sad i jedan bober pravim za merak, a imam i orig auspuh pa ako mi ovaj dosadi samo vratim stari grana nije taknuta sve fabricki....a sad cu i neke slike da stavim.A da bas mi je drago da cujem i druga misljenja samo nekako mi uz retro izgled neide neki akrapovic itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slika...Da dodam da sam i kofere budzio od stare skarabeo aprilie i ispalo meni bolje nego original za koje su mi trazili 400e. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što reče stariji koleZa DorČolac: Ako se tebi sviđa, to je jedino bitno. Iskreno, mogu ti reći da se meni dopada kako su legli izduvi a sviđaju mi se i koferi kako si ih uklopio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 21, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kratko cu reci ...izgleda do jaja!!!To je nesto najbolje sto si mogao da mu uradis sto se auspuha tice jer je sav retro i taj izdv mu tako i stoji mogu da zamislim kako li se tek cuje!!! Od mene 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13159 Napisano Novembar 21, 2012 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sasvim okej, Scarabeo 500GT i jeste dizajnerski inspirisan klasicnim kruzerom. Od mene imas + Inace, kada bilo sta radite na na skuteru/motociklu imajte na umu da detalj cini dizajn, pa cak i onaj najmanji. Zato se potrudite da sve uklopite kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Novembar 21, 2012 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan daj celu sliku motora Pa ove dve slike su cele salu na stranu. Jeste da sam morao da skrolujem slike tamo-vamo, ali uspeo sam da vidim. Nije ruzno, nije napadno, nije toliko ni uocljivo. Moze da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Lep,koferi cuce skroz dobro,snimi zvuk pa pusti ovde da cujemo.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Po mom skromnom misljenju izduvi su cucnuli ekstra.A koferi upotpunjuju taj kruzer izgled. Sve u svemu svaka cast Bas bi bilo dobro kad bi ih jos i culi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan naravno bude i to.snimio sam kako zvuci ali mi se nesvidja kako je ispalo moracu nekim biljim aparatom .http://www.youtube.com/watch?v=PjNlvDTz8qM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Novembar 21, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan legli su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vidis i ne izgleda lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan nebi ja tu nista diro odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje, ne ide mi to nikako za skuter. Mene zanima jel ima nesto sto se tebi svidelo da je neko uradio, a da to nije bilo na tvom najboljem i najlepsem skuteru od svih? Dobro je brate, iskuliraj. Nisam mislio nista lose, ako se coveku svidja i uostalom sta ga briga sta drugi misle. Ima ljudi kojima se ne svidja sto sam i ja na touring skuter stavio race izduv, al boze moj, ukusi su razliciti. Slazem se sa Rumbom oko izbora "prdavog" auspuha, moglo je i nesto iz Ade da se uklopi, covek super pravi a pravi ono sto ti hoces i kako hoces. Dok mi se koferi MNOGO svidjaju kako stoje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Novembar 21, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan saxrelax cista 10ka bravo druze i svaka ti cast, ne da mi se svidja nego izgleda odlicno sve u paketu. Misljenja su razlicita i treba ih postovati ali definitivno si uneo novine u "maxi skuter svetu" , ja da sam na tvom mestu ne bi nista snimao ( mislim na zvuk ) ostavio bi kao veliku zagonetku vec bi se pojavio na nekoj od voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan naravno,hvala na podrsci a sto se voznje tice ja sam uvek za Ono sto sam primetio od kad sam stavio ove auspuhe je da sam mnogo primeceniji u saobracaju pogotovo kad idem izmedju kolona sto mi je i bila namera,interesantno je i to da pri manjem broju obrtaja skuter radi prilicno tiho ali kad predje 3000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje, ne ide mi to nikako za skuter. Mene zanima jel ima nesto sto se tebi svidelo da je neko uradio, a da to nije bilo na tvom najboljem i najlepsem skuteru od svih? Dobro je brate, iskuliraj. Nisam mislio nista lose, ako se coveku svidja i uostalom sta ga briga sta drugi misle. Ima ljudi kojima se ne svidja sto sam i ja na touring skuter stavio race izduv, al boze moj, ukusi su razliciti. Slazem se sa Rumbom oko izbora "prdavog" auspuha, moglo je i nesto iz Ade da se uklopi, covek super pravi a pravi ono sto ti hoces i kako hoces. Dok mi se koferi MNOGO svidjaju kako stoje... Uz duzno postovanje, ti si brate taj koji treba da iskulira. Skutercina izgleda bruka! Sto kaze Satelis, uveo si novinu! Ako nije smesno imati (a nije) "race" auspuh na plastikaneru, sto je smesno imati ovo? Ekstra! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Novembar 22, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda predobro. Svaka cast za zamisao. Podseca me na Hondu Goldwing. Mislim da ne postoji nijedan aftermarket auspuh koji bi se uklopio u ovaj dizajn skutera. Unapred se izvinjavam zbog rezolucije slike. Nisam nasao prikladniju, a morao sam da okacim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...