ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Evo samo da vam dam malo motivaciju da se rasanite, znam da je malo pederski slikati se o ogledalo ali nema nikog budnog kod mene kuci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 29, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva ti je to slika bez plocica, kazanceta, ves masine? Skljocni jednu u kupatilu...obavezno! Jutro decaci i devojcice! Napolju jedna pozitivna nula ! Vidimo se okolo 10 na usijanom platou ispred Skupstine! HO-HO-HOOOOO!!!!!!!!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko daleko stanuje, vreme mu je da kreće lagano... Dragi Moto Deda Mrazovi (i Daba Mrazice naravno), želim Vam svima suv drum, da se lepo provedemo danas, okupimo u što većem broju, obradujemo decu, proćaskamo koju uz klopu i svi bezbedno vratimo svojim kućama! MAXI pozdrav svima!!! Hooo, hooo, hooo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro svima sad bas razmisljam i ne mogu da se setim mnogih situacija kada posle tri cetri sata spavanja ustanem sam (bez buldozera)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 29, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ho Ho HO HOOO!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Suvoooo! O ho hoo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo (žena i ja). Vidimo se društvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 29, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su bili LIVE na RTS1!!! HO HO HOO!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo drustvance ispred Skupstine na prilogu RTS i dobra najava. Pozdravljam molbu viditeljke da ostali ucesnici u saobracaju imaju strpljenja. I trebace, kolona porodice veselih i dobrih Bajkera jos jednom pokazuje zajednistvo i slogu u plemenitom pohodu. Deca nam se raduju, a i ne znaju koliko oni nama ispunjacaju srca. Poslednje pripreme i krecem! Vidimo se uskoro! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A pošto znate da sam bio učesnik svih BJB Dedamrazijada od 2008, godine ondaK znate kako mi je sad dok sedim kući i moram da mirujem. Srećno vam bilo drugari, klanjam se vašoj dobroti i humanosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazovi Sretno Pratim od početka ali na žalost samo virtuelno iz Afrike kao i prošle godine Želim vam lep provod sa drugarima iz Sremčice i bezbednu vožnju po ovom hladnom vremenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 29, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Srecno danas! Hohoho! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 29, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam trgom Marksa i Engelsa oko pola deset - deset jutros i video gomilu dedamrazeva ispred gradske skupstine. Hteo sam da se pozdravim ali sam bio natovaren kesama sa potrebstinama za tortu posto je mom klincu danas drugi rodjendan (sto je jedini razlog zasto nisam prisutan na DM akciji) pa vas pozdravljam sada. U stvari TEK sada posto mi j trebalo vremena da napravim tortu temperatura nije nesto narocito prijatna ali su kolovozi suvi sto je super. Pozdrav za sve vas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci,iako je bilo hladno toliko da smo sve navlacili na sebe,opet smo uspeli da deci izmamimo osmeh....neki po prvi put,a neki po ko zna koji. Ovaj dan ce se pamtiti,hvala vam na voznji dobro duhu ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HUMANI BAJKERI: Deda Mrazevi na motorima usrećili mališane 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespasian Beograd 74 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa, Vespa, Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak u ime Drustva da se zahvalimo na poklonu!!! Vladi#4 i Bjb ekipi! Odlican dan, kao i prethodnih godina humani povod koji je postao tradicija koja raste! Hvala jos jednom i vidimo se!! nasa galerija slika: http://vespasianbeograd.com/2012/11/29/deda-mraz-akcija-sremcica-29-12-2012/ 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vas u gradu,predivna slika,nazalost danas obaveza preko glave....za sledecu godinu sam vec rezervisao slobodan dan kad bude ova akcija....veliko postovanje za akciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fearless 6 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bilo hladno na rukama ...na nogama ..."surilo" za vrat ...ali ovo se ne moze opisati ako se ne dozivi... i koliko se ponosim na moje kolege bajkere!! veliki pozdrav svima!! znam da je 5 godina za redom i da je sve to vec uhodano ali opet.... Svaka cast na organizaciji!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zaključavam ovu temu a utiske, komentare, fotke i video zapise možete postavljati u novootvorenoj temi. Hvala svima na učešću u ovoj temi! Živeli !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...