JevtaNS 1905 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naime hteo bi preko zime da se poigram i da stavim neki višlji korman na moj motor.Pošto sad ima iznad mosta ploča sa helbovima,ja sam zamislio da je skinem i postavim dal drugu ploču ili nosače kormana i da metem neki korman probe radi čisto ispravljanje i dizanje za par cm. Zbog svega toga mi treba ili gornji most od nekog motora koji ima nosače za korman tipa bandit ili sl ili nosači kormana. Ne znam šte bi bilo bolje stoga ako ko ima nešto nek ponudi pa da razmatram isplativost montaže. Po mojoj proceni ako je u pitanju gornji most može da bude i oštećen jer ja to stavljam preko postojećeg mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 18, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mislim da kolega prestige reche da je stavio od bandita trougai i korman i da je produzhio creva za kochnice za 4cm. pitaj ga shta je tachno radio da ne uzimash za bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 18, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naime hteo bi preko zime da se poigram i da stavim neki višlji korman na moj motor.Pošto sad ima iznad mosta ploča sa helbovima,ja sam zamislio da je skinem i postavim dal drugu ploču ili nosače kormana i da metem neki korman probe radi čisto ispravljanje i dizanje za par cm. Zbog svega toga mi treba ili gornji most od nekog motora koji ima nosače za korman tipa bandit ili sl ili nosači kormana. Ne znam šte bi bilo bolje stoga ako ko ima nešto nek ponudi pa da razmatram isplativost montaže. Po mojoj proceni ako je u pitanju gornji most može da bude i oštećen jer ja to stavljam preko postojećeg mosta. Opet nesto karabudzis*... karabudziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Зима је увек дуга и досадна Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...