Jump to content

Moto Zajednica

Kupio bih a bogami i primio na poklon

Recommended Posts

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Naime hteo bi preko zime da se poigram i da stavim neki višlji korman na moj motor.Pošto sad ima iznad mosta ploča sa helbovima,ja sam zamislio da je skinem i postavim dal drugu ploču ili nosače kormana i da metem neki korman probe radi čisto ispravljanje i dizanje za par cm.

Zbog svega toga mi treba ili gornji most od nekog motora koji ima nosače za korman tipa bandit ili sl ili nosači kormana.

Ne znam šte bi bilo bolje stoga ako ko ima nešto nek ponudi pa da razmatram isplativost montaže.

Po mojoj proceni ako je u pitanju gornji most može da bude i oštećen jer ja to stavljam preko postojećeg mosta.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

mislim da kolega prestige reche da je stavio od bandita trougai i korman i da je produzhio creva za kochnice za 4cm. pitaj ga shta je tachno radio da ne uzimash za bezveze. :zdravo:

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Naime hteo bi preko zime da se poigram i da stavim neki višlji korman na moj motor.Pošto sad ima iznad mosta ploča sa helbovima,ja sam zamislio da je skinem i postavim dal drugu ploču ili nosače kormana i da metem neki korman probe radi čisto ispravljanje i dizanje za par cm.

Zbog svega toga mi treba ili gornji most od nekog motora koji ima nosače za korman tipa bandit ili sl ili nosači kormana.

Ne znam šte bi bilo bolje stoga ako ko ima nešto nek ponudi pa da razmatram isplativost montaže.

Po mojoj proceni ako je u pitanju gornji most može da bude i oštećen jer ja to stavljam preko postojećeg mosta.

Opet nesto karabudzis*...:moto3:

karabudziti :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja