drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo lici na BSA Gold star Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nije...brand je onako...malo legendarniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mecles ( Matchles ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Milane. Prebaci ovo tamo pa da nastavimo. Drimskalisice nisi blizu. Ovaj brend je malo...aristokratski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Spojene dve teme! Ako uhvatim vremena ukljucicu se i ja P.S. Znao sam odgovor na prvo pitanje - JAWA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Revolution u pravu si. To je Royal Enfield Thunderbird. Ti si na redu za zadatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novi zadatak, naravno iz mojeg domena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan MOTOGUZZI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zündapp Z 22 :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti cast - ovo sam i ja imao nameru da stavim u zadatak ! C H A T E R L E A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, zeznuo sam se - nije Chater Lea, vec Calthorpe iz 1921 . Mada su motori maltene identicni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svak čast na poznavanju teme, pucaj drumska lisico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E sad pazite dobro. Ovo je jedan deo za motor. Ovaj moj potice sa ceskog motora, ali se isti ili slicni prave i za : Japanske, Nemacke, Italijanske i sve ostale motore na svetu. Pitanje je : Sta je to , Ili cemu sluzi ? Ni ja sam ne znam bas tacan naziv ovog dela, prihvatam i uopsten naziv uz objasnjenje kakva mu je upotrebna svrha na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema nikakvu ideju - sta bi ovo moglo da bude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Mene asocira na spaner. Eto lupih, valjda cu ostati ziva :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na prednju kocnicu sto su imali oni stari herkulesi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mene asocira na spaner. Eto lupih, valjda cu ostati ziva :-X Nije spaner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na prednju kocnicu sto su imali oni stari herkulesi ;D nije ni kocnica - ni prednja ni zadnja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Teg za balansiranje felne, potiče verovatno sa neke ČZ Endure it 70 ih, možda i pre ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teg za balansiranje felne, potiče verovatno sa neke ČZ Endure it 70 ih, možda i pre ;D ;D ;D Nije ni teg , mada si blizu . Evo da pomognem malo, uglavnom se koristi na kros motorciklima, kad je ovaj deo izmisljen i kad su poceli da ga prave - ne znam, ali ono sto sigurno znam je da se pravi i dan danas, i da je obavezan deo opreme svakog kros motorcikla ! Pa nije valjda da niko sa ovog foruma nije vozio kros ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nije otkrio sta je ovo vec vise od 24 casa, a slike su pregledane 39 puta - smatram da treba da vam kazem sta je to . Naime radi se o - da ga nazovem - stezac gume za felnu. Njegova svrha je da stegne spoljnu gumu za felnu motorcikla i upotrebljava se uglavnom na kros motorciklima koji imaju veliku snagu, i velike krampone pa postoji velika mogucnost da dodje do proklizavanja, kidanja ventila i ko zna cega jos. Verovatno ste primetili ako ste gledali na tv da se desava da pola gume spadne sa felne, a vozac i dalje vozi . Ovaj moj deo je sa CZ 250 endure iz 78 godine, a da se to i dalje pravi i koristi - evo videcete na ovoj slici . Sad cu morati da smislim neki laksi zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je lako . Koji je ovo motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan IŽ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan IŽ. Nije IZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...