Disko Nindža 10567 Napisano April 12, 2013 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo dva Cafe Racera koji bi mogli biti zanimljivi posto su radjeni na Hondi Dominator 650, a tih motora kod nas ima dosta, i nisu preterano skupi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 6, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 7, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triumpher 18 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Boston, USA Motocikl: T100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa uzivanjem pratim ovaj thread... Ace Café , London. Slicica iz marta, tokom moje prve posete ovom kultnom mestu. Nazalost, bilo je rano jutro, hladno vreme i nije bilo parkiranih motora ispred cafea. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugar i ja se malo igrali. Od Cagive Alazzurra napravili Ducati Cafe. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 1, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Našta bi tek ličio motor da se niste igrali već da ste ga ozbiljno radili :takoje: Đasvi mi se skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Jul 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan odlican rad samo fali mu onaj zadnji deo (rep) iza sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican . Sad samo mene zanima , ako pocnem nekad neku preradu ( nadam se u skorije vreme ) , koliko je ovo kostalo ne racunajuci cenu motora , ako nije tajna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 2, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican . Sad samo mene zanima , ako pocnem nekad neku preradu ( nadam se u skorije vreme ) , koliko je ovo kostalo ne racunajuci cenu motora , ako nije tajna ? Trošak je onoliki koliko god imaš para u džepu i još jedno 30% preko Iz ličnog iskustva ti pričam. Za restauraciju boldorke puko sam barem 900 eur a mogao sam bez problema da potrošim još 300. U ovo ne računam drndanje što sam sam polirao dekle i auspuhe. Restauracije su rupa bez dna jer uvek ima nešto lepše/bolje/skuplje da se dokupi i što je najgore uvek imaš nešto da dodaš čačneš....+ redovno održavanje kao kod svakog motorcikla Da ne ispadne da te trujem i odgovaram od prerade ali budi jako obazriv sa željama i svojim mogućnostima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican . Sad samo mene zanima , ako pocnem nekad neku preradu ( nadam se u skorije vreme ) , koliko je ovo kostalo ne racunajuci cenu motora , ako nije tajna ? Trošak je onoliki koliko god imaš para u džepu i još jedno 30% preko Iz ličnog iskustva ti pričam. Za restauraciju boldorke puko sam barem 900 eur a mogao sam bez problema da potrošim još 300. U ovo ne računam drndanje što sam sam polirao dekle i auspuhe. Restauracije su rupa bez dna jer uvek ima nešto lepše/bolje/skuplje da se dokupi i što je najgore uvek imaš nešto da dodaš čačneš....+ redovno održavanje kao kod svakog motorcikla Da ne ispadne da te trujem i odgovaram od prerade ali budi jako obazriv sa željama i svojim mogućnostima Znaci +30-ak% od planiranog , ja se nado 10-ak %. Prvo cu da sredim i malo preradim mog starog Tomos Torija , za pocetak , a posle nesto krupnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican . Sad samo mene zanima , ako pocnem nekad neku preradu ( nadam se u skorije vreme ) , koliko je ovo kostalo ne racunajuci cenu motora , ako nije tajna ? Ako hoćeš da sve bude full onda je skupo, ako ne onda može i za malo para ali onda to jednostavno nije to. Ovo nas je koštalo kao dobar noviji polovan motor. Evo samo neke cene: sedište ~200€, rezervoar sa preradama i farbanje ~350€, sat digitalni 150€... I još planiramo svašta da uradimo, nove auspuhe, vešanje... Tako da je to jedna rupa bez dna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlican . Sad samo mene zanima , ako pocnem nekad neku preradu ( nadam se u skorije vreme ) , koliko je ovo kostalo ne racunajuci cenu motora , ako nije tajna ? Ako hoćeš da sve bude full onda je skupo, ako ne onda može i za malo para ali onda to jednostavno nije to. Ovo nas je koštalo kao dobar noviji polovan motor. Evo samo neke cene: sedište ~200€, rezervoar sa preradama i farbanje ~350€, sat digitalni 150€... I još planiramo svašta da uradimo, nove auspuhe, vešanje... Tako da je to jedna rupa bez dna... Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 6, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo , Laverda 1000 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 7, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto nije cafe racer, ali 'ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto nije cafe racer, ali 'ajde... Nego sta je ? PS. Nemoj da mislis da te napadam , zanima me koja je " kategorija". Meni deluje kao stari cafe racer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Domaći zadatak svima ostalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6236 Napisano Avgust 8, 2013 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo , Laverda 1000 Savršenstvo, samo potpuno fabričko. Gledao sam je svakog dana u salonu "Sloveni Avto" ispred kuće. Prekrasno. Pravi "muški motor". Inače, spada u kategoriju sportskih mašina '70-ih godina. Može Štampar da ti malo detaljnije priča. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei : Imam 17 godina i ovaj motor sam video u starom casopisu mog oca i mnogoooooo mi se dopao . Ne razumem se bas mnogo u stare motore , pa sam zato pitao , a naravno da bih jos da saznam o tim motorima . Nisam imao priliku ni da ih vidim ( mnogo ) ni da ih vozim i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Avgust 9, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je ova Laverda. Bas je gladem i na www.laverda.it Prosle godine, posle stamparovog putopisa, probao sam da posetim njihov sajt ali ga nije bilo. Sada je barem prisutna retrospektiva modela, pa ko vole ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli i auspusi ( Super Trapp ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju dobro, ali gde je rupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta prosecno sredjivanje motora, tj. preradjivanje u caffe racer-a ? Nesto sam se uhvatio sa kumom sinoc hoce da kupi motor i da ga preradi malo, a tu bi mu ja pomagao zbog alata i drugih sitnica. Cak i mene pocinju dosta da privlace caffe raceri pa bih na tmao mozda preradio jedan moto guzzi v35 u jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 22, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta prosecno sredjivanje motora, tj. preradjivanje u caffe racer-a ? Nesto sam se uhvatio sa kumom sinoc hoce da kupi motor i da ga preradi malo, a tu bi mu ja pomagao zbog alata i drugih sitnica. Cak i mene pocinju dosta da privlace caffe raceri pa bih na tmao mozda preradio jedan moto guzzi v35 u jedan Imaš na prethodnoj strani moj odgovor na vrlo slično pitanje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87074-cafe-racer-kultura/page__view__findpost__p__1518296 Suma-sumarum: Koliko god da imaš para malo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...