Jump to content

Moto Zajednica

Triumpher

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Boston, USA
  • Motocikl
    T100

Triumpher's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

18

Reputacija u zajednici

  1. Ove godine sam bio samo posetilac i glasac...Mozda u buducnosti :-)
  2. Najvece okupljanje evropskih moto-klasika u Bostonu...svake godine krajem leta: http://s99.photobucket.com/user/flyfishingunlimited/slideshow/Snapbucket/Larz%20Anderson%20European%20Motorcycle%20Event%202013
  3. Njihova preteca, Kawasaki W1, veoma lici na Bonija: http://www.jsae.or.j...ta_e/4-14e.html W650 se uvozio u USA samo dve godine (2000. i 2001.) pa je prilicno redak. W800 se nazalost ne uvozi u USA niti u Kanadu.
  4. Sa uzivanjem pratim ovaj thread... Ace Café , London. Slicica iz marta, tokom moje prve posete ovom kultnom mestu. Nazalost, bilo je rano jutro, hladno vreme i nije bilo parkiranih motora ispred cafea.
  5. Kod dilera jos uvek , postavljam fotku kad stigne.
  6. Drago mi je da vam se svidjaju i izvinjavam se za plavicast ton. Nisam poneo DSLR, vec slikao telefonom, a skup se odrzavao u sred dana po najjacem suncu, pa sam koristio app koji je malo ublazio kontraste i intenzivirao boje. Skup je jedan nekoliko slicnih koji se odrzavaju godisnje u Novoj Engleskoj, ali je najstarije organizovano sakupljanje ljubitelja i vlasnika britanskih klasika u USA. Jos nekoliko slicica... Regstarska tablica iz 1951 Jedan od mojih favorita, patinirani Triumph TR5 [/url
  7. Hvala ti druze i svako dobro!
  8. Zovem se Vladan, imam 44 godine i zivim u Bostonu...trenutno bez motora, ali uskoro kupujem Triumph (T-100 ili Thruxton). Sve najbolje i veliki pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja