somi032 29 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Guzzi je odradjen bas sa ukusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike prvog projekta ....u pitanju je R1200C, za koji se još nisam odlučio hoče li samo prerada ili caffe racer radionica: pacijent na stolu: podstanar kojeg sam danas otkrio posle rasklapanja: krajnji rezultat predviđeno posle godinu dana...zavisi od slobodnog vremena. Delove izrađujemo manje-više sami.... E drugi projekat je pravi caffe racer....slike stižu večeras.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo taj pravi caffe racer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BRUKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo taj pravi caffe racer! evo kao što sam obečao....motor sa papirima (nekada je bio registrovan) je Andrej dobio u gajbicama, nekompletan i sačuvaj bože....krš od krša.....mašina je bila zakucana, bez auspuha, pola delova je falilo,amortizacija amortizera je bila ravna čeličnoj šipki.....i onda polako svaki vikend umesto u kafanu, nas dvoje sednemo u garažu i uz "tehnički suport" kuvarice Tanje (sistem gađaj nas kafom svaka dva sata) polako rasklapanje i renovacija....odluka je pala da se ta stvar preradi u čistokrvnog "caffe racera", naravno koliko mu finansije omogučavaju (još studira mašinski fakultet pa je kronično bez para....). iz slika se vidi da je dosta delova (maltene svi) ručno izrađeno.... e sad što se vidi na slikama i nekoliko delova mog bmw-ja, to je drugo.....ja pokupim delove kod kuče, pa onda zajedno radimo u radionici....nekako lakše ide. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan i prva testna vožnja, dok još nije bio tako daleko..tek sklopljena mašina posle renovacije........dečko je odradio sam auspuhe (preračunao, sekao, vario,itd...... Vozač je naravno on....sedište iz stiropora, bez ogibljenja,bez rezervoara,.....i naravno snimano telefonom. Mi smo imali u pripremi knjige "tečaj prve pomoči 1.deo".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan još jedan pravi caffe racef od mog kolega,,,,, osnova: i naravno "prerada"... cena....sitnica.....pa skuplje nego nov R1200GS sa opremom........ko mu je kriv kad je navalio na guzzija... vozio sam ga i stvarno je "zver"....osečaj, koji sam imao samo na starom Harleyu.....oni koji imaju Harleya, znat če o čemu pričam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa i ti si zreo za jednog kafe racera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cafe racer kultura je za mene lično kompletan lifestyle. Što bi reko neki japanac: "...if you ride a cool bike without cool clothes...its not cool at all" 1. Nadrkani bajk sa mono sedištem, heblovima, žičanim točkovima i tankom od poliranog aluminijuma 2. Napucane jaše... 3. Obavezna pomada (briliantin) u kosi old school tetovi... 4. Muzička podloga od sredine 50 ih do ranih 60 ih http://www.youtube.com/watch?v=89bFlpYEqQo&feature=fvsr 5. I ono što je danas gotovo izumrla kategorija na svim dešavanjima, to je obavezno đuskanje i dobar provod za sve generacije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6038 Napisano Novembar 28, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, Peki, izđuskah se sad po kući 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Novembar 28, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Miso, daj bre neki video da vidimo kako dZuskas, pa da strucni ziri da ocene :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što ste hteli da znate o Cafe racer kulturi a niste imali gde da pročitate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi , ja sam kupio hondu cb900f boldor 79 godiste i imam planove za izradu nekog simpaticnog cafe racera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 30, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAMEOWER 0 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ko voli cafe kulturu, ace cafe renuion je prava stvar za otici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 30, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi motor! Smekerski, kolika mu je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 1, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ko voli cafe kulturu, ace cafe renuion je prava stvar za otici Bio u junu na Triumph day! Pored gomile oldtimera, bilo je da se vidi i gomila prerada, sto u cafe racere, sto savremenih modela. Mrsavi lik koji prolazi iza nas na drugoj slici je vlasnik Ace cafea i sam je bio aktivni ucesnik desavanja sa kraja 50-ih, sto bi se reklo, zacetnici cafe racer filozofije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 1, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cafe-racer vlasnika Ace cafea... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 1, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cafe-racer vlasnika Ace cafea... Ja tu ništa nebi dir'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Decembar 1, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vise nego dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...