karbi 224 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ili da ga skinem skroz, ili da isecem prozorcice da ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 16, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Po staroj narodnoj, da se tri puta meri pre nego se sece, prvo bi mogao da napravis neki model od kartona. Vec si jednom sekao, a posle nema nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Karbi napreduju radovi na motoru,koliko mugu da vidim...bice to dobra masina...ali sto se tice prednje gume najbolje je da bude kao fabricka...mozda sa vecom sarom...a takav blatobran sam vidjao na Mz motorima koji su preradjeni u racing...Za cafe racera prednji blatobran (bar po onome sto sam video) treba da bude malo podignut od tocka,malo skracen,mada je to stvar ukkusa i bez prozorcica..Nesto kao blatobran od mz-a samo da se skrati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan plus za karton. Sa kartonom ne moras ni jednom mjeriti, nego sjeces do mile volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Imam hondu cb 250 iz 75, moze u cafe racera, al jos nisam prelomio, za sad samo restauriram :9 Ubacio bi sliku ali nemam pojma kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan glavni editor ukljuc i dole iomas attach . Inace sto seckas toliko taj blatobran. Napravi model/kalup od kartona i posle kupi poliester kit za 700-800 din i napravi ga od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Poliester je dobra stvar.Od njega pavim sediste za moj motor,napravio sam donji deo koji naleze na ram a posto sam postupak ponovio dva puta potrosio sam ceo set(da bi bilo jace) Sad mi treba jos jedan set za gornji deo(grbu)...Set sam platio 950 dinara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam gumu na motoru. Stavio sam 3.25. Zamenio lezajeve u tocku i namestio u migavce. Porucio da napravim kutiju za akumulator. da upasujem nju i mogu poceti da ga rastavljm za farbanje. Polirao sam i sredjivao prekidace. deluju dosta bolje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam rekao da MZ-a preradjujem u cafe racera i iz dana u dan mi se sve vise svidja ovaj stil,pa sam odlucio da kupim i kacigu i naopcare,u cafe racer stilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika potencijalnog racera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika potencijalnog racera Ovom motoru prici brusilicom ili raditi bilo kakvu prepravku je jeres..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Restauracija u original bi bilo najbolje ( ali preskupo ) ,ja bi samo poskidao blatobrane zamenio sediste i guvernalu i posto su auspusi vec sjeb..i odsekao tu gde su vareni , super bi bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika potencijalnog racera Ovom motoru prici brusilicom ili raditi bilo kakvu prepravku je jeres..... Pa pomalo jeste jeres, Ali videcemo jos, Imam i neku CJ 250 ona moze da koristi kao komponentas za racera. Od nje mogu uzeti rezervoar, auspuh i jos neke delove za preradu, tako da mi ovi ostanu u originalu, prakticno ostaje masina i ram a ostalo prebacujem. Ali otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 11, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1805 Napisano Mart 16, 2014 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u baru prelistao ovaj magazin i mnogo mi se dopao: https://www.facebook.com/CafeRacerItalia Na zalost izgleda da nemaju web sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre neki dan u Rimu MotoMorini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Mart 31, 2014 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan stefans @ jedna inspirativna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli TNT 1130 Café Racer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan juce zavrsio sediste za Norton cafe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Malo smara ovaj narator, ali vredi pogledati :) https://www.youtube.com/watch?v=srjr5P2687c 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano April 1, 2014 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan juce zavrsio sediste za Norton cafe. Lepo sediste , moze li se videti i resto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan juce zavrsio sediste za Norton cafe. Lepo sediste , moze li se videti i resto Rekao drugu da ga slika u kompletu posto je motor u Austriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 17, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan stefans @ jedna inspirativna UUUU Inace poceo sam da sredjujem motor, za sad samo sve vraam u prvobitno stanje a ako sve bude kako treba onda cu za dalje videti sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...