fanky 1011 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sym GTS 125cc, ako hoces skuter, a skut je bruka drugar sa foruma prodaje http://oglasnik.bjbikers.com/ads/gts/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comilica 0 Napisano April 6 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan @MmmmmM isti problem imam, niska sam i na koji god motor da sednem svaki je visok. Gledala sam i yamahy r125 i hondu cb125r, dzabe, sve visoko. Ostali su mi samo neki kinezi tipa qj srk125 ili benelli bn125, ali mi frka sto su kineski. Ne znam koji bih mogla jos da pogledam a da mogu da dohvatim pod (metar i 60 sam). Sad polazem za A1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 50 Napisano Nedelja u 14:11 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan @comilica po meni su i ti nazovi kinezi skroz oke prica za pocetnika Benelli osnovan 1911 u Italiji kao i u svaku kompaniju usli kinezi npr Ktm ... cak i bmw . Preko 30 godina vozim motore i prosle godine kupio benelli i srazmerno cena kvalitet odlican motor za te pare . Ne treba da nas ubijaju kompleksi uzimas ono sto ti se svidja i sto ti odgovara plus budzet koji je najbitniji u svemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 850 Napisano Ponedeljak u 10:11 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan @comilica plus na sve sto je kolega gore napisao, imas i garanciju na motor, tako da ne daj Boze nesto i da se desi, resis to bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...