lasko 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak da pozdravim sve E,sad,posto sam nenormalan zaludjenik za supermoto motore,a nemam godina za neki jaci tipa 690 smc ,nemam godina ni za 125 ccm,ali resio sam da uzmem neki enduro 125 ccm pa da pocnem da ga prepravljam u sm.Za oko su mi zapali Yamaha DT 125 i Suzuki TS 125,dosta sam se informisao o oba modela,a sad da popricamo o onome o cemu zelim da mi pomognete: Kupio bih motor za jedno 800e(ne mora da bude u top stanju) pa bih nabacio prednju viljusku sa sve tockom i diskom i gumom itd. i zadnji tocak naravno...Pa da li pasuje tocak od Yamahe Tzr,Tdr 125 na dt?ili moraju da se vrse neke prerade?znam da mora za kljesta tj. za sapu za disk kocnicu da se napravi distancer,a jel mora jos nesto?i da li moze kompletna viljuska od Tzr da se prebaci na dt ili mora i tu nesto da se nabudzi?isto vazi i za Ts-a,samo sto bi prebacivao sa Suzukija Rg -i,jos nesto,koliko to zadovoljstvo kosta otprilike?jel moze da se kupi za jedno 200e?da trazim po otpadima ili gde? Pozdravljam jos jednom sve bajkere i jedva cekam da prodje jos ta jedna godina pa da mogu i ja da polozim i da se vozim na miru.. Ajd' u zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan dt: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Novembar 13, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan DT je definitivno rasprostranjenija, pa verujem da je lakse naci i delove i sve sto se tice budzenja. Agregat je Minarelli, a koriscen je i od strane raznih drugih marki, Aprilia, Derbi...itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ts: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 13, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan samo ove excel felne na ts-u su malo skuplje,pa bih uzeo one navedene,a ne ovakve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 13, 2012 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka TS definitivno probao DT ali nije to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka TS definitivno probao DT ali nije to to znam za tvoju preporuku moracu da probam i jedan i drugi pre nego sto odlucim..ako se bas oseca razlika u snazi izmedju ts-a i dt-a,onda ts....a,kako da ga prepravim u sm?da li moze da se nabaci sa rg-a ili nekog drugog modela? hvala milose pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom: jel moze neka pomoc,molim vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan TS ti je mnogo ozbiljniji motor ( jaca masina, jaci ram, bolje ogibljenje ) DT je isto dobar motor, ali je nekako nezniji u odnosu na TS i sigurno ce dobar TS bolje se pokazati u SM preradi i SM stil voznje. Oko ovog drugog dela pitanja ti retko ko moze sa sigurnoscu pomoci, iako se desi da je neko to radio na taj nacin, moguce da je ugradio delove sa drugacijeg godista, a tu su nijanse koje mogu da ti naprave vel. probleme Ako se odlucis na takvu preradu, najbolje je da se prvo dobro sprijateljis sa nekim strugarom koji ima zivaca i vremena da se zeza sa sitnicama. I spremi bar 50% para koliko ces dati za motor ( dobra prerada u SM moze da kosta i do 400 e ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan znaci nema onda nista od toga...pozz i hvala vam svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ustvari,ne odustajem! motor 800e(u solidnom stanju) + jel mogu predja viljuska od tzr sa sve tockom i zadnji tocak da se nadju za oko 250e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam na hondu crm 125,a da li se i ona kvari cesce kao ktm exc 125?ili je malo trajnija?jaca je od dt i od ts-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan da li ima skroz istu masinu kao cr ili je "ustrojena"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces naci dobar CRM za 800 e ( malo ih ima u ponudi ) . Uostalom svi ti motori i nisu u nekom stanju i uvek moras biti spreman na opravke - u dobrom stanju, ispravni odrzavani su retki kod nas, i bas kad se pojavi takav neces ga dobiti ispod 1200, 1300 ( ovo mislim i za CRM i DT i TS ) A sa tom pricom prepakivanja vile, tocka, ... od ovog onog, si vec dosadan - uzmi, probaj, odradi, pa nas obavesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan brisite temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan brisite temu Sto si u fazonu cim ti uputi neko kritiku BRISI TEMU i slicno. saslusaj sta ti ljudi pricaju. Tako sam i ja hteo svasta nesto i nakraju svatis da je najbolje kako fabrika napravi. Kad pocnes da radis jednog dana onda polako uzmi pa se igraj... Prvo mlad si i nemas god za tu kategoriju 125ccm a drugo uzmi fino nesto lepo od 50ccm i budzi ako ti se vec budzi a da mozes legalno da vozis... Nemoj sve tako naglo sve hoces odmah itd prvo prodaj motor ili jos bolje posto kazes da je odlican sredi ga pa ga vozi retko dobar primer tvog motora.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan brisite temu Sto si u fazonu cim ti uputi neko kritiku BRISI TEMU i slicno. saslusaj sta ti ljudi pricaju. Tako sam i ja hteo svasta nesto i nakraju svatis da je najbolje kako fabrika napravi. Kad pocnes da radis jednog dana onda polako uzmi pa se igraj... Prvo mlad si i nemas god za tu kategoriju 125ccm a drugo uzmi fino nesto lepo od 50ccm i budzi ako ti se vec budzi a da mozes legalno da vozis... Nemoj sve tako naglo sve hoces odmah itd prvo prodaj motor ili jos bolje posto kazes da je odlican sredi ga pa ga vozi retko dobar primer tvog motora.... ne mogu ni 50 legalno da vozim...posto se desilo nesto neocekivano,najverovatnije necu imati para za preradu,uzecu hard enduro,vozicu ga godinu-dve pa cu da ga prodam i da kupim nesto jace i polozicu za A2...hvala vam ljudi,ali sam shvatio da je ovako najbolje i da DRUGACIJE NE MOZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mi ovde promovisemo legalnu i besbednu voznju. Nij bitno da li imas 50ccm ili 1000ccm bitno je da volis motore i da to sto radis radis kako treba nemoj da budes nerealan. Prvo kategoriju uzmi pa onda vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju po šumama, brdima i njivama nije potrebna kategorija... Samo ne izlazi na put i nema frke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju po šumama, brdima i njivama nije potrebna kategorija... Samo ne izlazi na put i nema frke. Moj dobri Andreja sve bi bilo ok da nisam isto bio klinac i ko uopste izdrzi da vozi samo po sumi a gde su curice koje vole motore a??? A i on pravi supermoto od endura koliko sam razumeo tako da nema nista od toga samo po sumi :takoje: PRVO KATEGORIJA PA MOTOR pa oprema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju po šumama, brdima i njivama nije potrebna kategorija... Samo ne izlazi na put i nema frke. Moj dobri Andreja sve bi bilo ok da nisam isto bio klinac i ko uopste izdrzi da vozi samo po sumi a gde su curice koje vole motore a??? A i on pravi supermoto od endura koliko sam razumeo tako da nema nista od toga samo po sumi :takoje: PRVO KATEGORIJA PA MOTOR pa oprema! ovako...OPREMU VEC IMAM,KOMPLET!!!KATEGORIJA CIM NAPUNIM DOVOLJNO GODINA...MA VIDECU,MORAM DA PROBAM SVE PA DA ODLUCIM...MOZE I SUMA DOK SE NE POLOZI...EHHEEH,POZVACU JA DEVOJKE U SUMU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Samo stekaj pare i kad odrastes jos malo znaces sta hoces. Jes da sam ja samo 2 god stariji od tebe ali sam ja do 16 god vozio Tomos Tori-ja i na njemu sam izgledao dosta smesno , ali me nije bilo briga , bar sam nesto vozio. Kad polozis sa 16 za A1 kupi neki polovan enduro od 125 ccm i samo vozi. Ja vozim Suzuki DR 125 SM i vec sad skupljam za neki jaci supermoto ali znam da necu da skupim sigurno do 20 i neke god tako da budi zadovoljan sa onim sto imas i samo vozi. PS. Ja sam torija vozio od 7 god pa do 16 god i mislis da ja nisam zeleo jaci motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju po šumama, brdima i njivama nije potrebna kategorija... Samo ne izlazi na put i nema frke. E ovako sam i ja nekad razmišljao, pa dobio prijavu i platio kaznu ! ( ja bio na livadi, policija stane pored, traže dokumenta - ja ubeđen da mi nemogu ništa ) Šuma, brdo njiva se u zakonu tretira kao nekategorisani put . To može da prođe možda samo ako si na svom imanju, da je ograđeno i kapija zatvorena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...