Jump to content

Moto Zajednica

18. Moto GP, Ricardo Tormo, Spanija

Recommended Posts

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Nisam nesto pratio situaciju ovog vikenda pa neko ako moze u dve recenice da mi kaze sta bi sa MM? Mislim da sam nesto nacuo da je juce (valjda) naprvio neko sranje na FP-u. Hoce neka kazna ili sta?

Ovo se desilo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: YZF-R1

Nisam nesto pratio situaciju ovog vikenda pa neko ako moze u dve recenice da mi kaze sta bi sa MM? Mislim da sam nesto nacuo da je juce (valjda) naprvio neko sranje na FP-u. Hoce neka kazna ili sta?

Ovo se desilo

Hvala

bas je seronja

http://www.youtube.com/watch?v=DoR2ksnN1zY

• Svrati ponekad, 285 postova

Hvala ti, ne znam za vas ali ja ne mogu slusati ove nase komentatore :)

Meni su povremeno simpaticni komentatori sa zvanicnog sajta. Oni ne umeju da "ugase" nikada. Ni kada bi bilo lepo odslusati zbuk motora, ne prestaju sa pricom. Posebno mi je zanimljiv njihov smeh. Kada neko izleti sa staze, toliko se smeju (iskreno i meni je smesno kada vidim nekog da padne na ulici), da verujem da ne postoje srecniji ljudi od njih. I verovatno se mole da bude sto vise padova. Jedino mi se ne dopada "boja" njihovih glasova. Tu nisu ni za 100 koplja u odnosu na Srdjana.

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9

Zaimljivo je sto to nije prvi put.. Ocigledno MM ne gotivi svog suparnika bas ni malo...

PS. Ni ja ne znam spanski odgledajte do kraja :D

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Evo kazu da kisa nastavlja da pada, mada su se jedno vrijeme vidjeli suvi tragovi na stazi. Gledao sam prognozu, danas u Valensiji najavljuju jaku kisu.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Dakle, ko je i malo sumnjao u sposobnosti Markeza, danas je mogao da se resi dileme! Decak je pravo cudo! Onakav prvi krug, onoliko preticanja, deklasiranje par vozaca koji su specijalisti za kisu, kasniti 10 sekundi za prvim na 8 krugova pre kraja, sustici ga obici i pobediti... to moze samo Mark Markez. Pri tom, sve to bez ikakve potrebe, jer je titula vec tu. Cak mu je njegova ekipa sa vola signalizirala da uspori :)

Jos samo ako ga rosijevci uzmu na zub, nemam dileme za koga cu da navijam posle odlaska najboljeg.

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Markez je bog... konacno cu imati za koga da navijam sledece sezone na mojoj omiljenoj Hondi.. davno bese Rossi-Honda era :)

p.s. nadam se da me neće neki upućeni razočarati "istinom" da Markez ima bolje gume, jaču mašinu i da se staza suši kad on nailazi...

• Svrati ponekad, 285 postova

Markez, mislim da ce biti prava nocna mora za Lorenca u nadolazecim sezonama. Rosi ce otici, ali ce zato Markez biti tu.

Ako mu se ne dogodi neka teza nezgoda, a verujem da nece biti te "srece", JL ce moci samo da sanja titule.

Moze sve da se kaze za ovog, jos decaka, ali da ima hrabrosti, smelosti, srca, to mu se ne moze osporiti. I to je ogromna razlika izmedju njega i Lorenca. Namerno izostavljam Rosija, posto on nece jos dugo ostati u ovom takmicenju.

Bice zanimljivo, motogp ce ponovo biti ono sto svi prizeljkujemo.

• Svrati cesto, 3517 postova

Markez, mislim da ce biti prava nocna mora za Lorenca u nadolazecim sezonama. Rosi ce otici, ali ce zato Markez biti tu.

Ako mu se ne dogodi neka teza nezgoda, a verujem da nece biti te "srece", JL ce moci samo da sanja titule.

Moze sve da se kaze za ovog, jos decaka, ali da ima hrabrosti, smelosti, srca, to mu se ne moze osporiti. I to je ogromna razlika izmedju njega i Lorenca. Namerno izostavljam Rosija, posto on nece jos dugo ostati u ovom takmicenju.

Bice zanimljivo, motogp ce ponovo biti ono sto svi prizeljkujemo.

Nemoj biti sigurna, Lorenco je samo sazreo i rizikuje koiko treba, uostalom videces danas sta zna sad kad je titula obezbedjena.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja