SpaVe 813 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan FM панталоне обучене свега пар пута. Модел X 16. Нигде немају оштећење. Могућност стезања и опуштања каиша око струка. На боковима лагани протектори од пенастог материјала. Цена: 50 евра Пеђа 063.654.232. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan ako lepo vidim....velicina 50.....tj....34 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 30, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo bi me otvorile u struku!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добра моја Зекстремчино, за ове би морао да удахнеш тако дубоко да би ти грба излетела на леђима! Величина је 50. Нешто између М и Л. Висок сам 180 и имам 80 кг и мени су добре! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Добра моја Зекстремчино, за ове би морао да удахнеш тако дубоко да би ти грба излетела на леђима! Величина је 50. Нешто између М и Л. Висок сам 180 и имам 80 кг и мени су добре! ma ja mislim da bi Zex mogao da uđe u njih :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 30, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako se istegle za one od 182 cm i 120 kg..javite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 30, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Garant su mi taman.. vi debeli smršajte malo nego trebaju mi neke toplije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Garant su mi taman.. vi debeli smršajte malo nego trebaju mi neke toplije Nema šanse da ti staneš u njih ! Tebi treba par brojeva više... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Улази Влајко без проблема! Само купи још једне панталоне за другу ногу и Бог да га види! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 31, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ipak da probam... ali samo ako ce neko da slika na modelu!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Зовемо Мику, има само да севају блицеви! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan 45 евра! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Novembar 16, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto ih ne odneses na tezgu kod Lepog Brke, tamo ce da se razgrabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Отишле у праве руке! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...