sveta.aprilia 0 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki rv125 Van Van Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega pozdrav svima, Zanima me da li posoji problem u nalazenju delova za Suzuki tu250x 2011 ili neki slican problem s obzirom da se model ne prodaje kod nas a koliko mi se cini nema ga ni u okolnim zemljama? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze da se naruci po fabrickim specfikacijama za motore iz ozbiljnih firmi. Ako za moju skoro 30 godina staru yamahu moze da se naruci (lepo pise made in japan) trebalo bi i za ovog suzukija. Ali da je egzotika, jeste. Pre jedno mesec dana video sam jednog tu250x parkiranog uz zgradu Tanjuga. Mnogol lepo motorce, ali i njemu je brzinomer bio u miljama. Negde sam i procitao da se i ne prodaje u kontinentalnom delu Evrope. Jel taj kod Tanjuga tvoj mozda bio? Ako jeste, odakle si ga uvezao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sveta.aprilia 0 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki rv125 Van Van Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru. Nisam ga jos uzeo dvoumim se zbog delova posto je moje iskustvo vezano za motore slabo, a samim tim i iskustvo sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Octobar 26, 2012 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motociklu nema ni e od egzotike. Sve na njemu je standardno vec pola veka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Octobar 26, 2012 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u Italiji koliko hoces... Ovo je sve zestoka klasika, a i slabo se sta tu kvari. Mnooooogo lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 26, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj ga, pa javi kako je proslo. Ako si ga nasao kod nas na prodaji, pa se popismanis, aj javi ovde. I ja bih ga rado pogledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...